Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Alibi, csak jobbal tud passzolni 3,12 méterre maximum, oldalra vagy hátra. És egyébként is csak ebben a rendszerben tud focizni.hank1ee írta:https://www.youtube.com/watch?v=KTHFlaXIlts
Nagyszerű videó róla, érdemes megnézni. Még most is a hideg ráz egyes mozdulataitól.
Meg gondolom a személyién is csak ennyi áll, hogy "Xavi". Mint a "McLovin" ID a Superbad filmben.palesz77 írta:Jaja, a bank sorsolta ki az ügyfelei közül ha minden igaz, mit ad isten, pont azt húzták ki, akit a nemzetközi sajtóban is megírnak jó eséllyel..
Jaja, a bank sorsolta ki az ügyfelei közül ha minden igaz, mit ad isten, pont azt húzták ki, akit a nemzetközi sajtóban is megírnak jó eséllyel..sneco7 írta:Gyaníthatóan egy sima reklámfogás,de nyilván jól jött neki,hogy kifizesse a számlákat
Gyaníthatóan egy sima reklámfogás,de nyilván jól jött neki,hogy kifizesse a számlákatpalesz77 írta:Az megvan mindenkinek, hogy Xavi megnyerte a Doha Bank Lottót? Pont erre volt még szüksége gondolom.
Nagyon remélem, hogy visszahozzák valamilyen/bármilyen edzőnek, minden szavával egyetértek! Meg valószinüleg van olyan dolog, amit meg tudna tanitani a fiataloknakpalesz77 írta:Interjúban kérdezték Bellerínről, aztán elkanyarodott a téma a Masiát elhagyók visszaigazolásáról. Leosztott kb mindenkit aki 16-17 évesen távozik, és megmondta, hogy ő nem is hozná már vissza őket. Nem köntörfalazott kivételesen.. Itt van angolul.
Látszik, hogy van esze az öregnek. A B után 2-3 éven belül le akarnák ültetni az A-csapat padjára is, de nem érdemes rohanni, ő is tudja, hogy egyszer úgyis megkapja a lehetőséget, akkor meg minek kockáztatni... Ráadásul szerintem még 1-2 évet tuti játszani fog, mindig is tudtuk, hogy a foci a mindene.visca el barca írta:pár napos hír, de a vezetőség felajánlotta neki 2017-től a B csapatot, de nem vállalta el, mondván nem áll még készen rá (sport)
Biztosan sikeres lesz, vagy lenne, csakhogy az ő csapatában már nem lesz ott Messi, Iniesta, Busi és a többiek az aranygenerációból. Ezért féltem egy kicsit, nehogy úgy járjon mint a közelmúltban a Milan legendái, hogy a semmiből kellett volna várat építeniük. (Jó, Messi lehet hogy 30 egynehány évesen még ott lesz)JimmyJump írta:Örülök, hogy vannak edzői ambíciói, szerintem nagyon adja magát, hogy pár év múlva ő irányítja majd a csapatot. Tudás, identitás, intelligencia, minden klappol, én nagyon várom.
Csak nem tigrisbukfenccel.JimmyJump írta:Örülök, hogy vannak edzői ambíciói, szerintem nagyon adja magát, hogy pár év múlva ő irányítja majd a csapatot. Tudás, identitás, intelligencia, minden klappol, én nagyon várom.