Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Privátban tudnál küldeni linket? "A nagy oldalon" láttam én is, de meg se moccan a mutató letöltés közbensjd írta:Pont most alkotott hatalmasat a játék: van egy kínai gyerek a csapatomban, akit állandóan visznek válogatott meccsre, de konkrétan mindenhova, felnőtt-U23-U21. Úgyhogy a srác szeptembertől decemberig gyakorlatilag semmit nem játszott nálam, mert mindig válogatott meccsen volt. (Ázsiában állandóan van valami torna.) Erre januárban jön egy üzenet, h valószínűleg nem fogják most behívni a válogatottba, mert hogy nem lép pályára nálam
szerk.: LM10, igen, van.
Ez most nagyon off lesz itt, de hát azértMatemic írta:Sziasztok!Azt szeretném kérdezni tőletek hogy honnan sikerült letöltenetek a football manager 2013-at?Jön a vizsgaidőszak aztán unaloműzésnek szívesen kipróbálnám:D Köszi előre is!
igazából nem bánom. 2005 óta játszom vele. vannak benne bugok amik nem tetszenek és nem igaz hogy nem veszik észre hogy abszolut nem működik. csak felsorolás képpen a magyar bajnoki körutamról:johdepp írta:a 3.0-ás ápdét, vagy 13.3.0. szóval gondolom a harmadik hivatalos patch. és idegesítő, hogy meccsenként van egy sérült így is.Devid16 írta:nem tudom melyik patch van fent nálad
lehet, az eredetit/patch nélkül kéne megpróbálni, ha azzal nem volt ennyi sérülés.
olyat én meg még nem is hallottam, hogy a mentés a következő betöltésre olyan mértékben el...romlik, hogy a játékosok ára leesik, a hangulat meg még annál is trébb lesz.
egyáltalán, hogyan? elvileg a mentés után a mentéskor fennálló helyzetet kéne visszahoznia a játéknak, gondolom.
szerk.: azért meg részvétem, ha megvetted a játékot. én az assassin's creed 3-at bántam meg a vásárlás után. gondolom, Te is bánod utólag eléggé, hogy pénzt adtál ezért a... ezért...
a 3.0-ás ápdét, vagy 13.3.0. szóval gondolom a harmadik hivatalos patch. és idegesítő, hogy meccsenként van egy sérült így is.Devid16 írta:nem tudom melyik patch van fent nálad
pont azért engedem el őket, mert akkor besértődnek, ha nem.sjd írta:Mi a fenéért engeded el őket barátságos meccsre?
Mi a fenéért engeded el őket barátságos meccsre? Én nagyon hamar rájöttem, h sokkal célszerűbb erőszakkal otthon tartani őket. Ami még idegesítőbb, amikor február közepén van egy FIFA barátságos meccs, és a legnagyobb hajtás közepén akarják még elvinni őket.johdepp írta: aztán a felkészülés után az első bajnoki előtt válogatott fordulók. messi kidőlt a skócia elleni barátságoson 4-5 hétre, busi meg a spanyolok meccsén 2-3 hónapra.
nem vesztettél semmit. nekem megvan eredetiben. de valahogy rohadt idegesítő az egész. nem tudom melyik patch van fent nálad de az eredetivel is volt ilyen. egyszer túl kevés sérült, kidobtak egy új patchet és mindenki 8-10 sérültet jegyzett... meg az addig használt taktikád kb semmit nem ért... volt hogy játszottam, kaposvárt elvittem 2025ig blt nyertem meg minden 30 milliós játékosaim voltak másnap bekapcsolom és ért 3 milliót a játékosom és mindenki el akart igazolni. ebben a sega nagyon elbarmolt valamit, mert ez mindenkinél jelentkező probléma volt akivel nyomatjuk. az online részleg is teljesen gáz olyan hibák vannak benne, hogy csak les az ember...johdepp írta:no, telepítettem is, nekiestem, mint a nápolyinak. öt meccset lenyomtam a barcával, előszezon, felkészülés, ki minek hívja. sosem voltam istencsászár játékos, így eléggé nem sikerült annyira jól a dolog.
tehát ebből még nem tudok ítélni. abból viszont igen, hogy az első meccsen megsérült puyol (aki sérülésből tért vissza, a 70. perc körül cseréltem be), busquets és xavi is. iniesta még edzésen sérült meg az első meccs előtt. mármint barátságos meccs előtt... pedig babrálgattam még az edzést is, nehogy sérülés legyen belőle, mert régen szokott lenni probléma, ha túl fel volt húzva a fizikális része a dolognak. tehát ebben a régi, idegesítő a játék.
aztán a meccs közbeni 80-1 kapura lövési arány is megvan, meg az is, hogy ebből jó kis 1-1-es eredményeket lehet hozni.
aztán a felkészülés után az első bajnoki előtt válogatott fordulók. messi kidőlt a skócia elleni barátságoson 4-5 hétre, busi meg a spanyolok meccsén 2-3 hónapra. szóval nekem "elnyerte" a tetszésem a dolog. megnyugodtam most így hirtelen egy délután alatt, hogy nem vettem meg a játékot, mert ha ugyan halványan is, de gondoltam rá. nem vesztettem semmit.
egyébként nem dobált ki, nem fagyott, futott babán végig a játék, szóval aki ingerenciát érez rá, az töltse nyugodtan, játsszon, nekem ennyi elég volt.
Az ilyenek miért a vizsgaidőszak első napján történnek??? El vagyok átkozvajohdepp írta:a könyvtárakban elvileg fellelhető működő fm 2013.
Rendben.Köszönöm! de egyébként ilyenkor a mentéseknél is átállítja?vagy csak ha új játékot kezdek akkor lesz jó csak?messideco írta:Amikor indítod a játékot, akkor kipipálod a database changes vagy valami ilyesmi van kiírva, szóval kipipálod és megy is.
Én a PSG miatt töltöttem le, benne van már Lucas Moura és Beckham is, nálam működik
KÖSZImessideco írta:Google barátunk segít asszem:
http://www.programepc.com/footballmanag ... terupdate/