Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Tudom, hogy ő is ingyen ment hozzájuk, nem kifejezetten át lett csábítva, de rosszul vagyok már ettől a Bayerntol, hogy megint egy rivális csapat játékosát fogom látni náluk. Ráadásul megy Laimer is Lipcséből hozzájuk. Teljesen komolytalanna teszi ez a versenyt.Nagybarcelona írta: ↑2023.06.08. 19:51:26Fabrizio Romano szerint Gurreiro a Bayern játèkosa lesz ingyen.
Erről is lekèstünk Grimaldo után. Alonso most már biztosan marad Balde cserèjènek, ami nem túl megnyugtató.
Kíváncsi leszek eladja e a Bayern Daviest, akit a Reallal híztak hírbe.
Szerintem kifejezetten illik a Tchouameni, Valverde, Camavinga sormintába és ez volt a posztom lényege. Nem hirtelen felindulásból vették. Tartom továbbra is, hogy van ebben kockázat, de ennek a mértékét a Realnak kell mérlegelnie.
A főoldal tanúsága szerint nem prioritás a baloldali védőposzt. "az első egy mélységi középpályás, a második pedig támadó középpályás megszerzése. A többit majd meglátjuk attól függően, hogy meddig jutunk.”Nagybarcelona írta: ↑2023.06.08. 19:51:26Fabrizio Romano szerint Gurreiro a Bayern játèkosa lesz ingyen.
Erről is lekèstünk Grimaldo után. Alonso most már biztosan marad Balde cserèjènek, ami nem túl megnyugtató.
Kíváncsi leszek eladja e a Bayern Daviest, akit a Reallal híztak hírbe.
Nem ugyanarról beszélünk. Kroos 33-34, Gündögan, De Bruyne 25 éves, befutott, bizonyított játékos volt. (Akanji 26)sanika01 írta: ↑2023.06.08. 12:31:25Ki lehet emelni néhány játékost, aki nagy pénzért igazolt egy a Bundesligából, de azért általánosítani nem szerintem felesleges. Hogy ne válna be onnan senki? Hosszan lehetne sorolni az ellenpéldákat is... A Bundesliga szerintem egy jó bajnokság, én nagyon kedvelem, bár tény az utóbbi években elég egyeduralkodó a Bayern.Nagybarcelona írta: ↑2023.06.08. 09:02:53Máshol nem tudják hozni azt a teljesítményt, amit ott, Haaland persze kivètel, szerintem ő a legjobbak között, de mèg Lewara is igaz ez egy kicsit, tudom, 35 èves egy új csapatban, nem is elègedetlenkedek. Havertz, Dembele, Sancho, Werner. Ugyanezt gondolom a francia ligáról is, lásd a sok 20+(közeli) támadókról, ès Lacazetteről, aki a Lyonban visszatèrve megtáktosodott. Lehet nyíltabb lenne a focijuk? Nem nagyon nèzek Bundes, Ligue meccseket.
De ha már példázódunk, Kroos is anno épp a Bundesligából érkezett, de a Gündogan, de Bruyne is ott játszott. Igaz, ők régebben, de akkor emlithetjük Akajit. Így persze, nagy a rizikó Bellinghamben, messze nem ér annyit, mint amit az érte adott összeg mutat, de jelenleg itt tart a foci. Ahhoz, hogy valaki kispénzért tudjon igazolni szerencse és türelem kell. És ez véleményem szerint sem Madriban sem Barcelonában nincs.
Így marad a nagy pénz és a nagy rizikó.
163 millió pluszban van a Real az előző 3 átigazolási szezonból.
Itt van tehát az ötös lista, ami 2 támadó+szélső // szélső+2 szélsőhátvéd kapcsán külön is 200-300 milliót simán felemészt. Ezért hoznak egy százmilliós srácot a középpályára, pedig fele ennyiért is biztosan találtak volna egy tapasztaltabbat is, nem kevésbé lutrisat. Semmit nem értek a Castillához, de tényleg ennyire nincs senki, hogy ez a taknyos angol kölyök kell egy vagyonért? Erre mondom, hogy nincs értelme. Pérez nagy mágus, de 300 milliót hogyan fog beépíteni a költségvetésbe, mi lesz az ellenpontja a kiadásoknak? Nyilván a Real nyakán nem ül úgy a Spanyol Liga, mint a miénken, sokkal lazábban kell majd fogni a költségvetést, és biztos nem is fogják a csapatot annyira bszogatni, mint a miénket, hogy nem jön ki a matek. Azért a spanyol jobbközép mentalitás továbbra is nagyon él az összes madridi fejben, már pedig a Ligát is ők irányítják. De akkor is muszáj lesz vagy 200 milliót termelni ellenvetésnek, kiből jön össze ennyi? Vagy a jegyekből, párnahuzatból összehúzzák? Befejezték már a stadiont amúgy, vagy még épül? Daffy, mennyi az annyi, és hány évre, milyen a Bernabeu projekt, mekkora kiadás a csapatnak? Nem kérdés, hogy meg fog-e térülni, de az éves költségvetés tényleg egy nagy r.banc, bocsánat a szóért, ezzel foglalkozom (részben), meg még néhány barátom szintén.daffy írta:Oké,de akkor is megy Kroos és Modric jövőre,ha nem érkezik senki. Akkor meg már inkább jöjjön egy "A" kategóriás tehetség. Sajnos a mostani listán az. Tchouameni,Valverde,Bellingham,Camavinga kp fel kell,hogy vegye a versenyt a világ élvonalába tartozó játékosokkal egy év múlva. Ha nem teszi,akkor is egy jó lóra tett a Real ezzel. A hiba nem ebben a csapatrészben lesz,erre mondhatják,hogy kész van. Kell 2 támadó,1 szélső,2 szélső hátvéd. Na,ez viszont baj. Jobbosra nincs hátvéd kínálat. Támadó szekció szintén erősen híján van a klasszisoknak. Vélhetően Kane lesz a 2023-as Van Nistelrooy,de kell neki csere.
Ki lehet emelni néhány játékost, aki nagy pénzért igazolt egy a Bundesligából, de azért általánosítani nem szerintem felesleges. Hogy ne válna be onnan senki? Hosszan lehetne sorolni az ellenpéldákat is... A Bundesliga szerintem egy jó bajnokság, én nagyon kedvelem, bár tény az utóbbi években elég egyeduralkodó a Bayern.Nagybarcelona írta: ↑2023.06.08. 09:02:53Máshol nem tudják hozni azt a teljesítményt, amit ott, Haaland persze kivètel, szerintem ő a legjobbak között, de mèg Lewara is igaz ez egy kicsit, tudom, 35 èves egy új csapatban, nem is elègedetlenkedek. Havertz, Dembele, Sancho, Werner. Ugyanezt gondolom a francia ligáról is, lásd a sok 20+(közeli) támadókról, ès Lacazetteről, aki a Lyonban visszatèrve megtáktosodott. Lehet nyíltabb lenne a focijuk? Nem nagyon nèzek Bundes, Ligue meccseket.
Oké,de akkor is megy Kroos és Modric jövőre,ha nem érkezik senki. Akkor meg már inkább jöjjön egy "A" kategóriás tehetség. Sajnos a mostani listán az. Tchouameni,Valverde,Bellingham,Camavinga kp fel kell,hogy vegye a versenyt a világ élvonalába tartozó játékosokkal egy év múlva. Ha nem teszi,akkor is egy jó lóra tett a Real ezzel. A hiba nem ebben a csapatrészben lesz,erre mondhatják,hogy kész van. Kell 2 támadó,1 szélső,2 szélső hátvéd. Na,ez viszont baj. Jobbosra nincs hátvéd kínálat. Támadó szekció szintén erősen híján van a klasszisoknak. Vélhetően Kane lesz a 2023-as Van Nistelrooy,de kell neki csere.Rinku írta: ↑2023.06.08. 09:51:51Mindezt azért, mert megvették Bellinghamet? Látom a mi példánkból nem sokat tanultak. Ennyi pénzt kiadni egy 19 éves srácra, teljesen lutri és hülyeség. Pláne úgy, hogy nekik nagyon kellene egy befejő csatár most, hogy Benzema elment, Hazard pedig mindig is kuka volt a Realban. Vinícius egymagában kevés lesz oda. Kíváncsi vagyok, hogy a pénzügyi fair play őket mennyire fogja mozgatni. Ha megy Kroos és Modric is jövőre és kell a csere, egyszerűen akkor is egy túl nagy kockázat egy ilyen fiatal srác kapcsán. Nem találok logikát az egészben, nem fog egy év alatt Kroosszá vagy Modriccsá válni, bármennyit is trenírozzák majd.
Mindezt azért, mert megvették Bellinghamet? Látom a mi példánkból nem sokat tanultak. Ennyi pénzt kiadni egy 19 éves srácra, teljesen lutri és hülyeség. Pláne úgy, hogy nekik nagyon kellene egy befejő csatár most, hogy Benzema elment, Hazard pedig mindig is kuka volt a Realban. Vinícius egymagában kevés lesz oda. Kíváncsi vagyok, hogy a pénzügyi fair play őket mennyire fogja mozgatni. Ha megy Kroos és Modric is jövőre és kell a csere, egyszerűen akkor is egy túl nagy kockázat egy ilyen fiatal srác kapcsán. Nem találok logikát az egészben, nem fog egy év alatt Kroosszá vagy Modriccsá válni, bármennyit is trenírozzák majd.Peter írta: ↑2023.06.07. 18:59:37Mindenesetre a Real nem nézi tétlenül az idő múlását, nem nosztalgiázik, nem csodákra vár, nem az utolsó tánc reményére teszik a téteket, hanem határozottan a progresszív irányt választják.
Azt nem lehet mondani, hogy kerülik a kockázatot, de enélkül csak a süllyedés garantált....
Jövőképük egyáltalán nem homályos.
Èn is így látom. Wirtznek nagyon örülnèk. 6 èves szerződèssel kb. Èvi 35-40 milliót foglal majd a bèrkeretükben, kb. Mint Hazard. Beválhat, de 100+ milliós lutri 6 èvre, akkor is ha nem válik be. Nekem èrdekesek ezek a felkapott játèkosok a Bundesligaban. Máshol nem tudják hozni azt a teljesítményt, amit ott, Haaland persze kivètel, szerintem ő a legjobbak között, de mèg Lewara is igaz ez egy kicsit, tudom, 35 èves egy új csapatban, nem is elègedetlenkedek. Havertz, Dembele, Sancho, Werner. Ugyanezt gondolom a francia ligáról is, lásd a sok 20+(közeli) támadókról, ès Lacazetteről, aki a Lyonban visszatèrve megtáktosodott. Lehet nyíltabb lenne a focijuk? Nem nagyon nèzek Bundes, Ligue meccseket.Chino írta: ↑2023.06.07. 21:39:46
Szerintem nagyon nagy túlzás, hogy a legtehetségesebb U21-es. Még a Bundesliga középpályásai közül sem. Musiala, Wirtz szvsz minimum olyan tehetségesek, ha nem jobbak Én legalábbis az utóbbi kettőt szívesebben látnám itt, főleg Wirtzet.
Másrészt elég necces onnan ilyen összegekért fiatalokat hozni. Elég a Dortmundot nézni. Sancho legalább akkora sztár, szenzáció volt, elment egy százasért aztán flop lett. Dembélé szintén zenész. Még ha nem is lenne olyan sérülékeny sem hiszem, hogy 70-80-nál többet érne.
De még Havertzet is talán ide lehetne sorolni a 80 milliójával két éve.
Kb. 130 milliót kiadni (gondolom horror fizuért)mikor lenne még kb. 4 pótolandó hely nem biztos, hogy a legszerencsésebb.
Először szerintem a csatárkérdést kellene megoldaniuk, mert anélkül lehet 4 Bellinghamjük is, a piacon nem tolonganak az olyanok akik Benzema helyét betöltenék, pláne nem az olyanok akikért nincs akkora verseny. Mikor még Modric és Kroos sem volt ilyen korban, Benzema nélkül nem sokra mentek volna.
Szerintem nagyon nagy túlzás, hogy a legtehetségesebb U21-es. Még a Bundesliga középpályásai közül sem. Musiala, Wirtz szvsz minimum olyan tehetségesek, ha nem jobbak Én legalábbis az utóbbi kettőt szívesebben látnám itt, főleg Wirtzet.ultrasur írta: ↑2023.06.07. 20:19:21
JB sztem a legtehetségesebb u21-es focista jelenleg. 6os,8as,10-es pozícióban is vígan elvan. Tud 1v1-ben cselezni, jól passzol, zseniális lát, a legnagyobb fogás lehet. Persze van a pletyka térdről, meg flopp is lehet, majd meglátjuk. Hazardot ezen a szent fórumon hasonlítottam Messihez, amikor jött, aztán nem öregedett jól az a HSZ...
Kroos, Modric jövőre nyugdíj, a másik három játékos meg nem abban kiemelkedő, mint JB. Nyilván jövőre lett volna ideális ez az igazolás, de nem volt mit tenni.
Meglátjuk, ha még Kane is jön, akkor marad e zsé az Alphonso Davies Pavard kettősre a szélekre.
Kante legutóbbi sérülése megpecsételte a karrierjét, a világösszes pénzét is megkapja, és ő nagyon vallásos muzulmán, lehet annak is köze van, hogy ezt az országot választotta.
Az utóbbi években nagyon sérülékeny, egy kevésbé dinamikus liga levezetesnek tökéletes. Megnyert mindent.
JB sztem a legtehetségesebb u21-es focista jelenleg. 6os,8as,10-es pozícióban is vígan elvan. Tud 1v1-ben cselezni, jól passzol, zseniális lát, a legnagyobb fogás lehet. Persze van a pletyka térdről, meg flopp is lehet, majd meglátjuk. Hazardot ezen a szent fórumon hasonlítottam Messihez, amikor jött, aztán nem öregedett jól az a HSZ...visca el barca írta: ↑2023.06.07. 19:24:59erthetetlen. ott van kroos, modric, valverde, camavinga, csuameni. 3 posztra 5 ember. es akkor kiadnak 100+ milliot egy roncsterdu kozepszerre, mikor se jobb bekk, se bal bekk, se csatar nincs naluk.
erthetetlen. ott van kroos, modric, valverde, camavinga, csuameni. 3 posztra 5 ember. es akkor kiadnak 100+ milliot egy roncsterdu kozepszerre, mikor se jobb bekk, se bal bekk, se csatar nincs naluk.
Konkrétan £35m a hírek szerint…Nagybarcelona írta: ↑2023.06.06. 09:03:18Fabrizio Romano szerint a Liverpool fogja leigazolni Alexis MacAllistert, jóval 60 millió font alatt. Erre nagyon kíváncsi leszek. Nagyon tehetsèges, friss világbajnok a srác, mi meg Zubimendit üldözzük 60-èrt, mikor itt van a posztra De Jong.
.....és ezzel párhuzamosan szakmai oldalról egy olyan csapat képét mutatni, ahol a sikereknek lehet valós reménye és minimum némi gondolkozásra készteti a labdarúgást valóban komolyan vevő játékosokat.
Pontosan. Még most sem térek napirendre attól, hogy Rakitic-et ingyen odaadtuk a Sevillának. Még most is alapemberük. 40 millió euró alatt szóba se lett volna szabad állni velük. Ilyenkor a másik fél persze eljátssza az nincstelent, de ennek a taktikának nem kell bedőlni, a végén fizetnek, ha nem vagyunk palimadarak. Vételkor ugyanúgy palira vesznek minket. Akiről tudják, hogy le lehet húzni, azzal szemben rögtön magasabb árakon nyitják az ártárgyalást.Peter írta: ↑2023.06.05. 14:30:59
Sajnos csak azt lehet hülyének nézni, aki hagyja magát.
Egyébként igen, a Neymar pénz könnyen jött, de még ennél is könnyebben ment....
Barcelonában a tükör előtt lehetne a leghamarabb ennek a fejős tehén lavinának véget vetni. Ezzel párhuzamosan ugyanakkor Xavi, mint vezetőedző, bizonyos mértékig felelős a játékosok formájáért. Minimum azon elgondolkodni, hogy kit, miért, milyen teljesítménnyel igazoltunk és ők hogyan is váltak be....és vajon miért