Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Nem meg oda. Magath nem engedi(igaza van), amugy sztem Gomez és Olic is rosszabb Poldinál nem értem miért nem játszott. Nagyonjó játékos.Forcabarca8 írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ba ... ke-1853831
tovább erősödik a bayern. nem lesz rossz a csapat, habár sztem hiányosságai még mindig vannak. am meg sztem övéké a legnagyobb ökörség a nyári átigazolási szezonban: gomez 30 milláért
A Realba rengetegszer küldte jobb oldalon, tologatta, és előtte (a 2-6-os Klasszikuson Abidalt forgatta meg vagy ötször). Volt ebből vagy 4-5 jó meccse, egyből Messi szintre emelkedett. Sőt, az ideiglenes elnöknek még jobban is bejött a stílusa, mit Messinek (nyilván nem mondott igazat, ezt kellett)visca el barca írta:robben. érdekes lesz. hoeness azt nyilatkozta, hogy a jobb oldalon ő lesz a balon ribéry. hát a holland feletébb érdekes lesz ott, hiszen világ életében a balon küldte, mivel abszolút egylába!
Aha és fontos gólokat is szerzett. Nem beszélve a BL döntőről ahol megintcsak lenyűgöző volt.socio66 írta:Ő játszott már egyáltalán?Mu-drukker írta:Talán tudok nektek egy új hirrel is szolgálni. Hargreaves szeptember 23-ánn visszatér az MU-ba. Hatalmas segítség lehet nekünk ha be tud kapcsolódni. További szép napot!
Vagy csak úgy ott volt eddig?
Ő játszott már egyáltalán?Mu-drukker írta:Talán tudok nektek egy új hirrel is szolgálni. Hargreaves szeptember 23-ánn visszatér az MU-ba. Hatalmas segítség lehet nekünk ha be tud kapcsolódni. További szép napot!
Bridge.madmushroom írta:Jól járt vele a city. Ki náluk a baloldali védő?
Azt lehet tudni hogy mennyiért ment el??kozod99 írta:1 éves szerződést kötött, ezt a honlapján olvastam. De ha akarják, még egy évre meghosszabíthatjákkabekabe írta:Neeeeeeeee... Megy abba a pénzből éllő, ellenseznves csapatba? Komoly? Gondolom a pénzért. Am jobb védő, mint Bridge. Ja és szimpatikus volt, de ez picit elbizonytalanított.kozod99 írta:Hivatalosan is Sylvinho a Man. City játékosa lett!!! Azért igazolták h legyen még egy minőségi balhátvédjük Brigde mellett
1 éves szerződést kötött, ezt a honlapján olvastam. De ha akarják, még egy évre meghosszabíthatjákkabekabe írta:Neeeeeeeee... Megy abba a pénzből éllő, ellenseznves csapatba? Komoly? Gondolom a pénzért. Am jobb védő, mint Bridge. Ja és szimpatikus volt, de ez picit elbizonytalanított.kozod99 írta:Hivatalosan is Sylvinho a Man. City játékosa lett!!! Azért igazolták h legyen még egy minőségi balhátvédjük Brigde mellett
Szerintem viszont jól döntött , végülis élete utolsó szerződése nagy valószínüséggel és akkor meg már mért ne fogadjon el egy pénzügyileg jó ajánlatot.kabekabe írta:Neeeeeeeee... Megy abba a pénzből éllő, ellenseznves csapatba? Komoly? Gondolom a pénzért. Am jobb védő, mint Bridge. Ja és szimpatikus volt, de ez picit elbizonytalanított.kozod99 írta:Hivatalosan is Sylvinho a Man. City játékosa lett!!! Azért igazolták h legyen még egy minőségi balhátvédjük Brigde mellett
Neeeeeeeee... Megy abba a pénzből éllő, ellenseznves csapatba? Komoly? Gondolom a pénzért. Am jobb védő, mint Bridge. Ja és szimpatikus volt, de ez picit elbizonytalanított.kozod99 írta:Hivatalosan is Sylvinho a Man. City játékosa lett!!! Azért igazolták h legyen még egy minőségi balhátvédjük Brigde mellett
Arsavin se játszhatott tavaly az Arsenalbanpalesz77 írta:Ronaldo Real Milangyuri03 írta:
Februárban nevezhetnék.... mert ha télen igazol 1 játékost 1 csapat akkor szerinted nemjátszhat a BL-ben hamár más csapatban játszott? Hülyeség
Hajdu B. is monta hogy cesc csak januárban játszhatna a Barcában és a BLben ezt az Arsenal-Celtic-en mondta..
emiatt nem nyert BL-t... pedig januárra vége az első felének... szóval vagy változtattak, vagy Hajdú B. félrebeszélt
Ronaldo Real Milangyuri03 írta:
Februárban nevezhetnék.... mert ha télen igazol 1 játékost 1 csapat akkor szerinted nemjátszhat a BL-ben hamár más csapatban játszott? Hülyeség
Hajdu B. is monta hogy cesc csak januárban játszhatna a Barcában és a BLben ezt az Arsenal-Celtic-en mondta..
Februárban nevezhetnék.... mert ha télen igazol 1 játékost 1 csapat akkor szerinted nemjátszhat a BL-ben hamár más csapatban játszott? HülyeségalbicelesteX írta:Februárban sem!Mivel a szabály az egész szezonra vonatkozik!fcbarca0827 írta:Viszont ami ellene szól az az, hogy nem játszhatna a BL-ben! Hiszen az Anderlechtben pályára lépett! Csak februárban lenne esélye annak, hogy benevezzék...
Nekem se tetszett a játékok, meg nem is nagyon tudnak erős csapat ellen mást játszani, de azért hozzá tartozik az igazsághoz, hogy nem játszott se Ade, se Robinho. Utóbbira azért elég sokat alapoznak.ozsimiki írta:jah, lehetett látni a gamperen mennyire a foci szépségére mennek,mentekFevernova írta:Jó lesz az a City! Eszméletlenűl jó a kerete jó kis ENGLATIN focit fognak játszani! Hajrá City...