Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
nem balhátvédnek vették. az előbb leírtamMatyiG írta:Nem Alaba ott a balhátvéd?
Akkor még jó, hogy a jobbik Boateng-fivér van nálunk.visca el barca írta:boateng állítólag látványosan kezd kipukkadni, gondolom az ő helyére vették.Cestus írta:Lucas Hernándezt megvette a Bayern 80-ért. Nem hittem volna, hogy tényleg meglépik.
boateng állítólag látványosan kezd kipukkadni, gondolom az ő helyére vették.Cestus írta:Lucas Hernándezt megvette a Bayern 80-ért. Nem hittem volna, hogy tényleg meglépik.
Mondjuk Moratától nem fogok hanyatt esni. Cserének jó lesz.honsapeter írta:Ezt olvasta valaki?
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... en-2677783
Amennyiben tényleg megszerzik, úgy brutális csatársora lesz az ATMA-nak.
jó vétel, kb annyiból jött mint amennyiért zambo anguissat eladtuk. ha elkerülik a sérülések sanson helyére jó lesz, örülök neki. ha jól rémlik a rómában alapember volt, csodálom h eladtákPCsabi írta:Strootman -> Marseille, 25+3 millió.
Petr írta:Szerintem a második helyért lesznek harcban az Interrel. A negyedik helyre pedig pályázhat a Napoli és nagyon talán a Milan.
Ronaldónak olyan lesz, mintha a legkönnyebb fokozaton játszanád a fifát.
Meglepődnék. Szerintem a második helyért lesznek harcban az Interrel. A negyedik helyre pedig pályázhat a Napoli és nagyon talán a Milan.MatyiG írta:Szerintem megszorongatják a Juvét.
Főleg, h ott volt nekik a belga + csak 35 milliót kaptak érte, tehát lecserélték a világ egyik legjobb kapusát 45 millió euró mínusszal.visca el barca írta:vicc h 80 milliót fizettek érte... annyi pénzért vazz kapsz egy neuert vagy egy oblakot...