Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Vannak még ilyen játékosok is Gyúr a klubikon szintreLG írta:Parejot hogy hogy még nem vitte el nagyobb csapat? Én úgy látom, már évek óta kimagaslik a Valenciából.
Szvsz inkább azért jó neki ott mert fontos tagja tud lenni a csapatnak.Nero. írta: Én úgy emlékszem hogy mi mentünk érte tavaly nyáron de a fórum nagyrésze nevetségesnek tartotta.
Szerintem is jó játékos amúgy, gondolom jól érzi magát meg máshol se keresne sokkal többet
Nem mindenkinek a pénz az első
Én úgy emlékszem hogy mi mentünk érte tavaly nyáron de a fórum nagyrésze nevetségesnek tartotta.LG írta:Parejot hogy hogy még nem vitte el nagyobb csapat? Én úgy látom, már évek óta kimagaslik a Valenciából.
Ráadásul elég erős csapattal ,nem is nagyon tartalékoltak.geridoss írta:Kiesett az Atletico a kupából, 3-3-at játszott otthon a Gironával.
Le a kalappal, minden tiszteletem az ilyen nagy harcosoké.PCsabi írta:Egy éve még arról volt szó, hogy örüljön, ha lábra tud állni, most meg dupláz a Real ellen.
Volt, és eléggé örültek a Reál játékosai ránézésre.Ronal.10 írta:Volt sorfal Villareal-Real meccs előtt?
sojal írta:Sziasztok!
Kihirdette már Enrique a spanyol keretet? Alba, S. Roberto bent van?
Idén még nem láttam én sem meccsét (kösz spíler...) de a tavalyi idény legjobb Betis játékosa lett, pedig csak télen érkezett. És tudjuk, hogy jól ment a csapatának is tavaly.messideco írta:Bartra miatt megnézek majd egy-két Betis meccset. Ennyire jól nyomja?
Döbbenetes, Piqué ugye lemondta, szóval, ha a csillagok is úgy álnak maximum 3 embert delegálhatunk.terrer írta:1 azaz 1 db Barcelona játékos a spanyol keretben (tudom Roberto sérült), hol van már 2010.
Sajnos vagy nem sajnos de nem ő, hanem Albiol van ott a keretben. De nélküle is 3 balbekk van.BarcafanTomee írta:Sőt még Alba is.MatyiG írta:Paco és Bartra is bekerült a spanyol keretbe.
Sőt még Alba is.MatyiG írta:Paco és Bartra is bekerült a spanyol keretbe.