Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Ez kemény. Szegény játékosoknak most kell megtudniuk, hogy lényegében egy sz*r, értékelhetetlen szezont futottakKovbal88 írta:a spanyol kupa nem mérvadó, a bajnokság önmagában, pedig kevés.
LOL. én szégyellem magam az ilyen emberek helyettKovbal88 írta:mert a spanyol kupa nem mérvadó, a bajnokság önmagában, pedig kevés.
Neked nem mérvadó, és neked kevés. Barcelonában talán máshogy vélekednek.Egyébként amíg a BL-ben a legjobb nyolc között esünk ki rendre, néhány játékos magába szállhatna a fizetési igényeivel kapcsolatban, mert a spanyol kupa nem mérvadó, a bajnokság önmagában, pedig kevés.
Erre reagálnom kell. Masszív off lesz ez is, majd max Palesz törli...westerngom írta:Más, de le kell írnom, hogy Puyi nem csak a védelem, hanem a csapat vezére is volt egyben, ami nagyon hiányzik még mindig szerintem, nincs olyan egyéniség - még Gerald sem - aki méltó utód lehetne. Nincs aki ha kell feltudná rázni, tüzelni a csapatot, vagy szimplán leordítaná azt aki nem teszi oda magát, nem koncentrál. Talán ezért van most annyi felemás félidős meccsünk, sétálgatás, alibizés a pályán, mert Puyol és Xavi idejében aki nem tette oda magát az hideg vízben tusolt. Bocs az Off-ért.
jó, persze 4 lehozott meccsel nem kéne pálcát törnünk a feje felett még...Grimaldo írta:És a teljesítménye be is árazta mennyit ér Dél-Amerikában legjobb védőnek lenni.Nocturn4L írta:Egy valamit mindig elfelejtetek. Mina nem véletlenül volt Dél-Amerika egyik legjobb fiatal védője.
Palmeiras
És a teljesítménye be is árazta mennyit ér Dél-Amerikában legjobb védőnek lenni.Nocturn4L írta:Egy valamit mindig elfelejtetek. Mina nem véletlenül volt Dél-Amerika egyik legjobb fiatal védője.
Palmeiras
valószínűleg elviszi rövidesen egy nagyobb klub a Premier League-ből, de a Bayern is legyeskedik körülötte, ott meg ha jól játszik és beválik , onnan nem fogjuk leigazolni mi már csilliónyi Euro-ért sem.barca0417 írta: De ligt meg majd Piqué után tudom elképzelni, addig legyen neki még egy lépcsőfok az Ajax és a Barca között.
Igen, én tudom bár tényleg komikus volt ő is meg az egész védelem is, még Busi is, egész meccsen.Nocturn4L írta: Itt sem véletlenül nyert vagy szerepelt. Sajnos más sebesség volt ott mint itt. Tudna játszani eleget belelendülne. Ja és a "komikus" meccsen is ő volt az egyik legjobb.
Szokásos furcsa brazil ügylet #2 és #1.westerngom írta:Amit nem értek, hogy akkor mi a fenének vettük meg Minat és előtte Marlont?
igen a Mundo és egyre több oldal lehozta már a hírt..., szóval valószínűsíthető, hogy lesz még egy francia védőnk.Varatrix írta:A Mundo, és a Daily Mail is megállapodásról ír Lenglet ügyében. 30 millió és 5 éves szerződés, eddig ennyi, az érdemi infó benne.
Igen, úgy meg pláne nehéz tárgyalni, ha ott a 35 milla kivásárlási árnak... Nem is értem, hogy lehetett ilyen gyors? Szerintem kapjon kitüntetést ezért a ragyogó tárgyalási teljesítményért... Nekem meg is felelne egy ajándék útilapu, ha azt kapna... Szapultuk (joggal...) Zubit, de ennél a Robertnél még az ő munkája is nagyobb hozzáadott értéket képviselt...Cestus írta:Na, a Mundo szerint Langalétát meg is győztük, 5 évre aláír elvileg. Robert Fernández szerepe kiemelkedő volt ebben.
Biztos nehéz egy focistát meggyőzni, hogy igazoljon el egy Barcába.
Vermaelen amikor játszott, szinte mindig megbízható volt. Egy 4. védő esetében pedig nem nagy gond ha néha lesérül. Ugyanakkor Mina nem megbízható, kéne neki a kölcsönjáték. A legokosabb az lenne, ha mina menne kölcsönbe 1 évre 1 éves opcióval, Vermaelen maradna egy évet. Utána jön vissza Mina 4. védőnek.S.Agüero írta:Ha jön, akkor Verma helyére fog jönni, ez szinte fix. Hacsak nem Umtiti távozik.Ha Lenglet tényleg jön, akkor az azt jelenti h alighanem távozik Mina kölcsönbe, Vermaelen pedig marad 4. védőnek.