Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
inkább minimumrobertfcb írta:Gyerekek nem nagyon tetszik ez a kezdő, de ettől függetlenül jól játszva így is húzzuk be ezt a meccset ! Már az első félidőben meg kell szerezni a vezetést maximum! Hajrá fiúk ! FORÇA BARÇA !!!
Casillas tegnap nővel volt,Arbeloa csúnya,Xabi meg bajszos..A Real látszólag a legjobb kezdővel áll ki! Megjegyzem sztem CR egy nagy nulla lesz 2 hónap után, úgyhogy ő csak gyengíti őket! Albiol me g nem szintén sérült volt??? Szal ő is csak segítség nekünk! Ramos tavaly bizonyított! Pepe meg még soha! Kaka formán kívül, Higany meg 9 meccs 4 gól a ligában! Na ennyit az erős kezdőről! Csak hogy megnyugtassa egy-két embert!
Bízom benne, hogy ezúttal normálisan fog cserélni! Megfelelő időben és megfelelő posztokra!Fecooo írta:jah, a 8x. percben....Cali írta:Így leglább, ha baj van, Pep be tud küldeni 3 minőségi cserét is a pályára. Ibrat, Touret, Maxvellt, vagy akár Pedrot.
jah, a 8x. percben....Cali írta:Így leglább, ha baj van, Pep be tud küldeni 3 minőségi cserét is a pályára. Ibrat, Touret, Maxvellt, vagy akár Pedrot.
Szerintem Henry lesz a '9'-es, akárcsak a Zinter ellen.danko94 írta:Nem tetszik ez a kezdő, mert megint Messi lesz a center. Ini jobbon Henry meg balon. De Busi is sztem kevés lesz szűrőben. Na de így is nyerni kell Visca el Barca!!!
˛S.Agüero írta: Ezt most semmi értelme volt ide igy leirni már megvan a hivatalos kezdő csapat más: mit károg mindenki h fúú de rossz kezdő ezzel tuti nem nyerünk megint szidjátok pepet pedig majdnem ilyen csapattal vertük az intert
Igazad van druszam, de hatha ez is jol sul elisti010 írta:Szerintem nem lenne jó ötlet ibrát padoztatni és iniestát szélen játszatni... :Sbarca28 írta:A Real Madrid hivatalos kezdőcsapata: Casillas, Ramos, Pepe, Albiol, Arbeloa, Lass, Alonso, Marcelo, Kaká, Ronaldo és Higuaín. A Barcelonánál Messi kezdő, Ibrahimovics pados.