Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Mondjuk ha hosszútávot nézünk, akkor utóbbival jobban járunk. Alves helyére úgyis kellett volna valaki. Meg utolsó éve amúgy sem volt valami fényes. Bravós témát pedig fölösleges megint lefutni.Nero. írta:Bravo-Alves>MAtS Roberto
Ennek az ellenkezőjéről akkor se győz meg senki és egyikük sem kért lehetetlent. Alves kb. évi 2 millával került volna többe most tesztelhetünk 30-40ért embereket, a német elment volna de 3-4 évre még rendbe lettünk volna kapus poszton.
S.Agüero írta:Jaj, hagyjuk már ezt, megint ez megy.
Ha csak akkor marad, ha 32 évesen fizetésemelést kap, akkor menjen Isten hírével...
Bravónak is két évig megfelelt a felállás, aztán hisztizett, úgyhogy ilyen hozzáállással ne is maradjon. Legalábbis én ezen az elven vagyok.
Alves amúgy is már egy évvel hamarabb menni akart, erről ennyit.
Mondjuk az elég durva lett volna, ha Dani még fizetésemelést is kap. Alapból is ő akart menni, most annyit se keres szerintem mint nálunk keresett, gondolom ennyi év után már kicsit belefáradt a kalandba, az asszony is divatkodni akart olaszba, kényelmesebb volt neki így. Bravoval meg azért lennénk előrébb, mert ő nincs most a csapatnál. Szezon végén amikor összezuhant a védelem és az egész csapat, meg lehet nézni mennyi pontot mentett.. Nem kérdőjelezem meg az itteni karrierjét, de attól még nem a kapuson múlik a jelenlegi eredményünk, bár bűnbaknak nyilván jó a német.Nero. írta:Ha megkapta volna a fizetésemelését akkor nem megy el, és Bravo is maradt volna ha megkapja a BLt is a bajnokság mellé. Kritikán aluli szakmai döntések születtek a nyáron és a tabella ezt tükrözi is.
Akkor majd Lucho jobb híjján át áll 3-4-3ra és ettől az új impulzustól minden helyre kattan, megújúlnak a srácok és rommá verjük Európát.MessiNeymarSuarez írta: Már várom hogy a Bl-be épp Robi lesérüljön/formán kívül legyen és ne legyen alternatíva egy Bayern-Real-Atleti-Juve ellen...Vicc
Szerintem nem is nagyon marasztalták, meg tudjuk, hogy az utolsó évében már sok kritikát is kapott, sokszor jogosan is, de mint látjuk, nehéz őt pótolni.S.Agüero írta:Még mindig ő akart elmenni, úgyhogy erről éppenséggel nem tehet a vezetőség.Ezért megérte Danit eladni...
Arról már igen, hogy miért nem hoznak valakit Robi mögé...
Ha megkapta volna a fizetésemelését akkor nem megy el, és Bravo is maradt volna ha megkapja a BLt is a bajnokság mellé. Kritikán aluli szakmai döntések születtek a nyáron és a tabella ezt tükrözi is.S.Agüero írta:Még mindig ő akart elmenni, úgyhogy erről éppenséggel nem tehet a vezetőség.Ezért megérte Danit eladni...
Arról már igen, hogy miért nem hoznak valakit Robi mögé...
Nevetseges a gazdasagi osztály teljesítménye a Barcánál. Amugy Masche nem volt rossz a City ellen.La Pulga írta:Hát akkor úgy néz ki, hogy Robival és Vidallal nyomjuk végig a tavasztGrau: "The budget is what it is. If no-one leave, there will be no incomings (this month)" #fcblive [sport]
Szerintem attól, hogy vki elmegy levezetni valahova, nem csorbul a szeretete, lojalitása a klub iránt. Puyol esetében nem is nagyon jöhetett volna ilyen opció szóba, az utolsó szezonjaiban sajnos többnyire sérült volt, ezért is fejezte be.Nero. írta:Max. a blikk szerint, az az ember az életét adta volna a klubért, soha nem ment volna sehova.messideco írta:Anno Puyolnál is felvetődött azt hiszem, hogy a Milánnál levezet majd
Max. a blikk szerint, az az ember az életét adta volna a klubért, soha nem ment volna sehova.messideco írta:Anno Puyolnál is felvetődött azt hiszem, hogy a Milánnál levezet majd
Hozzátenném, a Seria A-ban sokkal jobban megélnek a rutinos rókák. Persze ő még itt is top, szóval egyelőre nincs oka eligazolni, de amikor már hosszútávon nem tudja majd hozni a top formáját, sok lesz neki az iram, akkor nem lenne butaság a Juveba igazolnia, ott még pár év bőven benne lehet.La Pulga írta:Juventus have expressed interest in signing Iniesta (32), whose contract runs till 2018. They'll use Alves to convince him. [Calciomercato]
Na, akkor hamarabb kell Init pótolni, mint hittük..La Pulga írta:Juventus have expressed interest in signing Iniesta (32), whose contract runs till 2018. They'll use Alves to convince him. [Calciomercato]
Hát, nem tudom. Én ennek nem lennék túl nagy híve, amíg Ini kidőlt se mutatott semmi olyat, ami miatt el tudnám őt képzelni vezérbikának - pedig nem egy alkalma volt már rá az évek során. Ő tipikus zongoracipelő játékos egy Barca szintű csapatban szerintem, nem elég technikás, és fejben sem elég jó ahhoz, hogy egy ilyen szintű középpályát eredényesen irányítson. A válogatottban is inkább Modric mozgatja mélységből a szálakat szerintem, itt se hiszem, hogy másodhegedűsnél nagyobb szerepet kéne adni neki.visca el barca írta: amugy én két bejgli között épp azon gondolkodom, lehet meg kellene próbálni rakétát beépíteni a helyére, a horvát válogatottban is sokkal támadóbban játszik és én még talán benne látom a legnagyobb potenciált az itt lévők közül...