Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
íme a bugEnrique írta:Még mindig? Nekem egy pillanatra valóban olyan volt, aztán elmúlt...csababarca írta:Nálam a mai nap folyamán totál szét van esve az oldal, a kezdőoldal okés, de ha bemegyek egy fórumtopikba akkor oldal csak szürke szín, és ilyen 2000es évek eleji stílusban írva a következő mérkőzések, a fórum ajánló, stb.
plusz sokszor a fórum ajánlóból rámegyek egy témára, a fórum kezdőoldalra dob.
Viszont pls majd mentsetek egy screenshotot róla, hogy a webfejlesztőknek meg tudjuk mutatni, ha legközelebb is ilyen van. Kösziköszi!
most már jó!:)Enrique írta: Még mindig? Nekem egy pillanatra valóban olyan volt, aztán elmúlt...
Viszont pls majd mentsetek egy screenshotot róla, hogy a webfejlesztőknek meg tudjuk mutatni, ha legközelebb is ilyen van. Kösziköszi!
Még mindig? Nekem egy pillanatra valóban olyan volt, aztán elmúlt...csababarca írta:Nálam a mai nap folyamán totál szét van esve az oldal, a kezdőoldal okés, de ha bemegyek egy fórumtopikba akkor oldal csak szürke szín, és ilyen 2000es évek eleji stílusban írva a következő mérkőzések, a fórum ajánló, stb.
plusz sokszor a fórum ajánlóból rámegyek egy témára, a fórum kezdőoldalra dob.
És még nem is láttátok az összes elrendezést - majd ha jön valami breaking, akkor még jobb és nagyobb lesz...visca el barca írta:sztem tök fölösleges, attól nem lesz dizájnosabb vagy nem tudom, hogy állandóan változtatjátok ráadásul a nagy hír elfoglalja a fél oldalt. ami most, a hsz írásakor van, a néz ki az eddigiek közül legjobban
Nem hiszem, hogy a design a szempont, hanem sokkal inkább az, hogy aktuálisan hány hírt akar az ember kiemelni. Azzal egyébként egyetértek, hogy rengeteg helyet foglal el, de szerintem ez független attól, hogy éppen milyen elrendezésben vannak ott a hírek.visca el barca írta:sztem tök fölösleges, attól nem lesz dizájnosabb vagy nem tudom, hogy állandóan változtatjátok ráadásul a nagy hír elfoglalja a fél oldalt. ami most, a hsz írásakor van, a néz ki az eddigiek közül legjobbanB. Tamás írta:Ez nem véletlenszerűen változik, hanem mi változtatjuk többféle szempont alapján.
sztem tök fölösleges, attól nem lesz dizájnosabb vagy nem tudom, hogy állandóan változtatjátok ráadásul a nagy hír elfoglalja a fél oldalt. ami most, a hsz írásakor van, a néz ki az eddigiek közül legjobbanB. Tamás írta:Ez nem véletlenszerűen változik, hanem mi változtatjuk többféle szempont alapján.
Ez nem véletlenszerűen változik, hanem mi változtatjuk többféle szempont alapján.visca el barca írta:nem lehetne megoldani, hogy a főoldalon, a tetején mindig ua. hír legyen uo. elosztásban? tegnap volt 2 nagyobb, meg alatta 4 kicsi, most baloldalt egy óriási, mellette meg egy nagy két kicsi. sztem ez az óriási méretű "főhír" (most pl. kis buszkecc) elfoglalja a fél oldalt... a tegnapi leosztás volt eddig a legdizájnosabb (két nagyobb alatta 4 kicsi...)
remélem érthető volt
Jobbegérgombbal nem engedte.visca el barca írta:ne legyél már ilyen bénaS.Agüero írta:Az oldal háttérképéhez szabad egy linket kérni?
http://www.eurobarca.hu/wp-content/them ... g-body.jpg" target="_blank
ne legyél már ilyen bénaS.Agüero írta:Az oldal háttérképéhez szabad egy linket kérni?
Szerintem baromi hangulatos, ráadásul 21:9-ben eléggé adja. Bár utóbbi képarány nem túl gyakori .Enrique írta:háttérképet direkt varázsoltuk ilyenre, hogy ne egy egyszínű valami legyen, de reméljük ezt is megszeretitek hosszú távon. Vagy lecseréljük idővel
Köszi! És köszi az észrevételeket is, háttérképet direkt varázsoltuk ilyenre, hogy ne egy egyszínű valami legyen, de reméljük ezt is megszeretitek hosszú távon. Vagy lecseréljük idővelAlexandro írta:Sziasztok!
Gratulálok az új felülethez, bár kicsit zsúfoltnak tűnik, de biztos csak megszokás kérdése. A háttérkép biztos jó lehet, de mivel csak a szélei látszódnak, így nem mutat túl jól szerintem. Köszönöm a munkátokat, sok sikert kívánok a továbbiakban is!
Alexandro