Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
köszönjük de nem érdekel. van belőle 120 ugyanilyen.barcixx6765 írta:ezt az oldalt a figyelmetekbe ajánlom friss barca hírek mindennap: http://www.barcaman.gportal.hu" target="_blank
Én is ajánlanék valamit: befejezhetnéd a propaganda szórást az Eurobarcán!!!!barcixx6765 írta:ezt az oldalt a figyelmetekbe ajánlom friss barca hírek mindennap: http://www.barcaman.gportal.hu" target="_blank
Ezt honnan szedtétek? Mert én egyik Masiával foglalkozó portálon sem olvastam még ezt, sőt, inkább az ellenkezőjét.."Nem meglepő módon az egyike volt azoknak, akiket a pozitív oldalon emeltek ki a Barcelona B mélyrepülése során." - a Gumbaus cikkből
Ezt is köszi. Egyelőre azt csináltam, hogy minden engedélyezve és nagy nehezen megtaláltam a twitter kivételt az oldalon. Elállítgatni nem fogom meg letiltani és visszafelé, amit javasoltál mert nem vagyok egy infoguru. Ha elállítom az életben nem fogom tudni visszaállítani. Most ez így jó, eltűnt a twitter ablak és ez a lényeg meg hogy nem húz szét az oldal. Köszönöm még egyszer az ötletet, jó megoldásnak bizonyult.Drigo írta:Kell vele azért játszani bőven. Arra figyelj pl., hogy hiába engedélyezel egy oldalon mindent, még úgy is előfordulhat, hogy valami nem fog megjelenni, amit persze csak akkor fogsz megtudni, ha más böngészőben is megnyitod az adott oldalt.Bob_Marley írta:Ok, megnézem és köszönöm.
Így mondjuk minden oldalon eltünteti a java script futtatást ez a kiegészítő, de a célt elértem.
Simán be lehet állítani, hogy mindent engedélyezzen alapból, mintha fent sem lenne, és akkor visszafelé elkezdeni letiltani, a nem kellő dolgokat. Nekem viszont az jött be, hogy alapból mindent tilt, amit meg akarok nézni, majd engedélyezem.
Kell vele azért játszani bőven. Arra figyelj pl., hogy hiába engedélyezel egy oldalon mindent, még úgy is előfordulhat, hogy valami nem fog megjelenni, amit persze csak akkor fogsz megtudni, ha más böngészőben is megnyitod az adott oldalt.Bob_Marley írta:Ok, megnézem és köszönöm.
Így mondjuk minden oldalon eltünteti a java script futtatást ez a kiegészítő, de a célt elértem.
Ok, megnézem és köszönöm.Drigo írta:Ahogy néztem csak Firefox-nál jelentkezik. NoScript-tel lehet blokkolni, jobbat én sem tudtam kitalálni.Bob_Marley írta:Nálam továbbra is megvan, s kezd egyre jobban frusztrálni. Nem lehet valahogy ezt a twitter ablakot eltüntetni, adblock nem veszi ki. Rákattintok az oldalra, minden jó aztán mennék arra a fülre, hogy fórum és mindig pont akkor szétugrik az odlal és behoz valami kupajelentkezést. Biztos vagyok benne, hogy a twitter ablak húzza szét, mert abban az 1-2 másodpercben míg nem tölt be rendesen normális méretű az oldal. Aztán betölt a twitter és szétugrik. Mit lehet ezzel kezdeni? Ha nem ti, akkor én mit kezdjek vele?
Ahogy néztem csak Firefox-nál jelentkezik. NoScript-tel lehet blokkolni, jobbat én sem tudtam kitalálni.Bob_Marley írta:Nálam továbbra is megvan, s kezd egyre jobban frusztrálni. Nem lehet valahogy ezt a twitter ablakot eltüntetni, adblock nem veszi ki. Rákattintok az oldalra, minden jó aztán mennék arra a fülre, hogy fórum és mindig pont akkor szétugrik az odlal és behoz valami kupajelentkezést. Biztos vagyok benne, hogy a twitter ablak húzza szét, mert abban az 1-2 másodpercben míg nem tölt be rendesen normális méretű az oldal. Aztán betölt a twitter és szétugrik. Mit lehet ezzel kezdeni? Ha nem ti, akkor én mit kezdjek vele?
Akkor sajnos nem egyedileg nálam van ez a probléma, remélhetőleg hamarosan megjavul.visca el barca írta:nálam is totál szét van esve a kezdőoldalBob_Marley írta:A kezdőoldalt néha széthúzza a twitteres kis ablak. A rendes twitter ablak mérete is megváltozik és elnyúlik. Nálam legalábbis pár napja jelentkezik ez a probléma, másnál is? Mivel volt már arra példa, hogy nálam nem ment valami és másnál meg igen, így megerősítést vagy cáfolatot kérnék.
Nem kötözködés végett írom, de nem ez az első cikk, amiben azt a szót látom, hogy egyel. Egyelni a répát szokták, az egy plusz val/vel igekötő helyes alakja eggyel. Amikor facebookon látom, hogy egy + al/el, azon már meg sem lepődöm, de igényes sajtóorgánum esetében azért szúrja az ember szemét.Az átigazolás azt is jelenti, hogy a Barça az őszi szezonra egyel kevesebb lehetőséggel bír a támadósorban, és bárki kiesik a kezdő trióból, nehezebben fogja tudni pótolni.
nálam is totál szét van esve a kezdőoldalBob_Marley írta:A kezdőoldalt néha széthúzza a twitteres kis ablak. A rendes twitter ablak mérete is megváltozik és elnyúlik. Nálam legalábbis pár napja jelentkezik ez a probléma, másnál is? Mivel volt már arra példa, hogy nálam nem ment valami és másnál meg igen, így megerősítést vagy cáfolatot kérnék.