Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Aha. Egyébként a jobb felső sarokban kiírja az oldal, hogy mennyit értékeltél belőlük, szóval nem kell számolgatni.MQuCsabi írta:Mostvégig futottam, 106-ot láttam belölük. Ez gondolom rating alapján folyamatosan frissül, igaz?
Hát nagyjából ami érdekelt, azt megnéztem. Némafilmeket nem nézek, Fellini, Bergman és Kurosawa filmjeitől tartózkodok, a bollywoodi gyár remekei sem hoznak lázba. Ugyanez a helyzet az animékkel is. Szóval mindent összevetve ez kb. 88 film, nagyrészt az első 100-ból.MatyiG írta:IMdB top 250-ből kinek hány film volt már meg? Én most tartok épp a felénél.
133, ha jól számoltam. max 1-2 van még ami érdekel, az ilyen 100 éves filmeket nem valószínű hogy valaha is megnézemMatyiG írta:IMdB top 250-ből kinek hány film volt már meg? Én most tartok épp a felénél.
Még csak 85-nél járok, de még vagy 100 biztos van a watchlistemen.MatyiG írta:IMdB top 250-ből kinek hány film volt már meg? Én most tartok épp a felénél.
köszönöm.messideco írta:Akkor én segítek:Kovbal88 írta:Helló Mindenki!
Ha valakinek van kedve és ideje, leírhatná a filmes Top10 -es vagy ezeket a filmeket látni kell listáját. Megnéznék néhány jó filmet. A kategória lehet vegyes természetesen. Köszi aki megteszi!
Tízes listám
Kedvenceim
Majd írd meg melyik tetszett
Akkor én segítek:Kovbal88 írta:Helló Mindenki!
Ha valakinek van kedve és ideje, leírhatná a filmes Top10 -es vagy ezeket a filmeket látni kell listáját. Megnéznék néhány jó filmet. A kategória lehet vegyes természetesen. Köszi aki megteszi!
Uhh...soadroli írta:itt meg lehet nézni, ha valakit érdekel.
Aha, én csak azt láttam. 10 font lenne a DVD, de postázással több, mint 6k.palesz77 írta:De ott csak DVD verziót lehet, nem? Én a postázást meg a DVD formátumot akarom megspórolni, de ha minden kötél szakad, marad majd az.MatyiG írta:Amazonon lehet rendelni az eredeti verziót.
De ott csak DVD verziót lehet, nem? Én a postázást meg a DVD formátumot akarom megspórolni, de ha minden kötél szakad, marad majd az.MatyiG írta:Amazonon lehet rendelni az eredeti verziót.