Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
nézettsége lehet meglenne, de hogy presztízse nem maradna az is valószínű.davi10 írta: ↑2021.04.19. 09:37:48
A BL-lel még talán egyetértek, de a vb-t így is baromi sokan néznék.
Szerintem ha 2016-ban végigmentél volna a nagykörúton az ünneplő tömegbe, a 90% 1 db magyar játékost nem tudott volna mondani. Najó talán Dzsudzsákot vagy Gerát. Maximum a nyugat-európai országokban lenne kisebb a nézettség szerintem, a kisebb országok, meg a dél-amerikaiak ugyanúgy néznék.
Jaj, ez erős volt.
A BL-lel még talán egyetértek, de a vb-t így is baromi sokan néznék.csababarca írta: ↑2021.04.19. 09:02:56
Szerintem most inkább a játékosok és csapatok vannak pozícióban.
teszem azt, kit érdekelne egy topcsapatok nélküli bl, vagy topjátékosok nélküli VB?
Szerintem most inkább a játékosok és csapatok vannak pozícióban.
Szerintem ez soha nem szűnik meg, mivel nem a fociból fakad. A fejekből nem törlik ki.
Azért szerintem itt jóval árnyaltabbak a szerepek, és a FIFA meg az UEFA egy szemmel nem jobbak mint a klubbok vezetői. A pénzről szól ezeknél a szervezeteknél is minden, nyilván félnek, hogy a hatáskörükből kikerülnek a legzsírosabb klubbok.grgly50 írta: ↑2021.04.18. 19:46:56SZUPERLIGA
Most olvasom a bejegyzést: REAGÁLT AZ UEFA: KIZÁRJA A SZUPERLIGÁHOZ CSATLAKOZÓ KLUBOKAT.
Nem tudom, kinek mi a véleménye, de engem elszomorít az a tény, hogy már eddig is nem a sport, hanem a gátlástalan pénzügyi világ a meghatározó a labdarúgásban is. És az éheseknek ez sem elég. Még nagyobb befektetés, még nagyobb haszon reményében teszik teljesen tönkre ezt a közkedvelt sportot. A játékosok, szinte mint gladiátorok hajszolják túl magukat az anyagi javakért, s ennek nem hogy gátat szabnának, hanem egy bizonyos csoport tovább zsigereli őket.
A FIFA és az UEFA megpróbál szembe helyezkedni ezen törekvésekkel, amit én is támogatok, de félem, hogy a "disznófejű nagy úr" bedarálja őket.
Nektek mi a véleményetek?
https://index.hu/sport/futball/2021/04/ ... tottenham/
Szerintem a teljesítménye is romlott, igaz, hogy már a Barcelonában elkezdődött. Ő 2015-ben volt a csúcson, aztán már 2016-ban jöttek a problémák, frusztráció, görcsölés a pályán, a focin kívül egyéb dolgokkal való foglalkozás, stb. Messze nem olyan látványos volt ez a visszaesés, mint pl. anno Ronaldinhonál, de Neymarnál kb. azóta érződik, hogy fejben nem százalékos, és ez sokszor visszaüt a pályán.miro. írta: ↑2021.04.04. 10:46:08Igazabol a teljesitmenye nem romlott szerintem,vagy egyaltalan nem sokat.
Viszont amit tudni lehetett,a francia ligabol,ahhoz hogy te a vilag top 3 jatekosa kozott legyel,egy barcelonai teljesitmeny utan,kb a duplajat kell letenned.
Minden masra azt lehet mondani,hogy jo oke,de ez a francia liga,a konnyebbe lubickol.
Plusz jottek ugye a serulesei.
azért írtam oda a "lehet" szót, nem 100%.LG írta: ↑2021.04.04. 10:20:27
Ebben sem vagyok biztos. Az utolsó szezonjában vele is nagyon gyengén muzsikáltunk. Aztán Valverde első szezonjában egyértelműen jobb volt nélküle, pl. Alba nagyon látványosan feljavult. Sokan elfelejtetik, de a vége felé a legtöbb meccsen ő is szenvedett, rengeteget (állandóan) keresték, de sokszor labdatemető volt. Erre főként azoknak hívnák fel a figyelmet, akik szerint Dembelé mennyire béna, bezzeg Nemyarral minden szép és jó lenne.
Ebben sem vagyok biztos. Az utolsó szezonjában vele is nagyon gyengén muzsikáltunk. Aztán Valverde első szezonjában egyértelműen jobb volt nélküle, pl. Alba nagyon látványosan feljavult. Sokan elfelejtetik, de a vége felé a legtöbb meccsen ő is szenvedett, rengeteget (állandóan) keresték, de sokszor labdatemető volt. Erre főként azoknak hívnák fel a figyelmet, akik szerint Dembelé mennyire béna, bezzeg Nemyarral minden szép és jó lenne.csababarca írta: ↑2021.04.04. 10:07:58
Ha nem ment volna el, akkor most lehet 1-2 BL-el nekünk is meg neki is több lenne. De ugye telebeszélték a fejét, hogy neki váltani kell, mert aranylabda, stb. Na azóta olyan messze került az aranylabdától, hogy csak na.
Ez az. Nem hogy előre nem tudott lépni mióta elment, de még azt a szintet sem tudja hozni, amit nálunk. Évről-évre megbukik. És még vannak, akik visszasírnák? Szó sem lehet róla. Mbappé haverjával együtt maradjanak csak Párizsban.
Egy szavaddal sem vitatkozom, de ahogy - a magatartásbeli problémákat kivéve - Cou, Dembi, Gríz nem találja a helyét nálunk, ez detto igaz Neymarra Páriszban.Titinho írta: ↑2021.04.04. 00:01:06Én kb ennyit fogtam fel ebből a hírből hogy vissza akarna térni:
Bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla bla mert úgy tudja Messi marad a Barcában bla bla bla bla bla bla bla bla bla.
Remélem is hogy ennyi igaz belőle.
Fun fact: Neymar idei utolsó 14 bajnoki meccsét tekintve, ma kapta a 3. piros lapját.