Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Csak az eredményeket, de azt mindig.Game90 írta:Az a 7 pont nem a világ Jobb lett volna 10+-szal folytatni a 2. félidőt.
Lio, te mióta követed a kosárlabdát?
Pedig elég jók ők is Európai kosárlabdában régebben követtem az eseményeket, mostanában nem igazán, de azért még képben vagyok. Kézi meg nálam alaplionelmessi19 írta:Lehet, én már nem emléxem... aktuálisan mindig el tudom helyezni, h hogy áll a kézi vagy a kosár csapat, de túlzottan nem követem... Mondjuk erre annyira nem vagyok büszke, nem azért írom.
Lehet, én már nem emléxem... aktuálisan mindig el tudom helyezni, h hogy áll a kézi vagy a kosár csapat, de túlzottan nem követem...ozsimiki írta:Kupában ha jól emlékszem legyőztük őket....
Utánanézek, hogy tudom-e néznilionelmessi19 írta:Én jó ötletnek tartom, ha van hozzá kedved Game Ivánnak szólj, ha van olyan lehetőség, h rendszeresen nézd a meccseket.
Igen.Kupában ha jól emlékszem legyőztük őket....
Sylvinho, te nézed valahol a meccset vagy a madridistáról informálódsz?Sylvinho_ írta:Sajnos megint kikaptunk, hiába vezettünk a 4. negyedben, 2-0-ra vezet a Madrid. Itthon hozni kell mind a két meccset, különben bajnok a Real.
Meg hát!!! FORZA BARCAAA!!!Sylvinho_ írta:40-37 szünetben, nincs veszve semmi. Meg tudjátok csinálni fiúk!
barca99 írta:Megérte a Madridnak ez a Reyes - Baptista csere, a gyerek kosárlabdában sem ügyetlen...