Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Nem tartom valószínűnek a 2 védekezőbb szélső hátvédet, Abidal helyett Maxwell-t várom. A kp stimmel, nagyon örülnék, ha végre megint ez a brutál kp kezdene. A bal szélső helyre meg inkább Bojant raknám, lévén Henry most épült fel sérülésből. Bojannak amúgy is kell a ritmus felvételéhez, Henry-nak meg még megterhelő lenne. Esetleg Pedro kezdene, aztán csere, de most erre kisebb esélyt látok.messi70 írta:----------------V.V.--------------------
Puyol-------Piqué------Márquez------Abidal-----
------------------Touré--------------------
-------------Xavi-----------iniesta-----------
Messi--------------Ibra----------henry---- igy fognak kezdeni meglatjatok!
Az 1:2-nek jobban örülnék!Barcaman14 írta:[
Egyébként nehéz meccsre számítok. Tavaly sem volt egy sétagalopp a meccs. 2-1-et tippelek!
Ez az összeállítás jónak tűnik. A védelemmel egyetértek. Ini jó lenne ha már Xavi mellett játszana végre, mögöttük meg Yaya. Ott érzi igazán jól magát. De akkor meg a kirobbanó formában lévő Keita szorulna a kispadra A bőség zavara. Pepre bízom a döntést Henry meg remélem hamarosan bevethető állapotban lesz, mert már nagyon hiányzik annak ellenére hogy nem játszik csúcsformában idén (eddig).LM10 írta:Szombatra:
----------------V.V.--------------------
Puyol-------Piqué------Márquez------Abidal-----
------------------Touré--------------------
-------------Xavi-----------Keita-----------
Messi--------------Ibra----------Iniesta----
Így van!lui1698 írta:sport 1:barca28 írta:Osasuna elleni meccset adja a TV?
Spanyol bajnokság, 9. forduló, Osasuna-Barcelona - élő
És ajánlanám figyelmedbe Krojf koma kedvenc oldalát:
http://port.hu/
oks,köszi szépen az oldal nagyon karaj.lui1698 írta:sport 1:barca28 írta:Osasuna elleni meccset adja a TV?
Spanyol bajnokság, 9. forduló, Osasuna-Barcelona - élő
És ajánlanám figyelmedbe Krojf koma kedvenc oldalát:
http://port.hu/
sport 1:barca28 írta:Osasuna elleni meccset adja a TV?
Teljes szívemből irigyellek!!!Gali írta:Tegnap volt szerencsém a Camp Nouban megnézni a meccset. Óriási volt a hangulat, a Barca leradírozta a pályáról a Zaragozát. A látványos játék mellett egy mutatót emelnék ki, a labdabirtoklás aránya 78-22 volt a Barca javára. Bár Keita nagyot játszott, a 3 gólja (+gólpassz) önmagáért beszél, nálam a meccs embere mégis Ibra. Az eddig mutatott teljesítménye alapján elmondhatjuk, hogy Zlatan teljesen beilleszkedett a csapatba. Amikor Xavinál van a labda, már úgy helyezkedik, hogy vagy ziccerbe kerüljön, vagy a mögötte érkezőknek, elsősorban Messinek helyzetet teremtsen. Zlatannak 7/7-es mutatója van a bajnokságban, ha így folytatja simán meglesz a 30 gólja. Lecserélésekor látszott (vagy inkább halatszott) nagyon szeretik Őt a katalánok. Ugyan ez a szeretet nyivánul meg Messi iránt is. Az egész stadion örömmámorban úszott amikor Leo belőtte a Barca 5. egyben önmaga 1. gólját. Még egy fontos dolog, olyan rossz kapusunk nem lehet, ha 75.000 ember egyszerre skandálja Valdes nevét.
Soha rosszabb mérkőzést ne lássak a Camp Nouban.
A télen tuti hogy nemMikaos írta: Ja, és ha esetleg leigazoljuk Fabregast (???)...
Tudom, hogy a gólpasszokra vonatkozik. Azért kérdeztem, mert én vezetem magamnak az egész idényt, gólokkal, gólpasszokkal, sárga és piros lapokkal, még azt is, hogy ki hány percet játszik. De nekem csak négy gólpassz jött ki.Barcaman14 írta:A hat nem a gólokra, hanem a gólpasszokra vonatkozik. Xavi esetében pedig azt hiszem hogy nem meglepő a hat gólpassz. Sőt!barca2010 írta:Xavinak hogy van hat?
Nekem inkább Ibra 5 gólpassza szúrt szemet Ez is megmutatja hogy Pep milyen jól és milyen hamar beépítette a csapatba a Ibrát. Tökéletesen elfogadták a társak és ő is a társakat És ez mindenképpen Guardiola edzői kvalitásait dicséri!
A hat nem a gólokra, hanem a gólpasszokra vonatkozik. Xavi esetében pedig azt hiszem hogy nem meglepő a hat gólpassz. Sőt!barca2010 írta:Xavinak hogy van hat?
Az első pár alkalommal, amikor láttam játszani, nekem is jobbnak tűnt, mint Pedro, de sajna mostanában nem jut neki annyi lehetőség. Viszont nem véletlenül kap néha-néha szerepet, szurkolok neki, mert nagyon tehetséges.barca0417 írta:Amikor 3-0 volt a félidőben, én már tudtam hogy 4-1 lesz a vége....nem annyi lett, de nem érzek csalódottságot. .
aminek most különösen örültem az Pep húzásai voltak. Mert szerintem jó ötlet volt behozni Marquezt, mert sokak szerint(én nem láttam) a Kazany ellen ő hibázott a gólnál. Most beállhatott 4-0-nál, vagyis nem volt veszítenivalónk, és Rafa nyugodtan, és magabiztosan játszhatott. Ez biztos jót tett neki. Emellett örültem hogy végre lehetőséget kapott Jeffren, már nagyon vártam, hogy játsszon. Az ilyen meccsek végén mindig kaphatna lehetőséget, a kupában meg remélem kezdeni fog. Én még mindig nem vagyok meggyőződve hogy azonos feltételek, lehetőség-mennyiség mellett Pedro jobb lenne mint Jeffren.Örültem Bojannak is, remélem egyre többet játszik majd, talán neki is könnyebb lesz, ha elindul a kupa is.
Keita meg szerintem a legtöbbet fejlődött játékos magához képest tavaly óta. Végre van 1 jól fejelő játékosunk a személyében.
Ibra pedig remélem több szabadrúgást fog lőni innentől, mert szerintem jobban rúgja, mint Xavi.