Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Ettől félek én is, hogy egy az, hogy el kéne adni 1-2 embert akit úgysem használunk (Gomes, Munir), meg emellett még kéne a pénz hogy biztos ajánlatot tudjunk tenni Verrattiért és Yerry Mináért.Tobias88 írta:Felőlem jöhet ez a Lima gyerek, ingyen főleg, 4. számú csere középpályásnak elfér, de akkor könyörgöm adjunk már el a középpályáról pár embert, Turan, Gomes és Rafinha (menni akar, amúgy nem kéne eladni.)
Viszont ha nem adunk el senkit és Verratti is jönne, akkor 3 helyre 10 ember lenne
Ennek viszont nagyon örülök. Bár ha megvesszük Paulinhot, felesleges lesz..Messias2 írta:Cáfolta Verratti az instagramján.
Egyelore megvarnam az U21es EB veget, mert gondolom sok technikai igazgato nezi es egyelore a mi fiaink eleg jol nyomjak. Nyar vegeig varnek az eladasukkal, aki a legtobbet igeri az viheti.igen, aztán rögtön közlik, hogy még 10 milliót sem fizetnek érte. ilyenkor amúgy mit csinálnál ha te lennél az elnök?
reméltem is, mert valljuk be ez már elég cigánykodás lenne...Messias2 írta:Cáfolta Verratti az instagramján.palesz77 írta:Verratti: "I want to see if this time they sign champions. In that case, I would be happy to stay. Every year they say they will make a great team and at the end we see the results. Promises aren't enough. If Henrique (the new sporting director) does what he says, then I would be happy to stay. Nobody is forcing me to go." [Gazzetta dello Sport]
Cáfolta Verratti az instagramján.palesz77 írta:Verratti: "I want to see if this time they sign champions. In that case, I would be happy to stay. Every year they say they will make a great team and at the end we see the results. Promises aren't enough. If Henrique (the new sporting director) does what he says, then I would be happy to stay. Nobody is forcing me to go." [Gazzetta dello Sport]
Egy cikk ami a Mundora hivatkozik azt írta elutasította a szerződéshosszabbítást a PSG-vel (12 millió euró évente) és az ügyvédjével egyeztet róla hogy milyen következményei lehetnek ha kihagyja az előszezont ( http://www.football-espana.net/64728/ve ... -champions" target="_blank )palesz77 írta:Verratti: "I want to see if this time they sign champions. In that case, I would be happy to stay. Every year they say they will make a great team and at the end we see the results. Promises aren't enough. If Henrique (the new sporting director) does what he says, then I would be happy to stay. Nobody is forcing me to go." [Gazzetta dello Sport]
És akkor beleért a kezem a bilibe. Remélem nem tudnak nagy kalibert megszerezni akkor, bár elhoznak egy Aubameyangot, aztán rá is lehet fogni. Na mindegy, míg élek, remélek. Remélhetőleg csak olyan sablon, mint Pogba amiket tavaly tolt.
Nekem is megfordult a fejemben, mert nekem se a szívem csücske a brazil.Kovbal88 írta:Simán mehetne, egy Neymar-Verratti csere és mindenki jól járna.
Kedveltem Neymar-t, de kiábrándultam belőle, köze sincs Ronaldinhohoz, nekik meg tuti kellene, ott csinálhatná a show-t. Máshogy nem fog menni.
visca el barca írta:igen, aztán rögtön közlik, hogy még 10 milliót sem fizetnek érte. ilyenkor amúgy mit csinálnál ha te lennél az elnök?
jó, de még mindig hitelesebb, mint a különböző facebook csoportokból beidézett ismeretlen megmondóemberek, meg nem létező források. marca-t meg as-t nem olvasok, azokról nem tudok véleményt mondani, nem érdeklenek a madridi lapokmarkionni írta:Nekem ott hiteltelenne valtak amikor Dembelerol hangoztattak hogy megvan a megallapodas 50+20ert, aztan jott masnap a cafolat nemet reszrol hogy szosincs ilyenrol. Ez egy elvileg Barca kozeli mediatol hatalmas blama, ebbol latszik hogy csak a szenzaciot hajtjak mert ilyen szintu megegyezesekben nem szoktak tevedni ezek a lapok. (Mundo, Marca, As, Sport)
igen, aztán rögtön közlik, hogy még 10 milliót sem fizetnek érte. ilyenkor amúgy mit csinálnál ha te lennél az elnök?Nero. írta:Az viszont tetszik hogy legalább végre pénzt kérünk a játékosainkért (Munir, Tello
mi jöhet akkor ha nem kedvelsz valakit?!Kovbal88 írta:Simán mehetne, egy Neymar-Verratti csere és mindenki jól járna.
Kedveltem Neymar-t, de kiábrándultam belőle, köze sincs Ronaldinhohoz, nekik meg tuti kellene, ott csinálhatná a show-t. Máshogy nem fog menni.
nem tudom mit szívsz, de megkínálhatnál belőle oké, volt pár gyatra meccse, de attól még mindig a világ harmadik legjobb játékosa, és még mindig csak 25, ahogy alattam is írták.Kovbal88 írta:Simán mehetne, egy Neymar-Verratti csere és mindenki jól járna.
Még viccnek is rossz. Messi után/mellett a legjobb játékosunk, a világ legértékesebb játékosa és még mindig csak 25. Kb. a dupláját éri az olasznak.Kovbal88 írta:Simán mehetne, egy Neymar-Verratti csere és mindenki jól járna.
Azért a rozsdás bököt ne tegyük oda azzal kapcsolatban amit ők állítanak, mert idén nyáron még önmagukhoz képest is nagyon elmentek Andersen irányban.visca el barca írta:én minden hírt, amit ide beteszek azt a két katalán sport napilaptól hozom.Nero. írta:Errol lemaradtam, ezt hol írták?
Nekem ott hiteltelenne valtak amikor Dembelerol hangoztattak hogy megvan a megallapodas 50+20ert, aztan jott masnap a cafolat nemet reszrol hogy szosincs ilyenrol. Ez egy elvileg Barca kozeli mediatol hatalmas blama, ebbol latszik hogy csak a szenzaciot hajtjak mert ilyen szintu megegyezesekben nem szoktak tevedni ezek a lapok. (Mundo, Marca, As, Sport)visca el barca írta:én minden hírt, amit ide beteszek azt a két katalán sport napilaptól hozom.Nero. írta:Errol lemaradtam, ezt hol írták?
Ilyenkor jön az az opció, hogy "természtesen a játékos fizette ki ezt a pénzt, mert bazira nálunk akart játszani", aztán meg 25millát keres évente, és a barca visszafizeti neki a "kölcsönt"pep71 írta:szerintetek az szabályos lenne, ha Verratti kivásárolná magát a szerződéséből és ezt a Barcelona fizetné? naneee, ez nem az, hogy megkér a haverod, hogy hozz a boltból egy karton sört neki, majd odaadja a lóvét azért millió eurókat nem lehet zsebbe odaadni, ne szórakozzunk már, ha ez ilyen egyszerű lenne és szabályos, akkor Suarezt, meg Neymart, CR-t is így igazolták volna le...