Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Más poszt, más bajnokság, szerintem őket nincs értelme összehasonlítani. De gondolom a vb miatt úgyis Messi kapja a bogyót.csababarca írta: ↑2023.04.09. 10:16:08Messi levezetve is hozza azokat a számokat, amiket De Bruyne.
34 meccs, 19 gól, 18 assziszt.
A belgánál 37 meccs 7 gól, 24 assziszt.
Egyrészt a támadóinkat szerintem nem dicsérte itt senki, Raphinha magához képest hoz jó meccseket, de még így is a többség szerint homály, Fati és Ferran is szinte csak (jogos) kritikákat kap, Lewy meg a kezdeti jó periódusa után hónapok óta gyenge. Ezt kevesen vitatták a fórumon. Bence próbálja mentegetni Raphit, amit valamennyire megértek, mert néha tényleg túl van fikázva és próbálja ezt ellensúlyozni, de azért jócskán kisebbségben van ezzel a hozzáállásával.
Jaja, mindenki überkirály, aztán a hat mérvadó nemzetközi meccsünkből egyet sem tudtunk megnyerni.csababarca írta: ↑2023.04.08. 18:16:38Ezt próbálom mondani, írni, üvölteni már hónapok óta.
Itt mindenki marha jó, közben meg csapatként amikor kellene nem tudunk funkcionálni.
Ezt próbálom mondani, írni, üvölteni már hónapok óta.
Semmit nem akarunk, épp ez az.
Aki szót emel a túlzó dicséretekkel szemben, hovatovább kritikát fogalmaz meg valamelyik játékosunkkal szemben, akkor ott valid a kérdés, hogy barca szurkoló-e?
A múltból lehet tanulni is, ami egyedül Luchonak ment ideig-óráig. Nekem nagyon visszás ez a kommunikáció, ettől az ügytől függetlenül is folyton megy a mutogatás akár nyerünk akár vesztünk.Arról nem beszélve hogy körbe van nyalva a fullátlag, kamu keménygyerek gavika, de egy objektív cikket nem tudtak volna hozni a szerkesztők az ügyről, meg egy elemzést, hogy vajon miért is szívunk évek óta Európában.
Nálam ez nem érv. Akkor a top klubok bármit megtehetnek, mert "szükség van rájuk" ? Pont ennek a kettős mércének kellene véget vetni. Aki bűnös, kapja meg méltó büntetését, legyen szó bármelyik klubról is.gránit írta: ↑2023.04.08. 10:02:55
Egyébként nem hiszem, hogy sor kerülne ilyesmire, az európai labdarúgásnak szüksége van a Barcelonára, a rengeteg szurkolójára. Nem hiszem, hogy eltiltanának minket. Ez egy elméleti kérdés volt, amit egy fórumtárs felvetett, ami technikailag teljesen megvalósítható, így ezt az őrültes dolgot sem igazán értem.
Ezzel mindenki egyetért, tök jó, csak semmire nem megyünk vele, mivel a múltat nem lehet megváltoztatni, az itteni ötletek a mostból kiindulva íródtak, másnak nincs is értelme nagyon...
Akkor hagynák el a Barcát a valamirevaló játékosok, ha sehol nem játszhatnának nagy meccseket. A Szuperliga gondolatát is ilyen hőbörögve fogadták, most meg a Liga miatt hőbörögnek, és azokat szidják, akiknek pár hónapja még hűségesküt fogadtak volna. Meg igazából most is, ez a vicces a dologban.
Igen, ez valahogy fel sem merült, mint opció.