Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
És hivatalos. Nagyon durva. Hajnali kávé helyett jó kis ébresztő volt ez az infó. Damn... Egyelőre nem tudom, mit gondoljak. Nagyon durva. 4 éves szerződés, érdekes.balinteer írta:LeBron hivatalosan is szabadügynök, irány LA?
Nekem Doncic a favorit.balinteer írta:Ki mit szól a drafthoz?
PO tripla-duplából valószínűleg több van neki, a stat a 30 pontos tripla-duplákra vonatkozott.P.U.Y.O.L. írta:Akkor elvileg a 12 Playoff TD-ból 10 Finals TD?
Az se rossz...PCsabi írta:Ilyet nem tudok, de vannak más statjaimP.U.Y.O.L. írta:Csabi, utána tudsz nézni, hogy hány olyan meccse van Jamesnak, ahol csak 1 assist v. pati hiányzott neki a TD-hoz?
30-point triple-doubles in the playoffs, since 1984:
LeBron: 12
Westbrook, Barkley, Bird, Harden, Jordan, Magic, Isiah, & Kobe combined: 12
Triple-doubles in the NBA Finals:
LeBron: 10
Rest of NBA since 1987: 10
Ilyet nem tudok, de vannak más statjaimP.U.Y.O.L. írta:Csabi, utána tudsz nézni, hogy hány olyan meccse van Jamesnak, ahol csak 1 assist v. pati hiányzott neki a TD-hoz?
Váratlan megoldás volt az biztos...PCsabi írta:Ja, hogy JR nem tudta, hogy mi az eredmény...
Ezzel sajnos én is így vagyok. Ilyen gyenge csapattal még nem jutott be a döntőbe James. Egyedül nem fogja megnyerni ő sem, de szerintem legalább egy hazait berántanak...PCsabi írta:Az utóbbi évek legérdektelenebb döntőjét várom, szerintem sima 4-0 lesz a GSW-nek, már azt csodának tartanám, ha a Cavs meccset nyerne.
Hát igen, a 2015-ös Finals MVP nélkül 95 illetve 94 pontot dobtak Mondjuk az tény, hogy nélküle matchup hátrányban vannak.johdepp írta:Iguodala nélkül védekezésben és támadásban is nullák kis túlzással, amiből utóbbi azért erősen durván hangzik, de attól még lehet benne igazság.
Nem egy régi Spurs-féle csapatjáték, de ahogy látjuk, hatékony.johdepp írta:Az már csak hab a tortán, hogy ilyen undorító játékot is régen láttam, mint amit a Hjúszton nyomat (nem szoktam nézni a meccseiket).
Nagyon durva ez a Rockets védekezés, főleg PJ Tucker. Alapszakaszban 335, első körben 309, másodikban 354 passza volt átlagban a GSW-nek...most 276.johdepp írta:Mondjuk legalább ők csúsznak-másznak, esnek-kelnek a labdákért, meg a 100%-ot odateszik védekezésben idegenben is, nem csak otthon.
Nem is játszik a hatodik meccsen...johdepp írta:CP3 meg megint megsérült/rásérült a korábbi sérülésére.