Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Nem biztos h beválik amit mondok, de szerintem nem jó ha egy csatárral jatszol. Eddig mindig 4-2-3-1 felállásban játszottam, mindig bevált csak itt az FM 2009-ben nem. Amig ezzel a taktikával játszottam addig egy gólt se rugot Eto'o 10 meccsen. Ugyhogy átálltam 4-4-2 -re és már 18 meccsen van kb 8 gólja, tehát azóta minden meccsen betalál.ggbuffon írta:valaki okosítson már ki legyen oly kedves, hogy a csatárokat hogy tudom használható állapotba használni?
Barcával a 2.évem, a taktikám 4-1-2-2-1 ...namármost tavaly bajnok voltam kupagyőztes de egyik csatárom sem villogott és akkor még finoman fogalmaztam.Erre jött Adriano,Lavezzi és Huntelaar utóbbi pl 16/2 sorozatot produkálva a többiekről nem is beszélve.Ha célemberként játszatom őket akkor sem jók.Az addig oké h a középpályásaim, illetve Messi és Kalou helyettük is lövi megosztva, de engem iszonyatosan zavar.
Uhh, mindig irígylem az ilyen embereket. Nekem sajnos soha nincs ennyi türelmem. Pedig ez tényleg kihívás.CFirpo3 írta:Én is próbáltam már ilyen szintű csapattal a 08-ban.Morminho írta:No, menedzseri pályafutásom
A patchnél először írt ki vmi hibaüzenetet, de utána 2.ra elvileg az felment, a crackhez viszont megkeresem a .exe-t, de hibaüzenetet ír ki, miszerint nem hozzáférhető vagy nem jó af ájl. Hozzá kell tenni Vistam van.Perrero írta:hh nem engedte vagy alig?Cooltiszo írta:Segítséget szeretnék kérni. Nekem is törtverzióm van, feltelepítettem a játékkot a megfelelő phone-os verziót választva, felrakom a patchet, bár az se teljesen ment, de utána crak már teljesen nem engedi. Kihagytam vmit? MI a teenő? KÖszönöm a segítséget.
Én is próbáltam már ilyen szintű csapattal a 08-ban. Az vmi elképesztő, hogy ott milyen hibákat vétenek. Ráadásul senki nem akar hozzád igazolni, még a legbénábbak sem.Morminho írta:No, menedzseri pályafutásom
Kevés a RAM, szerintem legalább 2 GB kell hozzá, hogy elviselhető legyen.breywol írta:
Lassan ott tartok, hogy megszerzem én is a 09-et Gyorsabban tölt már, mint elődei? Mert nálam max 1-2 bajnokság betöltése jöhet szóba, mert többnél mindig sokat tölt, mikor napokat ugrok Egyébként 2Ghz-es a procim 1,25 giga rammal. Szal nem nagy vmi... Aki tudna válaszolni, az kérem tegye is meg
További kellemes délutánt!
szia!tenkl írta:Kipróbáltam valamit a 08-ban.
Az NBII-es Jászberénnyel kezdtem egy újat, és az egész csapatot átadólistára tettem, helyettük felhoztam az összes ifimet. Mindenki aláírt egy teljes idős szerződést. Értékeik alapján nem sokkal rosszabak, mint a nagycsapat volt, akikért viszonylag sok pénzt is kapok, így a klubb pénzügyileg is stabil, és a barátságos meccsek alapján nem is olyan gyenge. Valaki csinált már esetleg ilyesmit? Kíváncsian várom a bajnokságot.
Üdv. Tudom melyik progi az a modifier, de azzal hogy tudsz játékost venni? Nálam (2008) max a játékos szerződését tudom varriálni, másik csapatba nem lehet átrakni. De ehhez nincs is szükséged modifierre, hisz az alap editorban is át tudok rakni Őket...Perrero írta:
magyar csapattal én csak akkor kezdek ha lesz fm modifier, megveszem Messit, Aquinot, Cazorlát, stb..