Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Mert? Zlatan mit tett?torrestoni írta:Hát, szerintem ő nyugodtan kimehet a Camp Nouba, emelt fővel. Ellenben Zlatant a San Siróban már nem fogja olyan szívélyes fogadtatás várni.danikaa10 írta:Azt hiszem Eto'o-t jobban "megfogja viselni", hogy régebbi csapata ellen kell játszania mint Ibrát.
Hát, szerintem ő nyugodtan kimehet a Camp Nouba, emelt fővel. Ellenben Zlatant a San Siróban már nem fogja olyan szívélyes fogadtatás várni.danikaa10 írta:Azt hiszem Eto'o-t jobban "megfogja viselni", hogy régebbi csapata ellen kell játszania mint Ibrát.
Érdekes a sors. Nem lesz egyszerű kilépnie a Camp Nou gyepére. 5 évig ez volt az otthona.Capon írta:Erre sem gondoltam, hogy mostanában Eto'o-tól kel majd tartanunk
Úgy is már rég játszott ellenünk, nagyon érdekes meccs lesz az tuti.
Moderálva lett az olasz v ez a topicozsimiki írta:Mihii!
Persze,h örülhet neki bárki,meg be is írhatja, elvégre ez az Ő topikja.
Csupán arról írtam,h olyan vonatkozásban teljesen felesleges elkezdeni,h a Samu már kettőnél tart,és a mondat Ibrával folytatódik...mert ilyenkor úgymond az egyik tábor feldobja a lasztit a másiknak, akik meg írhatják,h azért ne legyenek oda azokért a gólokért. tehát ha valaki csak azt írja,h örül Samu góljainak,és PONT. akkor senki se fog azzal jönni,h hát de milyen mákostészta,meg ajándék tizi gól volt amaz,meg emez.
Ha már tisztázunk,akkor arról lehet szó,h külön külön mindkettő érvényes legyen?ozsimiki írta:Ez természetes is. én is így állok hozzá, csak amikor azt olvasom,h hú már Eto'o 2nél jár, kicsit úgy érzem,h tisztázni kellene a helyzetet. sajnos az összehasonlításos szitu fent fog maradni sokáig. jobb lenne pedig, ha mindenki szorítana Ibrának,és mostantól nem abból indulna ki senki sem,h éppen Eto'o mit csinál olaszban, mert az 0%ban befolyásolja a BARCÁT,és Ibra teljesítményét.
Nincs itt ellentmondás. Ibra ha 20 gól körül termel, már eredményes.ozsimiki írta:Rivaldo11 írta: Keményen bele fog(unk) bukni ebbe a cserébe, de én már belenyugodtam. Azért szurkolok, hogy legalább a bajnoki címet megvédjük.Rivaldo11 írta:Nem azt mondtam, hogy Ibra nem lesz itt eredményes. Remélem is, hogy az lesz.
akkor most mi van? elsőnek kijelentés szaga van, másiknak meg még bizalom is, bár ezt a szót párakra nehéz rásütni Ibraval kapcsban.
Néztem úgy ahogy a meccset, kifejezetten kerestem Eto'ot. Az elején nem voltam biztos benne, hogy a pályán van, mert nem kapott labdát, de aztán amikor kiszúrtam, akkor végig követtem a szememmel és az esetek 80-90%-ában mindig üresen állt, vagyis a lehető legtávolabb az emberétől a több védő által összefogott területen. Csak nem tudják odaadni neki, avagy nem indul még e. Neki is idegen minden még ott, bele kell jönnie, a kihagyott helyzetét sajnálom, de ez van, majd belejön. Csak annyit el lehet róla mondani, hogy amit pozitívumot meg említhettünk róla, azt nem felejtette el (nagyon hajt, nagyon gyors és elképesztően jól helyezkedik!), csak még meg kell találni a csapatnak azt, hogy ezt hogyan tudja kamatoztatni. (Össze kell még szokni, kb ennyi. )madmushroom írta:Én a részemről lezártam ezt az ügyet, nem akarom, hogy bármiféle pletyka vagy a vezetők és a közte lévő kapcsolat beárnyékolja azt a csodát amit ezért a csapatért tett. Nekem örökre az egyik kedvenc Barca játékosom lett és az is marad mindörökre.
A Bari elleni meccsről az origo beszámolójából kiragadtam egy kisebb részletet. A vége nem tetszik igazán
Az első félidőben csak helyzetekig jutó milánóiak talán egyedül annak örülhetnek, hogy ha büntetőből is, de megszerezte első gólját tétmérkőzésen Samuel Eto'o az Interben. A Barcelonától a nyáron érkezett kameruni csatár az 56. percben volt eredményes, majd tíz perc múlva könnyedén duplázhatott volna, de nem sikerült eltalálnia a töküres kaput 11 méterről.
Remélem bele fog lendülni a srác.
Persze, lehet ezt csűrni-csavarni. Én csak arra szeretnék kilyukadni,hogy felesleges ez a hasonlítgatás.ozsimiki írta:és ha kicsit kritikusak akarunk lenni, ugye van olyan kategória,h egy egy gól egy játékostól mennyi pontot ért a csapatának. hát most -2őt a 100%os helyzet kihagyása,mert 1-0nál belövi,kétlem,h nem nyernek. persze ez csak egy meglátás, és nem csak azon múlt,h a végén sok helyzete adódott a Bari-nak.Sanama írta: Viszont, 2gólt lőtt, ellenben az Inter nyeretlen.
és ha kicsit kritikusak akarunk lenni, ugye van olyan kategória,h egy egy gól egy játékostól mennyi pontot ért a csapatának. hát most -2őt a 100%os helyzet kihagyása,mert 1-0nál belövi,kétlem,h nem nyernek. persze ez csak egy meglátás, és nem csak azon múlt,h a végén sok helyzete adódott a Bari-nak.Sanama írta: Viszont, 2gólt lőtt, ellenben az Inter nyeretlen.
Hát már el is kezdték ma. Nem tudom láttad-e, egy kisebb darabot felszakítottakbarca99 írta:Amíg vannak kint páran a fórumról BCN-ben, szóljunk nekik, hogy szórják be sóval a NC gyepét, Samu előtt/után úgysincs élet.
ne haragudj, de ha nem vetted az íróniát, az már gáz...jelwaz írta:Behalok. A Barcát 1899-ben alapították, Samut meg 2004-ben igazoltuk... Valóban 105 évig csak a háttérben meghúzodtunk...barca99 írta:Samu előtt/után úgysincs élet.