Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Ahhoz kellene gratulálni, hogy 120 perc alatt alig mentek át a felezőn, és a végén a City eggyel több 11-est hibázott el?
Mondjuk a psg ellen egy ilyen mentalitas ket gol forban tovabbjutast ert volna a barcanak. Jovore meg lehet mutatni a city ellen az egyenes kieses szakaszban a visszavagon, hogy mi a jo foci. Good luck!Yokozuna írta: ↑2024.04.18. 08:28:00Ócska bunkerfocival kihúzták a 120 percet. Nem tudom mihez gratulálnak itt egyesek a barca fórumon?
Ez lenne a követendő példa a Barcelona számára? Remélem nem.
Írnak itt összevásárolt angol csapatokról. A real hogyan szerzi a játékosait, a szurkolók dobják össze a pénzt? Mert nem saját nevelések, az biztos.
Bocsánat, ha degradáltam, én csak kérdéseket tettem fel. Tisztelem mások véleményét, de ha szó nélkül hagyom az sem a legjobb megoldás.
Szerintem ebben a kommentben benne van minden, amit legalább tíz éve gondolok. Én hiszek benne, hogy ötből minimum hármat így nyertek, és nem azért, mert tudásban kimagaslottak. Persze bírói hibák, részrehajlások mindig vannak feléjük, de amikor egyszerűen csak fel kell csatoni a falloszt, kimenni és lerendezni az ellenfelet, na ők abban csillagos ötösök. Nincs ilyen lerohadás, mint nálunk, egyfolytában. Nincs 2-8, amikor ott van még Messi is, Piqué is, Busquets is a csapatban. Ha kikapnak 4:0-ra, olyan szinten magukra veszik, hogy utána megnyerik a bajnokságot, vagy rákövetkező évben egy BL-t is. Még Tata Martinoval is nyernének valamit. Az utolsó nagy bukás a padjukon azt hiszem Schuster volt, de akkor talán all-time mélyponton is volt a Madrid, illetve Guardiola befűtött. Mikor volt ez, 15 éve? Szóval olyan tagadhatatlan érdemeik és győztes mentalitásuk van, amit sehogy nem tud senki kimagyarázni. És azt sem, hogy miért ennyire mocskosul tutyimutyi a Barca. Nem nyalakodás ez, utálom a tényt, hogy ezek a tények. De bakker, ha fele ennyink lenne attitűdben, abból az öt legutóbbi BL címükből legalább kettő biztosan nálunk volna.ocsike83 írta: ↑2024.04.18. 08:38:03Tegnap néztem őket. Nekem egy játékos nem kellene tőlük.
De ezért a "mivagyunkamadrid" érzésért mindent beálldoznék. Nem fosnak be senki ellen, szépen teszik a dolgukat. Ha támadni kell támadnak, ha védekezni, akkor védekezni. Ha 2 gólos hátrányban vannak, sem esnek össze.
És jön egy új játékos, azonnal magába szippantja ezt az érzést.
Nálunk meg elfelejt focizni.....
Mondjuk egy másik csapat győzelméhez. Nem ördögtől való gondolat tisztelni az ellenfelet, ahogy a fórumon is a másik véleményét. Ki mit tart ócskának. Én például azt, amikor a másik véleményét nem tisztelik és degradálva próbálják felülírni.
Mondjuk most azért ott van két német csapat az elődöntőben, és EL-ben is egész jó esélye Xabiéknak, de értem mire gondolsz. Mióta a 14-ben hosszú idő után odaértek, az ő sorozatuk a BL. Ha pocsék formában vannak is, a BL-himnuszt meghallják, hogy felszívják magukat tőle. Nálunk meg az ellenkezője van, mégha idén nem is az egész párharcra estünk szét, de néhány csúnya hiba jött a semmiből, és elég volt.