Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Petit hívni már késő? Akkor ha Andris erre jársz, szólj be, hogy Neked okés-e. Bár mondjuk eddig sem mutatott nagy aktivitást a torna iránt.Perrero írta:és mind2 ha játszom is az is csak 9 fő,+2.. -a sérülések, - a teljesítményem...
Én is gondolkodtam ezen, hogy azért kéne még ember. Főleg, ha abból indulunk ki, hogy 1-2 ember már az 1. percben le szokott sérülni.antiimperialista írta:Csongor, játszanod kell, 8-an nem mehetünk neki, az kevés úgy. Mondjuk annak én sem örülök, hogy most így nekünk is még többet kell fizetnünk. Hívjunk esetleg valakit?
Ne félj, aki arra jár, úgy főrugom', le sem esik.Zozz írta:ba$$zátok fel az embereket hátul helyettem is és hajrá!
Ha ha, jó vicc. A csapat összedobja Neked, az öltözőben meg majd ledolgozod.Perrero írta:Én kihúzom magam a listáról, piszkos anyagiak... Szurkolni azér' megyek
Ne már..Pont a csk nem játszik,ha egészséges? Mondanám hogy elküldöm a lóvét postán,de aligha ér oda szombatig. Viszont ha valaki hitelez CsongornakPerrero írta:Én kihúzom magam a listáról, piszkos anyagiak... Szurkolni azér' megyek
Úgy látszik ez most egy ilyen időszak. Tim is jelezte, hogy Réka lebetegedett, úgyhogy az Ő jelenléte sem garantált. Azért remélem, hétvégére már mindenki meggyógyul.Zozzy 5 írta:na velem az a szitu, hogy tegnap óta betegállományban vagyok lázzal meg miegymás, úgyhogy most inkább a nem felé tolódott el a megjelenésem esélye. péntek este mondok biztosat.
Jól van, alakulunk.Scorpion írta:1. Dani
2. Badi
3. Xanthor
4. Rumi
5. Ati
6. Csongor
7. Kovi
8. Bence
9. Viktor
antiimperialista írta:Én még azért megkérdezem Vito bácsit is... Bár már veterán, még elférne, mondjuk eddig sose nyertünk, ha volt, de most hátha És Kovinak is örülnék...
Pl neked? De tudod, hogy csak az irántad való tiszteletem és szeretetem jeléül megyek mindig, úgyhogy ha szépen megkérsz, akkor ezúttal távol maradokDrigo írta: Mikor ezt megláttam azt hittem, Te sem jössz. (Mondjuk, az kinek lenne rossz hír )
Mikor ezt megláttam azt hittem, Te sem jössz. (Mondjuk, az kinek lenne rossz hír ) Ha kell én tudok hozni 2 embert, bár akkor már Magyar Barça BME néven kéne futnunk.Rumig írta:Szomorú hír.
Többiek? Viktor, Bence, Kovi, Andris, Bálint?