Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Na nézzük csak, van Pique, Verma, Umtiti, Mina. Nekem ez baromira nem tűnik soknak. Főleg úgy nem, hogy valamelyik sérült szinte mindig. Verma az ég adja, hogy így maradjon, égi csoda, hogy ennyit letudott játszani egyszerre, Umtitiről sohase gondoltam volna, hogy képes 2 hónapra lesérülni aztán még is. Nagyon is kell ennyi védő, főleg hogy Masch is lép. Nem is értem miről beszélsz.Tivornya írta:
Tudtam, hogy gyorsan lesznek böszme fröcsögők, ezért gyorsan válaszolok : KH poszton hirtelen van 3 klasszisunk és egy új igazolásunk, emellett a B-ben is vannak végszükség esetén bevethetőek. A presidente simán pótolható, mert egy hátvéd sem lehet akkkora klasszis, mint Messi elől. A klub gazdaságilag mindig egyensúlyozik az FFP miatt,ezért néha célszerű lenne pénzt is látni bevételi oldalon(amiért régóta áhitozik a hungarokatalán), nemcsak a zacskó szotyikat(ami miatt mindig hőbörög a hungarokatalán).
Van jelenleg 5 középhátvédünk. Ebből 1 ember még egy percet sem játszott sem nálunk,sem Európában. Annyit tudunk róla,hogy régóta figyeltük,és hogy magas. Egy másik védőnk jövőhéten vagy utána eligazol. De ezek mellé szerinted simán eladhatnánk Piquét,mert kell a haszon ? Ezt nem értem,de oké,elfogadom,mert a formája tényleg ingadozik. Attól függetlenül létszámra kell 4 hátvéd,főleg ekkora sérüléshullámban. A B csapat védőit nem ismerem,Costas játszott egy félidőt talán,de a BL-ben hamarabb lesz Mina-Busquets védőpárosunk szerintem.Tivornya írta:Tudtam, hogy gyorsan lesznek böszme fröcsögők, ezért gyorsan válaszolokSinya22 írta:
Messi éri a legtöbbet,miért nem őt adjuk el?
Épp ezaz, hogy utódot nem kell venni! Az eladása tiszta haszon lenne és minden bizonnyal nem is gyengülne a csapat.Cestus írta:Tökmindegy, mennyi a kivásárlási ára, mert ő van akkora őskatalán, hogy csak akkor megy el bárhova, ha a klub rábólint és elengedi. Ez az 500 millió inkább csak Barto önfényezése, hogy ezt is kitárgyalta.
Annyira viszont nem rossz hátvéd ő, mint sokszor beállítják. Na meg eladnánk őt 100-ért, és megvennénk az utódját 120+40-ért.
Bocs, csak nem mertem ennél alacsonyabb összeget írni, mert nem akarok itt lincselés áldozata lennivisca el barca írta:piqueért soha a büdös életben nem fog senki 100 milliót kifizetni, a felét se éri meg. annyira nem nagy durranás a pali
Tudtam, hogy gyorsan lesznek böszme fröcsögők, ezért gyorsan válaszolok : KH poszton hirtelen van 3 klasszisunk és egy új igazolásunk, emellett a B-ben is vannak végszükség esetén bevethetőek. A presidente simán pótolható, mert egy hátvéd sem lehet akkkora klasszis, mint Messi elől. A klub gazdaságilag mindig egyensúlyozik az FFP miatt,ezért néha célszerű lenne pénzt is látni bevételi oldalon(amiért régóta áhitozik a hungarokatalán), nemcsak a zacskó szotyikat(ami miatt mindig hőbörög a hungarokatalán).Sinya22 írta:
Messi éri a legtöbbet,miért nem őt adjuk el?
Tivornya írta:Nem örülök ennek a magas kivásárlási árnak, jobb lett volna egy mézesmadzagösszeget(80-100M) rátenni. Nála nem bánnám, ha lenne érdeklődő és nagy pénzért megvenné, mert belőle még jó üzletet is csinálhatna a klub(megkockáztatom Busit is hasonló módon...), nem úgy, mint a senkinek sem kellő mihasznáinkat, akiket még szotyiért sem tudunk elpasszolni. Őt szerintem tudná akeret pótolni, akárcsak Busit.
nem hát, az első félidőben taknya-nyála folyt akkorát küzdött, jó volt újra topformában látnipalesz77 írta:Róla még külön nem volt szó ahogy látom. Előhúzott a semmiből egy 10/10-et kis túlzással, kegyetlen mit ment. Nélküle ez nem lett volna 0-3 ma.
Badi írta:
Ronaldo sem nyilatkozott a nemi identitásáról, mégis tudjuk mi a helyzet..
Attól mert valaki támogatja a szavazást még nem jelenti azt, hogy függetlenedni is akarna.Q: "So... Do you want Catalunya to be independent?"
Piqué: "That's the million dollar question. And I can't answer it."
Ronaldo sem nyilatkozott a nemi identitásáról, mégis tudjuk mi a helyzet..Tromort77 írta:A szavazás mellett áll ki. De arról nem nyilatkozott, hogy függetlenség párti-e.