Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Szerintem semmiféle Rakitic ügy nincs, egyszerűen csak pihentette 2 meccs erejéig a firkászok meg egyből okoskodtak. Nincs senki a keretben aki letudná hozni azt azon a poszton amit a horvát. Max SR de neki most védőként kell szerepelnie.MQuCsabi írta:Ez gyorsan megdol, ha eligazol, mert beduzzog
THM: 18.79%MessiNeymarSuarez írta:Részletre vásárlás level: FC Barcelonavisca el barca írta:20, plusz a különféle kiegészítésekkel (ami uis érvénybe lép) lesz 60
Részletre vásárlás level: FC Barcelonavisca el barca írta:20, plusz a különféle kiegészítésekkel (ami uis érvénybe lép) lesz 60
agyamra ment a sok kajaMQuCsabi írta:Jól elszabod itt a karácsonyt veb, a rút igazsággal.
Egyébként nincs gond, mert játszanak eleget ahhoz, hogy ne ingyen távozzanak öt év után, hanem feltehetően kapunk értük valamit.
Én biztos vagyok benne hogy van pénzünk rendesen csak télen nem fogunk tudni olyan játékost igazolni aki tényleg minőségbeli javulást hozna.Nero. írta: Számomra röhej bár inkább szánalmas hogy télen nincs több pénzünk csak egy 40 éves Srnára. Úgy hogy az elmúlt 10 év legjobb csapatáról beszélünk óriási marketinggel.
Gyakorlatilag nincsenek ők rászorulva a pénzre, szóval a helyükben el sem adnám, mert nem tudnák érdemben pótolni.LG írta: Éppen a szintlépése tart, most válik igazi klasszissá. Nem hinném, hogy a bajorok pont most adnák el, mikor igazán profitálhatnak a játékából, főleg nem 40, vagy 60 millióért. Én a helyükben 100 alatt szóba sem állnék senkivel.
Éppen a szintlépése tart, most válik igazi klasszissá. Nem hinném, hogy a bajorok pont most adnák el, mikor igazán profitálhatnak a játékából, főleg nem 40, vagy 60 millióért. Én a helyükben 100 alatt szóba sem állnék senkivel.Nero. írta:Állítólag Enrique vissza akarja hozatni Thiagot 40ért. Egy próbát megérne mert valaki sürgősen kell 1-2 éven belül Iniesta pótlására de ennyiért nem fogják eladni a bajorok, sőt szerintem 60ért sem a skót vezetőség pedig ennél többet nem fog áldozni.
vicces, pedig mindig az nyilatkozza, hogy mennyi KP-sa van és minddel mennyire elégedett és mind milyen jó. lehet jövőre 11 kp-s felállást akar...Nero. írta:Állítólag Enrique vissza akarja hozatni Thiagot 40ért. Egy próbát megérne mert valaki sürgősen kell 1-2 éven belül Iniesta pótlására de ennyiért nem fogják eladni a bajorok, sőt szerintem 60ért sem a skót vezetőség pedig ennél többet nem fog áldozni.
Remélhetőleg Cancelot kapja karácsonyra(pár hónapot megkésve), nem pedig egy kacsátpalesz77 írta:Kivancsi leszek igaz lesz-e vegul, de amennyi cikk van rola, nem lepodnek meg, ha idejonne. Kerdes, hogy mennyire valna be, vannak ketsegeim, pedig lattam jatszani parszor. Tamadasba jo lenne mondjuk, abba szinte biztos vagyok, de nem is ez a kerdeses nala..
Tromort77-nek meg kivanok Boldog Karacsonyt, megvan az ajandekod..
Srna ugyet meg kivancsi leszek befolyasolja-e, bar ketlem.
Jöjjön Srna, a többiért meg majd aggódom később.palesz77 írta:
Tromort77-nek meg kivanok Boldog Karacsonyt, megvan az ajandekod..
Srna ugyet meg kivancsi leszek befolyasolja-e, bar ketlem.
egészen pontosan:Barcaforever írta:A SPORT szerint, megegyeztünk Canceloval. Mi szerettük volna, most télen elhozni már, de ő azt mondta, hogy csak nyáron szeretne jönni, mert addig szeretne a Valenciának segíteni.