Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Alapvetoen egyetertek, viszont szerintem muszaj egy kis nyomast gyakorolni a jatekosokra is mert itt nagyon sokan semmilyen alazatot nem mutatnak vagy teljesen homalyba vannak.palesz77 írta:Rivaldo is leírta a véleményét a jelenlegi helyzetről. Angoltudás sajna szükségeltetik hozzá.
Arrol mondjuk pont tud meselni, heten is akkora szabadgolt vert mint az allat.. Mashoz nem nagyon ert, de a szabad az megy neki.S.Agüero írta:Botrány, hogy itt is Gumbau csúnya fejét kell nézni, és még mellé okoskodik is, hogy kell szabadot rúgni.
ki jó érzés a kölyköknek, hogy az egyik legnagyobb kicsit besegít nekik
Ha formába lendül, télen jöhet Xavi posztra.MessiNeymarSuarez írta:Rivaldo kedvelőknek remek hír :
http://www.nemzetisport.hu/minden_mas_f ... er-2421743" target="_blank
Na megnéztem, (előbb is megtehettem volna) első kettő szabi ugyan onnan, harmadik meg csukafejes volt.Bob_Marley írta:Szerintem nem mind szabadrúgásból született. De arra tisztán emlékszem mikor elcsavarta és Abbiati hátáról bepattant a csücsök kapufa után.
Milan elleni mesterhármason gondolkodnom kellett, de ez volt az a meccs amikor 3 szabigól lőtt nekik ugye? Kettőt szinte ugyan onnan a harmadikat meg a másik oldalról. De rég volt már...Bob_Marley írta:Sok nagy gólt fellehetne emlegetni, Fener elleni bomba, Milan elleni mesterhármas, Leeds elleni gól, Chelsea elleni trhriller, Real elleni nagy meccs a Bernabeuban stb, egy nagyon intelligens kivételes játékossal sajnos kevesebb. Sok sikert neki a jövőben a futballpályán kívül, mi Barca szurkolók soha nem feledjük.