Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
eltekintve attól, hogy eddig is kíváncsi(ak)voltunk....én éppen egy olyan variációt olvastam valahol, hogy a francia érkezését Grizi. feltételként kezelné a maradásához...?!S.Agüero írta:Lemar már hivatalos, így viszont szerintem inkább jön Griezmann, mint sem. Most már kíváncsi leszek.
Jó játékosnak tartom én is, de azért sokkal inkább 100 M-ért Griezmann, mint mondjuk 70-ért Lemar.Samper írta:Örültem volna, ha mi nem Grizre, hanem Lemarra hajtunk. Coutinhoval való állandó helycseréikkel megörjítettek volna minden ellenfelet.
Ja, az is lehet. Gameiroról olvastam olyat valahol, hogy eladnák, ez megint Gríz maradását erősíti talán.visca el barca írta:mondjuk tényleg sanszosabb h a simeone féle 4-4-2-ben baloldalt fog játszani, idén ott ha jól rémlik csomoan játszottak és senki nem váltotta meg a világot.. mondjuk így h torres elmegy, meg ha még grízes is csak két csatáruk marad (türhőcosta meg gameiro) ami nem túl sok
mondjuk tényleg sanszosabb h a simeone féle 4-4-2-ben baloldalt fog játszani, idén ott ha jól rémlik csomoan játszottak és senki nem váltotta meg a világot.. mondjuk így h torres elmegy, meg ha még grízes is csak két csatáruk marad (türhőcosta meg gameiro) ami nem túl sokCestus írta:Lemar támadó középpályás is egyben. Én el tudom képzelni, hogy abban a kötetlen szerepben, amiben GR7 jelenleg az Atléticoban játszik, ki tudja váltani Griezmannt. Ja és Griezmann is bal szélső volt, amikor az Atléticohoz vitték.
Azért valljuk be elég szerencsés lesz az a csapat, amelyik ingyen el tudja hozni Gelson Martinst. Talán még itt is megállná a helyét. Ugyanez igaz Bruno Fernandesre is.Tobias88 írta:Sportingból távozó játékosokra is rá lehetne csapni, ingyen mindig jó igazolni kiváló játékosokat
majd meglátjuk, tud ő fentebb is játszani.Grimaldo írta:Lemar LM/LW ,nem sok köze van hozzá szerintem.visca el barca írta:a l'equipe szerint kész a lemar-atleti transzfer. kérdés, hogy erősítésnek vették, vagy grízes helyére.
Lemar LM/LW ,nem sok köze van hozzá szerintem.visca el barca írta:a l'equipe szerint kész a lemar-atleti transzfer. kérdés, hogy erősítésnek vették, vagy grízes helyére.
Semmi ilyesmi nincs a mai storyjábandavi10 írta:Elvileg az Instagram-sztorijába ma egy csomó Atletico-s képet rakott ki, bár ezt nem tudom megerősíteni, de ha valaki igen az szóljon nyugodtan
Ha tényleg így van, akkor jó lenne negmutatni Segura-éknak és elfelejteni a franciát.
Én dobtam be a hírt, de már abban a kommentemben is melléírtam, hogy szerintem csak a VB-ről fog süketelni.Ronaldinho&Barca írta:Tegnap azt írtátok ma tart sajtótájékoztatót Griz - eldönti hogy mi a helyzet, ma aki erre a kérdésre választ várt, mindenki le van ugatva egytől egyig.
William Carvalhot azért megnézném de kevés rá az esély ,sőt 0.Tobias88 írta:Sportingból távozó játékosokra is rá lehetne csapni, ingyen mindig jó igazolni kiváló játékosokat
Ez rendben is van, csak korábban azt nyilatkozta, hogy még a VB előtt dönt a jövőjéről és így joggal hihették hogy valamit mond ezzel kapcsolatban, még ha nem is konkrétumot. Attól még képviselheti ugyanúgy a válogatottat és beszélhet VB-ről.visca el barca írta:nyilván aki értelmes egy fél fokot az gondolhatta h a vb előtt 2 nappal, nem saját sajtótájékoztatót tart, hanem a válogatottat fogja képviselni... max reménykedtünk benne mi is, meg a sajtó is, hogy el fogja mondani megy vagy marad.Ronaldinho&Barca írta:Tegnap azt írtátok ma tart sajtótájékoztatót Griz - eldönti hogy mi a helyzet
nyilván aki értelmes egy fél fokot az gondolhatta h a vb előtt 2 nappal, nem saját sajtótájékoztatót tart, hanem a válogatottat fogja képviselni... max reménykedtünk benne mi is, meg a sajtó is, hogy el fogja mondani megy vagy marad.Ronaldinho&Barca írta:Tegnap azt írtátok ma tart sajtótájékoztatót Griz - eldönti hogy mi a helyzet
visca el barca írta: fogjátok már fel, hogy a válogatottat képviselte... kötelező rendezvény volt, nem ő hívta össze randomra
fogjátok már fel, hogy a válogatottat képviselte... kötelező rendezvény volt, nem ő hívta össze randomraRonaldinho&Barca írta:odamegy mindenki erre bejelenti a nagy semmit... nehéz az élet.
Akkor ezt benéztem, köszvisca el barca írta:
mivel a francia válogatott a téma nem grízes jövője, persze h megtartották, gondolom a kérdések 99%-a a válogatotthoz kapcsolódott
Ez is egy lehetséges opció. Viszont a szavából ítélve nem lesz a VB előtt nyilvános döntés, szóval nem leszünk okosabbak a VB kezdőnapjáig sem. Majd eldől július vége-augusztusba, kár is volt arra gondolnunk hogy lesz egy nyugodt nyarunkpalesz77 írta:Mondjuk mielőtt megkövezi mindenki a főtéren, mi van, ha esetleg a klubok közül valamelyik mondta meg neki, hogy még nem hozhat semmit nyilvánosságra? Mondjuk az Atma kérte meg, hogy amíg nincs meg a helyettese, addig kussoljon, mert egy bizonyos Barca tavaly úgy járt, hogy amint egy kis pénz állt a házhoz nyíltan, mindenki 1,5-szer annyiba került nekik?
Ez az, fogalmunk sincs mi van a háttérben, de megy az észosztás.. Ha a VB kezdetéig nem jelenti be, akkor viszont kapja be ő is meg a klubja is. Remélem nem leszünk olyan balekok, hogy egész nyáron várunk rá aztán lecsúszunk mindenki másról.palesz77 írta:Mondjuk mielőtt megkövezi mindenki a főtéren, mi van, ha esetleg a klubok közül valamelyik mondta meg neki, hogy még nem hozhat semmit nyilvánosságra? Mondjuk az Atma kérte meg, hogy amíg nincs meg a helyettese, addig kussoljon, mert egy bizonyos Barca tavaly úgy járt, hogy amint egy kis pénz állt a házhoz nyíltan, mindenki 1,5-szer annyiba került nekik?