Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
állítólag az atleti 25 milliós fizetést ígért neki ha marad...Cestus írta:Akinek esetleg kétségei lennének, a Sport szerint újfent totális a megegyezés Griezmannal , 5 éves szerződés és évi nettó 15 milliós fizu. Ha a bajnokik mindenkinek lemennek, bejelenthetnék már végre.
Odavágón volt két ziccerünk (Iniesta, Suárez), visszavágón meg Messinek volt 2-3 olyan helyzete, amiből máskor 1-2-t belő.MessiNeymarSuarez írta:Juve ellen sem csak a bekapott gólok miatt volt probléma, hanem amiatt is hogy értelmes helyzetünk nem is volt, max 1 amit Messi alakított ki.
Támogatom hogy erősíteni kellene a KP-t, de nyilván nem Busquets az akivel kezdeni kéne a leépítést. Valaki mondta is hogy Busi a leglabdabiztosabb, pont ez is a baj, hogy egyedül ő tudja megtartani a labdát, szóval ha rá helyeznek nyomást, akkor nincs más aki rendesen meg tudná tartani és ne adná el, Rakitic például ebben elég gyenge.
Nem a középpályáról beszéltem, hanem Busiról, hogy nem vele van gond nyomás alatt.zeli39 írta:S.Agüero írta:Azt meg már le sem írom, hogy Busi az egyik - ha nem a - legjobbunk nyomás alatt.
Ha ennyire jó a középpálya miért esünk ki mar 3 éve egy gyengébb ellenféllel szemben a BL- ből ???
Miért, Kantét ha presszió alá helyezik mit csinál? Vagy egy 10 évvel ezelőtt Masch? Azt csak úgy megsúgom, hogy a legutóbbi BL-győzelmünkkor is kezdő volt mindkettő. Azt meg már le sem írom, hogy Busi az egyik - ha nem a - legjobbunk nyomás alatt.Ha marad Busquets-Rakitic kettős saját magunkat fogjuk tökön lőni hisz a 3. BL szezont ment le úgy hogy ha a kozeppalyankat komoly presszió alá helyezik meghal a játékunk ezt láthattuk a PSG,Chelsea ,Juventus,Róma ellen is ,,lehet folytatni évekig velük csak a BL döntő közelében sem leszünk
zeli39 írta:Kovbal88 írta:De majd megnyerjük zsinorban a 87. kupát meg lehet odaérünk a bajnokságba, az meg senkit nem érdekel, hogy évek óta nem játszunk BL elődöntőt, mert lefociznak az olasz csapatok, meg az Atma!!!Mindenképpen középpályát kell megerősíteni, ha kell Busquets kárára. Rakiticre is szükség van ott, és Paulinho is hasznos lehet csereként, bár hozzá se ragaszkodnék nagyon.[/quote írta:.
Ha marad Busquets-Rakitic kettős saját magunkat fogjuk tökön lőni hisz a 3. BL szezont ment le úgy hogy ha a kozeppalyankat komoly presszió alá helyezik meghal a játékunk ezt láthattuk a PSG,Chelsea ,Juventus,Róma ellen is ,,lehet folytatni évekig velük csak a BL döntő közelében sem leszünk
(nem, nem a bajnokságot akarom lehúzni ezzel)
Szerintem ilyesmi is fog megvalósulni jövőre. Egy 4-2-3-1, ahol Messi van a fókuszpontban, mellette a két szélen Coutinho és Griezmann rohamoznak. Majd elválik, hogy melyik szél kié lesz.Kovbal88 írta:Szerintem, Messit középpályás irányítónak kell használni, Iniesta helyett, ő képes szervezni a játékot és megverni egy az egyben az emberét valamint a labdát is megtartani. Szintén középpályásként használni Robertot, a hatalmas munkabírása miatta.
Előre a Suarez Griezmann kettős cseréjüknek elég Paco, mert ha kell Messi, és Coutinho is játszhat támadót.
Mindenképpen középpályát kell megerősíteni, ha kell Busquets kárára. Rakiticre is szükség van ott, és Paulinho is hasznos lehet csereként, bár hozzá se ragaszkodnék nagyon.
Szerintem, Messit középpályás irányítónak kell használni, Iniesta helyett, ő képes szervezni a játékot és megverni egy az egyben az emberét valamint a labdát is megtartani. Szintén középpályásként használni Robertot, a hatalmas munkabírása miatta.adaml182 írta:Én a következőképpen képzelném el a keretet 2018/2019-re:
Kapusok:
Ter-Stegen, Cillessen
Védők:
Semedo, Sergi Roberto, Piqué, Umtiti, Lenglet, Mina/Marlon, Jordi Alba, (Digne)
Középpályások:
Rakitic, Busquets, Coutinho, Denis Suarez, Paulinho, Alena, Arthur Melo, Seri
Támadók:
Messi, Suárez, Griezmann, Dembelé, (Alcácer)
A / jellel elválasztott emberek közül csak 1-et tartanék meg, a zárójeleseket meg csak akkor, ha nem sikerül értelmes emberekkel pótolni őket B csapatból. Szegény Alcácert én szívem szerint elküldeném, többre hivatott, mint 4 (5, néha Couval együtt) sztár mögött legyen pados. Dinnye meg jó a padra.
Ez nekem tetszik, annyit módosítanék, hogy Minat biztos kölcsön adnám 1+1 éves opcióval. Marlont lehet hagynám még 1 évig kölcsönbe bár nem tudom, hogy játszott az évbe és inkább a b-ből próbálnék felhozni valakit akire lehetne számítani, de ha nem azt Valverde látja és max vissza hozzuk Marlont az utolsó 2 hétbe ha lehet ilyet. Coutinho ugye lehet középpályás, de ha ég a ház simán lődözget golokat feljebb húzódva. Viszont én személy szerint, meg válnék Suareztől, mondjuk 70 millióért vagy felette, de ezt mindannyian máshogy gondoljuk. Alcaser meg ennek fejében maradna vagy menne mert szerintem jó kis játékoa lehet belőle idővel. És Denis-ről is ez a véleményem, mint ha kezdene bele lendülni.adaml182 írta:Én a következőképpen képzelném el a keretet 2018/2019-re:
Kapusok:
Ter-Stegen, Cillessen
Védők:
Semedo, Sergi Roberto, Piqué, Umtiti, Lenglet, Mina/Marlon, Jordi Alba, (Digne)
Középpályások:
Rakitic, Busquets, Coutinho, Denis Suarez, Paulinho, Alena, Arthur Melo, Seri
Támadók:
Messi, Suárez, Griezmann, Dembelé, (Alcácer)
A / jellel elválasztott emberek közül csak 1-et tartanék meg, a zárójeleseket meg csak akkor, ha nem sikerül értelmes emberekkel pótolni őket B csapatból. Szegény Alcácert én szívem szerint elküldeném, többre hivatott, mint 4 (5, néha Couval együtt) sztár mögött legyen pados. Dinnye meg jó a padra.
geridoss írta:Az annyiból problémás, hogy akkor az Ajax nagy valószínűséggel el akarja adni idén nyáron, hogy még pénzt lásson belőle, nekünk meg most még nem igazán kellene - talán jövőre.S.Agüero írta:Justin Kluivert elmondása szerint nem akar szerződést hosszabbítani az Ajax-szal, ami jövő nyáron lejár...
Nem is erre utaltam most, hanem egy hazai duplázás veretlen bajnokság nélkül abszurd, hogy nem ér semmit.Kedves Mátyás, nem akarom, hogy úgy tűnjön, mindig belekötök abba, amit írsz ezzel kapcsolatban, de azóta már elveszett a veretlenség, az meg már senkit nem érdekel, hogy a bajnokság megnyerésének pillanatában veretlenül állt a csapat a tabella élén. Szóval szerintem ez itt nem valid pont most.
Az Ajax akár a feje tetejére is állhat, ha nem ír alá más csapathoz, akkor nem tudják eladni.geridoss írta:Az annyiból problémás, hogy akkor az Ajax nagy valószínűséggel el akarja adni idén nyáron, hogy még pénzt lásson belőle, nekünk meg most még nem igazán kellene - talán jövőre.S.Agüero írta:Justin Kluivert elmondása szerint nem akar szerződést hosszabbítani az Ajax-szal, ami jövő nyáron lejár...
Kedves Mátyás, nem akarom, hogy úgy tűnjön, mindig belekötök abba, amit írsz ezzel kapcsolatban, de azóta már elveszett a veretlenség, az meg már senkit nem érdekel, hogy a bajnokság megnyerésének pillanatában veretlenül állt a csapat a tabella élén. Szóval szerintem ez itt nem valid pont most.S.Agüero írta:Szerintem Katalóniában mindenki letargiában van, mert neked nem ér semmit a hazai duplázás veretlenség nélkül.
sztem az szomorú amit Te itt összesírsz csalódás az idényKovbal88 írta:Szerintem eléggé szomorú!
Szerintem Katalóniában mindenki letargiában van, mert neked nem ér semmit a hazai duplázás veretlenség nélkül.Nekem ez a szezon akkor ért volna valamit, ha veretlenül leszünk bajnokok
Azért azok más idők voltak, sőt utána volt olyan, hogy örülni kellett a hatodik helynek. Nekem ez a szezon akkor ért volna valamit, ha veretlenül leszünk bajnokok, mert ugye az történelmi rekord. De ez se jött össze.zola8787 írta:Volt időszak, mikor egy utolsó perces Rivaldo ollóval lettünk negyedik és indulhattunk a bl selejtezőben. Most nyerünk 3-ból 2 kupát és kapjuk be, hm De olyanra is emlékszem, amikor a Liverpool ellen estünk ki az Uefa ligából McAllister góljának köszönhetőenKovbal88 írta:
Egyébként amíg a BL-ben a legjobb nyolc között esünk ki rendre, néhány játékos magába szállhatna a fizetési igényeivel kapcsolatban, mert a spanyol kupa nem mérvadó, a bajnokság önmagában, pedig kevés.
Plusz még ott van Raiola.geridoss írta:Az annyiból problémás, hogy akkor az Ajax nagy valószínűséggel el akarja adni idén nyáron, hogy még pénzt lásson belőle, nekünk meg most még nem igazán kellene - talán jövőre.S.Agüero írta:Justin Kluivert elmondása szerint nem akar szerződést hosszabbítani az Ajax-szal, ami jövő nyáron lejár...
Az annyiból problémás, hogy akkor az Ajax nagy valószínűséggel el akarja adni idén nyáron, hogy még pénzt lásson belőle, nekünk meg most még nem igazán kellene - talán jövőre.S.Agüero írta:Justin Kluivert elmondása szerint nem akar szerződést hosszabbítani az Ajax-szal, ami jövő nyáron lejár...
A megnyert kupákat meg kell becsülni, sok népszerű csapat nem nyert már sok-sok éve semmit sem, mégis rengeteg szurkolójuk van. Viszont az elégedetlen embereknek abban igazuk van, hogy egy olyan csapat, ahol Messi, Busquets, Umtiti, ter Stegen, Alba, stb. játszik, többre hivatott annál, hogy minden évben égjen a BL-ben (=tőlük gyengébb csapatok ellen kizúgjon), és utána a játékosok is tévén nézzék a szurkolókkal együtt a Liverpool-Róma elődöntőt.zola8787 írta:Volt időszak, mikor egy utolsó perces Rivaldo ollóval lettünk negyedik és indulhattunk a bl selejtezőben. Most nyerünk 3-ból 2 kupát és kapjuk be, hm De olyanra is emlékszem, amikor a Liverpool ellen estünk ki az Uefa ligából McAllister góljának köszönhetően
Volt időszak, mikor egy utolsó perces Rivaldo ollóval lettünk negyedik és indulhattunk a bl selejtezőben. Most nyerünk 3-ból 2 kupát és kapjuk be, hm De olyanra is emlékszem, amikor a Liverpool ellen estünk ki az Uefa ligából McAllister góljának köszönhetőenKovbal88 írta:
Egyébként amíg a BL-ben a legjobb nyolc között esünk ki rendre, néhány játékos magába szállhatna a fizetési igényeivel kapcsolatban, mert a spanyol kupa nem mérvadó, a bajnokság önmagában, pedig kevés.