Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Az sajnos nem tanulhatóMessiNeymarSuarez írta:Próféta szóljon belőleCestus írta:https://twitter.com/_alexrodrigz/status ... 5535397891
Újabb Coutinho-hír. Egy lépésre a Barcától, 100 millió+extrák lenne, és valóban a Gamper-kupán már bemutatkozna. Ez az Alex Rodriguez állítólag megbízható, Semedo leigazolását is megjövendölte.
Az Inigo Martinez-ügy margójára: durva, hogy Bonucci meg 40m volt. Persze ő idősebb is.
Ha Initől tanul ezt-azt, sokra vihetné nálunk.
Próféta szóljon belőleCestus írta:https://twitter.com/_alexrodrigz/status ... 5535397891
Újabb Coutinho-hír. Egy lépésre a Barcától, 100 millió+extrák lenne, és valóban a Gamper-kupán már bemutatkozna. Ez az Alex Rodriguez állítólag megbízható, Semedo leigazolását is megjövendölte.
Az Inigo Martinez-ügy margójára: durva, hogy Bonucci meg 40m volt. Persze ő idősebb is.
Azért Masch-ról ennyire nem mondanék le. 3. számúként azért még mindig használható.kudu írta:Az itteni véleményekkel szemben én örülök Inigo Martineznek. Vermaelenben már nem látok potenciált, ezen kívül rendkívül sérülékeny is, kizárt dolognak tartom, hogy egy szezont lehúzna sérülés nélkül. Marlonnak tapasztalatra van szüksége, én inkább kölcsönadnám egy első osztályú klubhoz, aztán meglátjuk. Mascheranot pedig bármennyire szerettem régen, ő most már max 45 perces játékos, rá nem alapozhatunk 3. számú középhátvédként. Piqué és Umtiti helye fix, szükség van mögéjük még egy tapasztalt, ilyen képességű játékosra.
Nálam nem Inigo szerződtetése verné ki a biztosítékot, hanem ez, de jelenleg önmagam számüzetésén gondolkozom a sport oldalakról, aztán szeptember 1-én elolvasni mizuvan.visca el barca írta:más blogon azt olvastam, hogy valverdének umtiti nem jó és helyette jön a martinezTromort77 írta:Umtiti és Pique páros megkérdőjelezhetetlen.
más blogon azt olvastam, hogy valverdének umtiti nem jó és helyette jön a martinezTromort77 írta:Umtiti és Pique páros megkérdőjelezhetetlen.
A transfermarktot felesleges nézni. A kereslet/kínálat a lényeges.zsoltfree írta:A lehetséges támadók közül szerintem Griezmann esélytelen, mert 80m euro az ára Transfermarkt szerint és 2022-ig van szerződése.
Dybalanak szintén 2022-ig van szerződése, Dembelenek 2021-ig. Viszont Mbappenak csak 2019-ig! A világ barma lenne, aki száz körüli összegért hozná el. Egy játékos, akinek volt 1 jó szezonja, ráadásul 2 év van hátra a szerződéséből.... Max 80-at ér. Ha pedig most nem veszik meg, és nem hosszabbít, akkor jövőre kb apróért elhozható lenne, vagy nem adják el, és +1 év múlva ingyen igazolhatóvá válik, amikor is 20 éves lenne.... Tehát a klubnak eléggé érdeke lenne, hogy vagy most adja el, vagy hosszabbítson...
nanacsababarca írta:Ezeknek a játékosoknak az előző klubjaik spanyol középcsapatok voltak, ez meg a Barcelona, kicsit mások az elvárások, meg a szint.zsoltfree írta: Vidal, Digne, Arda, D. Suarez, Alcacer előző klubjukban sokkal jobbak voltak, tehát biztosan több van bennük, csak kellene valaki, aki ezt kihozza belőlük. Deulofeu is látható fejlődésen ment keresztül, ezért jött vissza hozzánk, vele is lehetne kezdeni valamit..
Ezeknek a játékosoknak az előző klubjaik spanyol középcsapatok voltak, ez meg a Barcelona, kicsit mások az elvárások, meg a szint.zsoltfree írta: Vidal, Digne, Arda, D. Suarez, Alcacer előző klubjukban sokkal jobbak voltak, tehát biztosan több van bennük, csak kellene valaki, aki ezt kihozza belőlük. Deulofeu is látható fejlődésen ment keresztül, ezért jött vissza hozzánk, vele is lehetne kezdeni valamit..
akkor 122. alkalommal: griezmann kisárlási ára jelenleg 200 millió euró, és a nyár elején barto megmondta az atleticonak, hogy nem igazolunk a ban miatt játékost tőlük.zsoltfree írta:A lehetséges támadók közül szerintem Griezmann esélytelen, mert 80m euro az ára Transfermarkt szerint és 2022-ig van szerződése.
Várjuk ki a végét. Ha nem akarjuk, hogy nagyon lehúzzanak minket, érdemes lehet azt mondani a közvéleménynek, hogy bocsi, de elköltöttük az egész pénzt stadionra/odaadtuk Neymar apjának.MessiNeymarSuarez írta:Josep Vives: "The €222M of Neymar won't go all to signings. We have other projects."
Akkor lényegében ki is lőhetjük hogy egyáltalán Coutinho+Dembelé jön, mert legalább 200-ba kerülnének ketten...
(Aztán lehet hogy már alapból volt 80 milliónk igazolásra szánva, szóval remélem jó nagy hülyeséget mondtam...)