Bercy írta:Szerintem nem kell ennyire nagy feneket keríteni ennek!
Aki tud megy aki nem... mondjuk ebből adódik, hogy jó lenne ha egy felmérést tartanátok,h ogy ne csak 6 ember menjen el egy 5000.- teremre.
Köszönöm Berci!
"A kérdés az, hogy mik a két gárda céljai, mit szeretnének elérni, mennyi időt és energiát akarnak ezen céljaiknak szentelni?"
Ezek után nem megint arról kellett volna beszélni, hogy "csinájunk is valamit, ne csak szövegeljünk" stb, hanem tényleg mindenki elgondolkozhatna, hogy mit szeretne! Aki akar másik edzést az A csapatból, annak mikor jó?
Én annak örülnék a legjobban, ha szombaton lenne egy órában, ha meg tudjuk fűzni Bélát akkor éppen a meccsünk előtt vagy után egy óra.
Szombatig sajnos várni kell az időpontokra, addig mást nem tudok mondani, hogy mikor lenne jó. Lehet, hogy az adódó más időpontokon nem fogunk tudni megegyezni, de azok után majd kérem hogy senki se cseszegessen, mert elsősorban a szombati foci felén akartam a gyakorlást. Na majd meglátjuk mi lesz.
Silva! Továbbra sem értem hogy a mi a franc bajod van?! Három dobogós hely után most folyton csak kelted a rossz hangulatot. Ha egyébként se időd, se pénzed, se kedved sincs járni, akkor mivel van bajod? Kivel? Ne mondd hogy csak az hogy megint csak a duma megy, most új csapattagok vannak, megbeszélünk pár dolgot, aztán lesz ami lesz. Ha neked nincs ingered több meccsre akkor elégedett is lehetnél a jelenlegi helyzettel és nem kéne bagatelizálgatnod a sakk szakosztályoddal.
Én nem kiutálni szeretnélek, hanem csak azt hogy játszunk ahogy régen, veled is és mindenkivel

és ha meg tudunk egyezni az időpontban akkor gyakoroljunk is egy kicsit.