Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Ez érdekes tényleg mind1 Real - Galatasaray.....megúszták most....Na Barcelona - PSG...csak bejött amit akartamozsimiki írta:Mindig is így volt, mindenhol ahol számít az idegenbeli gól. Attól,h kevés rá a példa,még ez volt a szabály elég rég óta , precedens is van rá azért nem 1, ha utánanézel.Alexis9Sánchez írta:
Mindig igy volt?Mármint az EL-ben?mert még ugy elhiszem de máshogy nem komolyan,mert nekem az új komolyan.Pedig nem tizenéves vagyok,hogy ilyet nem láttam még.Én ugy tudtam,hogy ha hosszabítás van akkor már az nem számít,ha hosszabításba is x van akkor meg tizenegyesek.Régen volt aranygól azt tudom,de ilyet én komolyan nem láttam vagy halottam még.De mind1
Madridistán van egy szavazás 113-ból mindössze 3-an szavaztak arra, hogy a Barcát akarják ellenfélnek a negyeddöntőben. Szóval biztos vannak nagyhangú emberek nagy mellénnyel, de gondolom a többség ott is reális és tudja, hogy nagyon nehéz meccs lenne az nekik. Ellenben ahogy nézem te is viselsz akkor mellényt, mint néhány elvakult fehér.Maxi írta: DE ideje lenne a srácoknak ismét csöndre inteni őket mert borzasztó, hogy mekkora lett a mellény mert volt pár jobb meccsük ellenünk.(bár ha mondjuk az SZK meccseket, vagy a kupaodavágót nézzük milyen kevesen múltak már nem így állnának hozzánk).Ezért én ŐKET akarom és tudom, hogy a fiúk is, hogy ismét helyre tegyék őket.mert ugye az nem kérdés melyik a jobb csapat még mindig.
Mindig is így volt, mindenhol ahol számít az idegenbeli gól. Attól,h kevés rá a példa,még ez volt a szabály elég rég óta , precedens is van rá azért nem 1, ha utánanézel.Alexis9Sánchez írta:
Mindig igy volt?Mármint az EL-ben?mert még ugy elhiszem de máshogy nem komolyan,mert nekem az új komolyan.Pedig nem tizenéves vagyok,hogy ilyet nem láttam még.Én ugy tudtam,hogy ha hosszabítás van akkor már az nem számít,ha hosszabításba is x van akkor meg tizenegyesek.Régen volt aranygól azt tudom,de ilyet én komolyan nem láttam vagy halottam még.De mind1
Mindig igy volt?Mármint az EL-ben?mert még ugy elhiszem de máshogy nem komolyan,mert nekem az új komolyan.Pedig nem tizenéves vagyok,hogy ilyet nem láttam még.Én ugy tudtam,hogy ha hosszabítás van akkor már az nem számít,ha hosszabításba is x van akkor meg tizenegyesek.Régen volt aranygól azt tudom,de ilyet én komolyan nem láttam vagy halottam még.De mind1Taibi írta:Pedig ez szerintem midig is így volt! Nem új szabály ez.Alexis9Sánchez írta:
Tottenham ment tovàbb idegenben lőtt góllal!! De am miez az új szabàly,hogy hosszabítàsba is annak szàmít, és ha x van akkor is, akkor nincsenek tizenegyesek??!! Vagy csak én maradtam le erről? De egyébként meg jó nagy hülyeség ez!
csak 3db...sport1,eurosport,digisportcsabooo írta:TV adja a mai sorsolást ?
Sztem amikor már ilyeneket írtok, hogy jó lenne helyretenni őket, mert teljesen el vannak szállva maguktól, az már nem sima revansvágy, hanem (valamennyire öntelt) megfogalmazása annak, h jól elverjük majd őket.Maxi írta:Ez nem magabiztosság sokkal inkább revansvágy és azt hiszem beszélhetek bárki nevében.Ettől függetlenül igazad van, nem lenne jó érzés kiesni ellenük, de hogy óriási szégyen sem az is biztos.Esetleg akkor lenne rossz ha folytatódik a tendencia, hogy aki kiejt minket az megnyeri a sorozatot...
3470-szer lett elmondva,hogy idén változtattak,de igen,igazad van !....Léfe írta:Ez az utolsó sorsolás, aki figyelte tudja - már régóta ez a modi.