Sinya22 írta: ↑2023.03.25. 08:57:07
Szerintem egyáltalán nem érthető.
Nem követtem annyira a csapatot,
Nem követem őket én sem mélyebben, mindennapjaik nem is érdekelnek, de mint egyről a top klubok közül, hírmorzsákből, összefoglalókból infó szinten figyelgetem az eseményeket.
Ha menet közben felmerülnek bármilyen kétségek és bármilyen kételyek egy edzővel szemben, az már önmagában azt jelenti, hogy megtörtént a bizalom elvesztéséhez vezető első lépés.
Ennek okai, részletei, miértje már valóban szubjektív súlyozás kérdése.
Az már minden klub egyéni választásának kérdése, hogy ilyen esetben mennyi időt ad ennek korrigálására, mit és meddig tolerál.
Közhely, de az idő pénz és ez fordítva is igaz, hogy a pénz is idő.
Súlyoztak Münchenben, ez rizikó nélkül nem működhet, senki sem lát előre.
Számomra az a teljesen érthető ebben, ha már úgy érzik Münchenben, hogy gond lehet, akkor ezt minél előbb igyekeznének elkerülni.
Kitartani egy olyan döntés mellett, amiről időközben kiderül, hogy az nem teljesen olyan, ahogy a döntéshozó elképzelte, avagy nem tart ki mellette és időközben változtat?
Barca szurkolóként persze kellemesen szórakoznék "BM-Roma-Liverpool" meccseken, de úgy tűnik Münchenben még az esélyét is egyekeznek elkerülni.....
Cseri írta: ↑2023.03.25. 15:04:42
Az egy érdekes adalék,hogy "csak" felmentették a munkavégzés alól,azaz kapja a fizut.
Technikai művelet, vélhetően ez az anyagilag olcsóbb megoldás akár az egyezkedésre vagy bármire.
Jogászkodnak kicsit
bence0330 írta: ↑2023.03.25. 09:55:58
Tudtommal megromlott a viszony a vezetőséggel, és elvesztette az öltözőt.
Ez esetben pedig nem is volt más választás, mint az edzőváltás.