Enrique írta:Ronaldinho #10 írta:valamelyik mod tag nagyon szánalmas... Kérdeztem messivel kapcsolatban, erre törlik a kérdésem, 2x.
Ehhez csak annyit fűzök hozzá, hogy gratula. Remélem elélvezted magad.
Talán nem is lenne szükség erre az egészre, ha nem háborodtál fel volna mélységesen egy nyamvadt törlés miatt, hanem vetted volna a fáradtságot és ott kérdezel, ahol a helye van.
Elmondtuk, leírtuk százszor, hogy ami nem a témához kapcsolódik, törölni fogjuk. Ha nem tennénk így, mindenhol menne a duma mindenről, amit nem hagyhatunk, ezért nem is kivételezhetünk senkivel.
Ha meg túl szigorúnak érzed mindazt, ami történt, normális hangnemben is elmondhatod.
Üdvözlettel
Enrique
Na várjuk csak. Aranylabdáról volt szó. Akkor most az aranylabda az nem tartozik a ronnie topicba, mi? Tessék akkor törölni azokat a hsz -okat is. Ha valaki felhozta az aranylabdás témát, NÉVLISTÁVAL (ami tényleg abszolúte nem tartozik a ronnie topicba) és ÉN hozzáadtam egy nevet....
Enrique írta:Ha meg túl szigorúnak érzed mindazt, ami történt, normális hangnemben is elmondhatodEnrique[/color]
Csaknem kicsit eldurrant az agyam... ilyenkor kizárom a normál hangnemeket, mindenütt. nem csak itt, ne félj, más fórumokon is.