Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Szerintem ez kamu. Francia fiatal és Abidal is kedveli. Biztos el fogják küldeni. Szerintem neki megvan itt a helye és nagyon jó játékos lesz. Mivel most végre értelmesen igazolt a nyáron a Barca valahogy fejben gyengíteni kell a játékosokat! Főleg egy fiatal játékost akinek az elmúlt 1 éve nem volt az igazi. Maradjon csak itt tanuljon Messitől és Suáreztől, mert nemsokára eljön az ő ideje is!Kubla9 írta:https://www.mundodeportivo.com/futbol/f ... cierra-la- Ezek szerint ha jön egy megfelelő ajánlat Dembélé is mehet. Ezért kár volt ennyit cirkuszolni a srácért,feltéve hogy igazak a hírek.
Hát igen, sajnos kiszorult, remélem csak kölcsönbe megy tényleg.visca el barca írta: marlon mehet kölcsönbe 1-2 évre valamerre
arthur, vidal, malcom meg is vagyunk. marlon mehet kölcsönbe 1-2 évre valamerrepalesz77 írta:Egybehangzó spanyol sajtóértesülések szerint megérkezett a portugál papír Coutinhonak, szóval nem kell már agyalni.
Az biztos, hogy a keretben lehet 3. De a bajnoki keretet meg már jövő héten legkésőbb be kell nevezni nem? A BL-re meg legkésőbb szept 1, vagy mielőtt indul. Ez lehet itt egy nagy probléma majd szerintem.visca el barca írta:In most cases, clubs could only have three foreign players in their squads
sztem a keretben lehet max 3, nem a pályánLéfe írta:Nem tudom, de nem ugy van, hogy 3 eu-n kivüli lehet a pályán egy időben. De ha az egyikük
lejön , akkor beszállhat a negyedik.
inkább paco....MatyiG írta:Teljesen fölösleges, ha Munir is marad. .Varatrix írta:Már nem emlékszem hol olvasta, de Paco elvileg marad, számolnak vele.
Dignenek nagy hála, biztos felhívta a srácokat, hogy gyertek gyertek, jó lesz itt nekünk, létrehozzuk az exbarca különítményt.BarcafanTomee írta:Csupa jó hír, és még Gomesért is kaptunk egy kis aprót. Végre találtunk egy csapatot ahova kiszórhatjuk a felesleget, és még kaptunk is tőlük 50+ millát.
A Munir-Paco kettősből szerintem az egyiket majd megveszi vagy kölcsön veszi valamelyik spanyol csapat. Kizártnak tartom, hogy mind a ketten itt maradjanak.
Meg a Samper-Alena kettősre is ezt jósolom.
Marlon lesz még a kérdőjel.
Meg kellene Coutinho EU-s papírja, mert lassan majd nevezni kell a ligára, nem? Nekünk meg 4 emberünk van, szal 1 valakit ki kéne hagyni.