Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
egy újabb jól értesült senkiCestus írta:https://twitter.com/BarcaSpiral/status/ ... 0595510272
A Le Parisien újságírója szerint Coutinhot, Dembélét, Inigot igazolnánk le és még egy középpályást akarunk vásárolni.
Kivancsi vagyok mi lesz vele. Úgy tűnik sem Zidanenak, sem Valverdenek nem kell. Lehet PSG lesz ebből.Grimaldo írta:Mbappé megsérült ,bár nem tűnik komolynak ,de kitudja. Egyébként amolyan Neymar szerepkörben tolta és egész jól.
Rohadtul nem értem miért kell még kp. Így is vagyunk mint a szemét, Arda nem nagyon kell senkinek, elsősorban a fizuja miatt, Denishez meg Gomeshez ki tudja miért ragaszkodik EV, Robi adott. És ott van még Rafinha, aki iránt legalább volt érdeklődés, de róla se tárgyaltunk. Szerintem pl. őt bele lehetne vonni a Coutinho üzletbe.Cestus írta:https://twitter.com/BarcaSpiral/status/ ... 0595510272
A Le Parisien újságírója szerint Coutinhot, Dembélét, Inigot igazolnánk le és még egy középpályást akarunk vásárolni.
Elvileg a faterja az ügynöke nem? Mert akkor ez a 26 millió közel sincs annyi, mint amennyit a PSG-től kapott.Tromort77 írta:3 conditions Neymar had to fulfill to receive the 26m. 1) don't negotiate with another club before July 31 2) publicly express decision to fulfill his contract 3) payment on Sept. 1 to ensure he didn't leave.MichaaBee írta:
Nem spóroltuk meg, letétbe van helyezve és valószínűleg ki kell majd még fizetni neki.
Lehet ezért akarta az apja, hogy maradjon.
3 conditions Neymar had to fulfill to receive the 26m. 1) don't negotiate with another club before July 31 2) publicly express decision to fulfill his contract 3) payment on Sept. 1 to ensure he didn't leave.MichaaBee írta:
Nem spóroltuk meg, letétbe van helyezve és valószínűleg ki kell majd még fizetni neki.
Mathieu sose volt 30, egy kerek 20-asért jött. És jelen állás szerint (nálam) Iñigo 4. számú védő lenne és abszolút nem dobnék rá 12 milliót Mathieu árára, hogy legyen egy 4. számú védőnk. Ezen a poszton nem kell agyonrotálni, ha hárman forognak és van egy fiatal a tartalékban, az bőven elég kell legyen szerintem. Nyilván vannak extrém helyzetek, de nem lehet mindenre 32 millióval felkészülni. Nem fogok a kardomba dőlni, ha mégis jön, de nagyon remélem, hogy nem a Piqué-Umtiti kezdőt akarja megbontani Valverde.MessiFan írta:Ha Mathieu-ért kifizettek 30 milliót akkor Inigo Martinezért azt a +2 milliót röhögve adnám oda. Szerintem tökéletes választás lenne, hamar a kezdőben találná magát.
Neymar helyére pedig én Carrascot preferálnám, bár az Atletico nehezen adja el majd az eltiltás miatt. Azon kívül a felsoroltak közül Hazard az abszolút favorit, de ő igencsak belekerülne vagy 150be. 100-120-ért jöhetne.
Nem spóroltuk meg, letétbe van helyezve és valószínűleg ki kell majd még fizetni neki.Amúgy is megspóroltunk Neymar apján 26 milliót,
Verratti helyett jönne Seri. Jobb nincs. Így lenne egy Coutinho-Busquets-Seri hármas.Samper írta:Busquets dublőrelént megtartanám Sampert, viszont Verrattit nem a helyére, hanem mellé akartuk. Ezért oda is kell igazolni valakit. Itt meg mindenki csak Ini posztjára venne egy klasszist. Vagyis még három új kell, nem pedig kettő.
Szerintem valamit félreolvastál. Legalábbis nem nagyon áll össze, hogy ez milyen módon válasz az én hozzászólásomra...csababarca írta:De nem tud, max vkp-t, ahol meg a kp-n is megvagyunk.
Mondom, nincs bajom vele, ha mondjuk az igazolása akkor történik, ha már eladtuk a ko-s sallangot, és hoztunk is oda valakit, plusz Neymar pótlása is megvan.
Ebbe nem, mert szerintem bónuszokkal kap majd majdnem annyit, mint amit ott kapott. Én legalábbis olvastam ilyet már.recrea írta:Nehogy ő is kapjon zsebbe 30-40 milliót...
Meglepődnék, ha kevesebb pénzért idejönne...Palesz egy dupla vagy semmi ?
Pont, hogy arról szóltak a hírek, hogy ő bevállalná a fizu csökkentést is a Barcáért. Vele már a Neymar transfer előtt megvolt a deal. Akkor amikor nem volt pénz magas fizukra.visca el barca írta:a liverpudliban heti 200.000 fontot keres, nálunk csak messi meg suarez kap ennél többet... ez a gyerek meg felét sem éri az előbbi kettőnek... szóval kétlem, hogy a pénz miatt jönne ide (már ha jö, de úgy szem fog)recrea írta:Amúgy ezeknek a focistáknak teljesen mindegy, h hova igazolnak, egy a lényeg: nagyobb pénzt kapjanak...
a liverpudliban heti 200.000 fontot keres, nálunk csak messi meg suarez kap ennél többet... ez a gyerek meg felét sem éri az előbbi kettőnek... szóval kétlem, hogy a pénz miatt jönne ide (már ha jö, de úgy szem fog)recrea írta:Amúgy ezeknek a focistáknak teljesen mindegy, h hova igazolnak, egy a lényeg: nagyobb pénzt kapjanak...