Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Ez csak azért vicces, mert Conte eddig minden csapatán hihetetlen sokat javított, is mindegyikkel bajnok is lett második évében (Juve, Chelsea, Inter). Tavaly, érkezése után szerzett pontokat tekintve sima 3. volt a bajnokságban. Most meg nagyon jól igazoltak. Szerintem simán odaérhetnek harmadiknak.csababarca írta: ↑2022.08.06. 00:20:14ha a Tham ebben a "bivalyerős" (inkább mondanám, hogy lufi) bajnokságban top 3-ban lesz, mindenki vendégem egy korsó sörre, itt a fórumon.
tham tipikusan a lúzer csapat definíciója, az egész angol foci egy lufi, de a tham konkrétan megtestesíti ezt.
Előbb mondanám az ARsenal bajnoki címért, mint hogy a Conte ( ) vezette Tottenham top 3-ban lesz.
Jólvan, ezt lementettükcsababarca írta: ↑2022.08.06. 00:20:14ha a Tham ebben a "bivalyerős" (inkább mondanám, hogy lufi) bajnokságban top 3-ban lesz, mindenki vendégem egy korsó sörre, itt a fórumon.
A Pool véleményem szerint jobb, legalábbis sokoldalúbb középcsatárt szerzett, mint a City (ráadásul kevéssé sérülékenyt), ezért szerintem nem történt változás, kb akkora lesz a külöbség, mint tavaly, a City talán egy árnyalatnyival kiegyensúlyozottabb csapat a bővebb keret miatt.
Ha már itt tartunk, szerintem:
Hasonlóan látom én is.
Mindig szimpatikus csapat volt az Arsenal, jót tenne a ligának, ha tartósan visszaküzednék magukat az elitbe.messideco írta: ↑2022.08.05. 08:02:39Kezdődik a Premier Leauge idénye
Fokozott érdeklődéssel fogom nézni az Arsenal meccseit. Az All or nothing... sorozat ismét ráébresztett, hogy mennyire imádom ezt a klubot
Kezdésnek Crystal Palace idegenben Nem szokott sok jó történni ott az Arsenallal, szerintem egy első félidős piros lap, és egy Zaha-tizenegyessel vereséget szenved a csapat Cáfoljanak rám, este egy hideg rozé fröccsel nézem a meccset Go Gunners!
Nem leszek nálad népszerű, szerintem erősödött az Arsenal, és szépek lesznek, jók lesznek, de a Pool-City-United trióból szerintem senkit nem előzhetnek, a CFC mentálisan kicsit kérdéses, de ők is túl erősnek tűnnek, és a Tottenham is erősített, plusz Conte baromi jó edző. És akkor még nem tudjuk, hogy pl. a Leicester 1 év kiesés tán visszatér-e a BL-EL hajhászásba, és akkor ott a WH, vagy egy eléggé megerősödött meglepi AV. Én sajna a 6. helyre várom a csapatod, de ne legyen igazam.
Én teljesen megértem azokat akiknek az kell amit a PL nyújt mert valóban roppantul izgalmasak a meccsek ezt nem tagadom.bence0330 írta: ↑2022.06.21. 12:23:59És szerintem épp ez adja a PL hype-ját, ami szerintem nem is hype. Eleve elég látványos focit játszanak, és emellett fogalmunk sem lehet róla, mi lesz a végeredmény, arról meg pláne nem, mi lesz 3 év múlva a végeredmény. City, Pool, Arsenal, MU, CFC, Tottenham csapatok közül is párat rendre megelőz 1-1 páréves jó peridussal egy Leicester, WH, mikor mi. És ez több dolgot is eredményez. Egyrészt több rangadó lesz, több ki-ki meccs, ami izgalmasabb, semlegesebb nézőknek is, másrészt ugye a fent említett izgalmi faktor.
Ezzel szemben egy La Liga, ahol van 3 kiemelkedő csapat, és akkor mögötte egy Sevilla-Valencia ér be a 4. helyre, nem túl izgalmas. Ráadásul semleges nézőnek egy Sociedad-Sevilla 4.-5. helyetettek közti meccs, ahol elpasszolgatnak a srácok, messze nem fog annyit adni, mint egy Tottenham-Arsenal, ahol széthajtják és szedik egymást a csapatok, és a nézők közt is ezerszer jobb hangulat van.
Áthozom, szerintem érdekes téma.csababarca írta: ↑2022.06.21. 10:45:51A történelmi minta mutatja azt, hogy az angol játékosok beégnek máshol. Persze van egy két ellenpélda, a tucatnyi mellett.
Az, hogy szerinted Sterling meg Kane beválna, ez egyrészt sose derül ki, másrészt feltételezés.
Angliában játszók meg hasonló cipőben járnak, ezért jó a párhuzam.
Ez a top 7-8 klub is sántít, City, Pool top klubok, a többi futottak még. Nem véletlen vannak lemaradva állandóan ettől a kettőtől. Esetleg a Chelsea még aki beleszólhat néha, a többi Arsenal, Mu, Tottenham nudli csapatok, megszégyenülnek Európában is általában. Ahogy mi
Persze tény, a top 2 után nagy a tumultus, de egyáltalán nem nevezném top csapatoknak őket. Max angol szemmel nézve.
Kb akkora mint a city lelátójáról igazolni.visca el barca írta: ↑2022.05.22. 19:48:25
Marha nagy erosites lehet egy majdnem kieso csapat egyik jatekosa.
nagy erosites egy olyan jatekos, akirol 1 eve még senki se tudta h létezik, meg 10 emberbol 8 le se tudja irni a nevét. Nekunk de bruyneket, salahokat, van dijkokat, haalandokat kellene kergetnunk nem ilyen top csapatok cserepadjarol kukazni, meg sehol nem jegyzett soler, raphinha felekkel foglalkozni