Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
A szerencse nagyon komoly faktor. Az utóbbi négy évben mindig hajszálnyira voltunk a BL trófeától, kettőt be is húztunk, szerencsénk is volt, kettőt bukunk, nem volt szerencsénk. Felőlem maradhat ez a tendencia a következő években is. Hovatovább biztosan állíthatom, h 2008 óta folyamatosan mi vagyunk a legerősebb klub a világon, ez visszaigazolást is nyert a kupák számában.Barcaman1993 írta:kanty írta:Valaki írta, ha ő Chelsea drukker lenne, akkor nem is örülne.
2009-ben az elődöntő után mi örültünk? Ott megérdemelten mentünk tovább?
Gondoljatok már bele. BL-t nyertek, történetük során először. Francot nem érdekli, h hogyan nyertek. Minket sem érdekelne, ha most a Barca lenne a győztes.
Nem is értem, hogy ezt a 2-őt, hogy lehet összehasonlítani? Abban az évben (is) egyértelműen messze a miénk volt a világ legjobb csapata. Mindenkit hülyére vertünk, egyedül az az 1 Chelsea elleni meccs csúszott be, mint gyenge teljesítmény. Itt meg arról van szó, hogy a Chelseat 7 meccsen lefocizták és úgy nyert BL-t. Sztem ég és föld a különbség.
kanty írta:Valaki írta, ha ő Chelsea drukker lenne, akkor nem is örülne.
2009-ben az elődöntő után mi örültünk? Ott megérdemelten mentünk tovább?
Gondoljatok már bele. BL-t nyertek, történetük során először. Francot nem érdekli, h hogyan nyertek. Minket sem érdekelne, ha most a Barca lenne a győztes.
Én úgy gondoltam mindig is, hogy az a csapat nyeri a BL-t, amelyik abban az évben a legjobb. Hát ez az utóbbi időkben (Chelsea, Inter) nem teljesen így alakult, de általában be szokott jönni. Sajnos idén nem ez történt. Igazából a játékfelfogásukkal nem vagyok megelégedve. Ellenünk védekeznek OK, Bayern ellen védekeznek OK, de az, hogy a Benfica, a Napoli, a Valencia és még sorolhatnám, hogy milyen csapatok ellen csak is 11 emberrel védekeznek, az szégyen. Mert ez a játék a kutyát nem érdekli. 1-2 alkalommal ezt el lehet játszani, de rendszeresen... Akinek meg van gyomra ahhoz, hogy ezt a szemetet be vegye, annak jó étvágyat hozzáozsimiki írta:LG!
Bezzeg amikor a M.U. ennél millióval többet tett a címért tavasszal (amikor megnyerték), és volt ennél sokkal-sokkal kevesebb mákja, akkor érdemtelenül nyerték, meg minden, most meg Chelsea esetében már nem is számít, igaz?
Ekkora egy következetlen divatfikázó fórumert ritkán látok.
Amúgy visszaolvasgatva, örülök pár ember véleményének, ők még nézik egy FOCI meccsen, hogy ki FOCIZIK. Persze ha még csak a döntőről lett volna szó...de egész tavasszal...
Többek között B99,Socio, és folytathatnám...
Jah arra várom a kérdéseket még,hogy ennyi pénzből nem lehetett volna vmi többel kirukkolni? Nem volt elég erős a keretük más játékhoz? Di Matteo érdeme? Hát motiválni tudta a csatárokat,hogy a 16osuknál védekezzenek, grt. Fejben összerakta őket, hogy meccsenként csak 10ziccere legyen az ellenfélnek, a többi (se) rajta múlt.
Nem ez volt a kérdés.LG írta:Miért, ettől jobb lesz, levon vmit az érdemükből? Ha mindig a legjobb nyerne, nagyon unalmas sport lenne a futball.barca99 írta:Akik a Chelsea "mellé" állnak most, azok elismerik, hogy az utóbbi évek leggyengébb győztese Di Matteo csapata?
Jaj, bocsi, rosszul fogalmaztam.lluisllach89 írta:Akkor melyik?bali 15 írta:. Irónikus, hogy ez nem éppen a Chelsea legsiekresebb szezonja,
A Bl logó rá lesz gravírozva mind a 6 kapufára a Stamford Bridgen, és a fair play helyett a következő szlogen lesz a jövő évi mezen:
Say no to football. Ennyi pénzből a Fradi előbb húzta volna be.
Akkor melyik?bali 15 írta:. Irónikus, hogy ez nem éppen a Chelsea legsiekresebb szezonja,
Miért, ettől jobb lesz, levon vmit az érdemükből? Ha mindig a legjobb nyerne, nagyon unalmas sport lenne a futball.barca99 írta:Akik a Chelsea "mellé" állnak most, azok elismerik, hogy az utóbbi évek leggyengébb győztese Di Matteo csapata?
Engem ki lehetne kergeti a világból az Interrel, de a Chelsea gyengébb. Amikor BL-t nyertek, akkor szerintem a Chelsea-t simán verték, a Barca elleni odavágón sem voltak rosszak, a döntőben meg egyértelműen jobban voltak, mint a Bayern.lui1698 írta:Szerintem kemény küzdelemben én az Intert hoznám ki győztesnek ebben a csatában.
Amúgy most akkor dimatteó is speckósvan? Mert más tuti nem nyert volna bl-t ezzel a cselzivel....
Soroljam? A szakik kiszámolták, hogy Drogba 6 és fél percet töltött a földön fekve a Chelsea-Barcán. Ugye emlékszünk, hogy hányadik percben kaptuk a gólt? Az első félidőben nem igazán szoktak hosszabbítani, max. 1-et, de akkor több volt az extra time és ki miatt? Azért mert Drogba végig színészkedte a meccset. Aztán emlékszel a Benfica-Chelsea-re? Vki ítt leírta, hogy volt egy egyértelmű kezezése Piquének a Chelsea ellen ugye 2009-ben. Na ugyanolyan egyértelmű kezezése volt Terrynek. Sem a partjelző, sem a gólbíró, sem a játékvezető nem látta. Mindez történt 0-0-nál. Aztán itt a döntőben is, a bíró rendre megette azt, ahogy a Chelsea játékosai rendre dobálták magukat, és mindig befújta... Úgyhogy bele lehet kötni ebbe is, ha akarod.kanty írta: Csináltak valami sportszerűtlent vagy a bíró segítette őket?
Szerintem kemény küzdelemben én az Intert hoznám ki győztesnek ebben a csatában.barca99 írta:Akik a Chelsea "mellé" állnak most, azok elismerik, hogy az utóbbi évek leggyengébb győztese Di Matteo csapata?
És ezzel 4 főtáblás van, vagy valakinek selejteznie is kell?albicelesteX írta:Persze a 4. megy az Europa kupába.LM10 írta:Azt tudja valaki, hogy ezzel hogy módosultak a BL indulók angliából?
Persze a 4. megy az Europa kupába.LM10 írta:Azt tudja valaki, hogy ezzel hogy módosultak a BL indulók angliából?
Hát ez elég rossz megközelítés. Inkább nézzük úgy, hogy idén voltak olyan csapatok a mezőnyben, hogy Barcelona, Real Madrid, Bayern München. 3 csapat, akik űrfutballt játszottak. A Bayern nem nyert semmit, a Real 1 kupát, a Barcelona meg még semmit, ha jól megy minden, akkor 1-et. Erre itt van ez az ótvar Chelsea, aki MINDENKI ELLEN 9-10 emberrel védekezi végig a meccset és ekkora mákjai vannak a meccseken:LG írta:
De ha sztetek nem érdemelte volna meg a Chelsea, akkor ki?
A Bayern, aki legalább 2x zárhatta volna a meccset, de eltöketlenkedte?
A Barca, aki 10 ember ellen képes volt elbukni 2-0-ról elbukni, úgy, hogy büntetőt is hibáztak?
Vagy a Real, akik játékban is egyértelműen alul maradtak a Bayernnel szemben?