Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Ezt mire alapozod? Arra, hogy Dembelének jobb számai voltak fiatalabban sokkal erősebb bajnokságokban még mielőtt idejött volna? Vagy arra, hogy kisebb a marketingértéke annál, aki először a hajával és nem túl hasznos de látványos cseleivel tűnt ki?Nero. írta:Én nem vagyok vele megelégedve, 90% hogy meg csak a közelében se lesz Neymar szintjéhez, az árcédula a nyakán horror, de összeségében nyilván nem egy rossz jatekos ő se.
off: A kérdés az, hogy a KRITIKA jogos-e vagy sem. Sok esetben pedig jogos. Én is kritizálok, ha valami nem szimpatikus, ezt tartom a normális emberi viselkedésnek, mert aki alá is tudja támasztani, az rendben van.defender3 írta: Ő a keret felét fikázza.
Ő a keret felét fikázza.visca el barca írta: mondjuk amióta itt van csak fikázod, nem értem akkor mitől olyan hatalmas érvégés
dehogy a témához is hozzászóljak, állítólag már edzésen volt probléma a lábával, de nem szólt senkinek
https://twitter.com/ElaficionadoFC/stat ... 8588639232" target="_blank
mondjuk amióta itt van csak fikázod, nem értem akkor mitől olyan hatalmas érvégésNero. írta:de nyilván hatalmas érvágás ez.
Végső esetben Denisszel is lehet szélső támadóként számítani, Vidallal meg eleve úgy tűnik jobbszélsőként számolt Valverde. Illetve még Rafinhával is, ha már egyszer itt maradt, persze neki is még fel kell épülnie.Nero. írta:Eddig nem voltam elájulva a gyerektől, de nyilván hatalmas érvágás ez. A Messi-Suarez-Deulofeu-Alcacer 4essel még úgy ahogy ellehet vitézkedni a bajnokságba meg a csoportkörbe de ha Messi vagy Suarez kiesik (még így is hogy abszolut formán kívül van) akkor végünk.
Van valaki a Bbe támadó aki tud focizni?
Nem ennek örültem, hanem annak, hogy a sérültjeink rendre hamarabb visszatérnek. Pruna dokiéknak ahhoz van közük, nem az erőnléthez. Remélhetőleg most is csodát tesznek, és még idén visszatérhet, nagyon nem jött ez most jól neki. Meg a csapatnak se persze, de ilyen pechesen kezdeni..visca el barca írta:kellett itt palesznak örülni, hogy nálunk alig van komoly sérülés... nesze neked.
Bizony, és ez az ő hibája. Ez a butasága gyümölcse, ezen nagyon nincs mit szépíteni.markionni írta:Kompletten kimaradt az eloszezonja es az alapozasa a nemeteknel.visca el barca írta:kb miatta vártam az egész szezont
kellett itt palesznak örülni, hogy nálunk alig van komoly sérülés... nesze neked. én csak azt nem értem, hogy lehet 20 percnyi álldogálásban megsérülni fél évre. nekem ez rejtély...
átállnék vmi kétcsatáros verzióra mert ha a pákó-dölöfu-lajos trióból kettő folyamat fent lesz az -2 ember minden meccsen...
Kompletten kimaradt az eloszezonja es az alapozasa a nemeteknel.visca el barca írta:kb miatta vártam az egész szezont
kellett itt palesznak örülni, hogy nálunk alig van komoly sérülés... nesze neked. én csak azt nem értem, hogy lehet 20 percnyi álldogálásban megsérülni fél évre. nekem ez rejtély...
átállnék vmi kétcsatáros verzióra mert ha a pákó-dölöfu-lajos trióból kettő folyamat fent lesz az -2 ember minden meccsen...
Én is így vagyok vele, számomra az adta meg a reményt az idei szezonra hogy legalább jön valaki aki idővel érdemben képes lehet Neymart helyettesíteni.visca el barca írta:kb miatta vártam az egész szezont
Hihetetlen... Most olvastam, angolul azzal kezdték hogy "official: Dembele out for 3-4 ", már kezdtem örülni hogy 3 hét, erre olvasom tovább és az a 3-4 nem hét hanem hónapGareth Tello írta:A hivatalos verzió még ennél is rosszabb... Jövő héten Finnországban megoperálják, ezután pedig három és fél - négy hónapot kell kihagynia....