Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Érdekes lenne 8 csapattal elődöntőt sorsolni.szajko írta:És az elődöntő h lesz, azt nem most szokás sorsolni?
Mondjuk ennek az elődöntő sorsolásnak most kivételesen örülök. Nem tudtam, hogy ez így van, azt hittem a Realnak ki van kövezve az út a Wembley-ig, Dortmundot is simán átlépték volna. De így még kaphatnak nehéz ellenfelet, mondjuk a Bayern személyében.ozsimiki írta:Megteszem kisebb pénzzel,h ez lesz az elődöntő párosítása:
Madrid-Barca, Bayern-Dortmund
értelem szerűen ezek a csapatok jutnak szntem tovább ebből a körből,és így fogják őket összesorsolni.
Nemtudom a Málágára gondolsz e, de én a Galatát gyengébbnek érzem. Szerintem partyba lehet a Málaga a Dortmundal. Persze német továbbjutást várok.ozsimiki írta:YES!
Barca-PSG
többi nem érdekel, Madrid kapta a 2.legkönnyebbet, mi szntem a 3.at.
elődöntőben lesz a klasszikus.
És a legszebb az egészben az,hogy akkor nem játszhat amikor a PSG otthon játszik!Alexis9Sánchez írta:de ő még első meccsen nem játszhat!mert 2meccsre tiltották el,és még csak 1et töltött le!hady írta:psg.....na ibra...jön
igen?PPP írta: nem olyan biztos az, az elődöntőket is sorsolják
nem olyan biztos az, az elődöntőket is sorsoljákozsimiki írta:YES!
Barca-PSG
többi nem érdekel, Madrid kapta a 2.legkönnyebbet, mi szntem a 3.at.
elődöntőben lesz a klasszikus.
de ő még első meccsen nem játszhat!mert 2meccsre tiltották el,és még csak 1et töltött le!hady írta:psg.....na ibra...jön