Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Nero. írta:Ez a baj hogy ez kerdes. Megint egy "google-igazolas."recrea írta:Ez a Seri gyerek mit játszik pontosan?
Én speciel azt nem látom, hogy Sergi Roberto melyik poszton lenne jó a középpályán. Olyan semmilyen. Se támadó se védekező. Rafinhában, D.Suarezben és Alenaban többet látok.Genesis írta:Pontosan Xavi tökéletes másolata lenne a klub szerint...SERI! de úgy gondolom , hogy Sergi Robertonk emiatt távozni fog... ami sajnálatos , mert a Xavi - Ini páros hangsúlyozom ugyanilyen korban érett be... jó lenne bele látni a vezetőség fejébe ilyen igazolásokkal , hogy mégis milyen jövő képet gondolnak...ez így siralmas
Tulajdonképpen mindegy, hogy a lelátón vagy kölcsönben fizetjük a bérüket...kristop írta:amellett, hogy seri valoszinuleg coutinho utani b terv (ami eleve hulyeseg, nem ugyanolyan tipusu jatekosok), meg mindenkit emlekeztetnek, hogy turan, munir, rafinha, andre gomes, samper, douglas, vermaelen meg mindig nalunk van, es augusztus 20 van mar .D
Nem is nagyon szereti Umtitit Mangala jobb lett volna, Őt mindenki ismerteS.Agüero írta: És a vezetőségnek miért ez lenne, azért, mert a szurkolók egy része nem ismeri? Umtitit sem hiszem, hogy sokan nézték a VB-n kívül...
És a vezetőségnek miért ez lenne, azért, mert a szurkolók egy része nem ismeri? Umtitit sem hiszem, hogy sokan nézték a VB-n kívül...Nero. írta:Ez a baj hogy ez kerdes. Megint egy "google-igazolas."recrea írta:Ez a Seri gyerek mit játszik pontosan?
Ez a baj hogy ez kerdes. Megint egy "google-igazolas."recrea írta:Ez a Seri gyerek mit játszik pontosan?
Futball.recrea írta:Ez a Seri gyerek mit játszik pontosan?
IM, ahogy én kivettem. Jobb , bal oldalon , középen mindenhol feltűnik. Amolyan visszavont irányító, de nagyon okosan mozog és mindig megjátszható. Nem bújócskázik és odaver ha azt követeli meg tőle a helyzet.recrea írta:Ez a Seri gyerek mit játszik pontosan?
Mire célzol ez alatt?de amíg hátul nincs rendben a dolog addig megette a fene az egészet.
Ha van egy stabil csapatod, egy jó kezdő, ami nálunk Neymar távozásával és Ini korával, jh hiányával nincs, van lehetőség fiatalokat próbálgatni meg venni.Bob_Marley írta:Ha már szóba került a tíz évvel ezelőtti csapat, akkor de a Barcelona sok esetben ilyen volt. Giuly, Sylvinho, Yaya Toure, Abidal stb érkezett. Pont hogy az utóbbi években szaladt el velünk a ló és próbálunk mini "galaktikus" játszani, miközben a túloldalt pont a régi bevált rendszert követik. Belső edző, olcsóbb spanyol ligás játékosok, vagy ár/értékben jók. Coutinho esete szerintem tipikus, inkább kiadunk x milliót, mert hát hú meg ha meg sztár, de az igazi gondjainkon nem javít. Dembelét tavaly hozhattuk volna, de idén kiadnánk érte a sokkal többszörösét. És az hogy tavaly nem lett volna helye stb, adunk kétszer annyit mind a Dortmund és nincs beleszólása, jön. Ezek a fogalmatlan dolgok nem az hogy legalább spórolni akarunk.
Bob_Marley írta: Ha nem most erősödünk akkor erősödünk máskor, sokan itt kiröhögnek pénzügyi dolgokat tegyék így. Én nem tudok annyira mosolyogni mikor van egy mennyi 200 millió körüli adósságunk meg stadiont kéne csinálni. Vagy nem tudjuk a pénzt értékelni vagy nem tudom. 300 millió óriási összeg, még érzékeltetni sem lehet.
És nem elégszek meg egy harmadik hellyel, sőt az a szomorú mikor emberek nem tudnak egy kupát megbecsülni lsd tavaly. Csak hogy pont nem mában meg holnapban kell gondolkozni. Hanem hat nappal előre, s igen a vezetőség pl ezt nem igazán így kezeli, mert akkor pl lenne rég más alternatíva játékosokra is.
ja, en ezt vagom, itt a cikk ami leirja miert kamu az egeszvisca el barca írta:azóta már rég cáfolta a city, h kamu az egész sztori, eszük ágában sincs megvenni, az a bein sportos tweeet meg ami ezt az egészet elkezdte az kamu.
Aminek a vezérigazgatója egyben a psg tulajdonosavisca el barca írta:azóta már rég cáfolta a city, h kamu az egész sztori, eszük ágában sincs megvenni, az a bein sportos tweeet meg ami ezt az egészet elkezdte az kamu.kristop írta:a masik viszont azt, hogy remelem itthagy minket, a sajat erdekeben, akar jovore ingyen
azóta már rég cáfolta a city, h kamu az egész sztori, eszük ágában sincs megvenni, az a bein sportos tweeet meg ami ezt az egészet elkezdte az kamu.kristop írta:a masik viszont azt, hogy remelem itthagy minket, a sajat erdekeben, akar jovore ingyen