Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Így járnak azok a nagycsapatok akik türelmesek (és ennek hangot is adnak) egy új edzővel. Egy United kaliberű, múltú, pénzes stb. csapatnál csak az azonnali eredmény elfogadható. A multkor azt irtam hogy a Sevilla elleni zakó után rúgtam volna ki, de ez nem igaz mert valószínűleg jóval elobb.MatyiG írta:José meddig húzza még?
Már tavaly ki kellett volna rugni a Sevilla elleni blama utánBFC írta:ManU-nál valami félrement, 3-1 jelenleg a Brigthonnak. Nem nézem a meccset, de lehet, hogy Mourinho-nak hamarosan megmutatják merre van az ajtó.
Szerintem a Pool is, bazi jól igazoltak előzetesen, versenyképes a keretük több sorozatra is már, hosszú távra. Ha Kloppék a tavalyi szintről eggyel feljebb tudnak lépni, bőven lehet keresnivalójuk szerintem. Legalábbis remélem, hogy kiegyensúlyozottan jók lesznek idén.davi10 írta:Amúgy nagyot húzott a Chelsea Sarri-val, szerintem ha valaki meg tudja majd szorongatni a City-t, akkor azok ők lesznek.
A Joker még sérült.zola8787 írta:
A joker-t meg kihagytad.
Múlthéten Digne-t becserélték. Lehet összeszedett egy kisebb sérülést edzésen. Mina-ról lövésem nincs.geridoss írta:. Érdekes, valami lehet a háttérben, amiért nem kerültek be a keretbe. Nem lehet, hogy még a munkavállalási engedély húzódik el? Ott elég körülményes ezt megszerezni, legalábbis volt már ilyenre példa. Annyira nem rossz játékos se a francia se a kolumbiai, hogy a padra ne férne oda egyik se.
A joker-t meg kihagytad.visca el barca írta:everton jó bevásárolt tőlünk.. digne meg mina még a padra se fért fel...
A 20 millió nálunk sok pénzPetr írta:A 20 millió ma már majdnem ingyen van, de én sem értem, miért Cech véd. Leno jelenleg szerintem jobb kapus, legalább az esélyt megkaphatná. Vagy ennyire lassan menne a beilleszkedése?
A 20 millió ma már majdnem ingyen van, de én sem értem, miért Cech véd. Leno jelenleg szerintem jobb kapus, legalább az esélyt megkaphatná. Vagy ennyire lassan menne a beilleszkedése?PCsabi írta:Cech fog védeni a Chelsea ellen is. Szóval 20 millióért vettünk egy kapust a cserepadra?
Guardiola már rá érzett, hogy a passzolgatásból gyilkos sebességgel kell a kapura törni és ez a kulcsa a City támadójátékának.balinteer írta:City teljesen més ritmusban focizik, mint az Arsenal, Emerynek itt még rengeteg munkája lesz. Özil és Xhaka nagyon lassúnak tűnik Bernardo Silva és Gündogan mellett gondolkodásban, de Mahrez sem vette fel még a ritmusát a bajnokcsapatnak.
Sterling viszont megy mint a gép.
lics írta:Magától értetődönek kellene lenni, hogy Gomes nevét kiemeled és aláhúzod. Még lehet nem mindenki hiszi el, vagy tud róla.PCsabi írta:Az Everton nevek alapján azért nem lesz rossz:
Pickford/Stekelenburg - Coleman/Kenny/Martina, Mina/Holgate/Jagielka, Keane/Zouma, Baines/Digne - Davies/Gomes, Gueye/Schneiderlin/Besic - Walcott/Lookman/Bolasie, Sigurdsson/McCarthy/Vlasic, Richarlison/Bernard - Tosun/Calvert-Lewin.
Tottenham meg nem igazolt senkit. Wenger ezért mit kapott volna...
Magától értetődönek kellene lenni, hogy Gomes nevét kiemeled és aláhúzod. Még lehet nem mindenki hiszi el, vagy tud róla.PCsabi írta:Az Everton nevek alapján azért nem lesz rossz:
Pickford/Stekelenburg - Coleman/Kenny/Martina, Mina/Holgate/Jagielka, Keane/Zouma, Baines/Digne - Davies/Gomes, Gueye/Schneiderlin/Besic - Walcott/Lookman/Bolasie, Sigurdsson/McCarthy/Vlasic, Richarlison/Bernard - Tosun/Calvert-Lewin.
Tottenham meg nem igazolt senkit. Wenger ezért mit kapott volna...
Varatrix írta:Community Shield.et adják valahol, nem találom.