Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Ennél jobban nem tudtam volna megfogalmazni. Az elsőtől az utolsóig egyetértek.Rinku írta:Nincs nagyon mit nézni már a focin. Én mocskosul belefásultam, unom. Nincs karizma sehol, senkiben, nincsenek új, modern vezérek. Maradéktalanul a pénzről szól minden, régen azért volt egy kis lélek, Del Pierok, Maldinik, Henryk, Puyolok idejében. Számomra tök tárgytalanná vált az egész, nincs se Puyí, se Iniesta, se Xavi. Inkább másra költöm az időmet, már türelmem sincs 15 percnél több, hogy focit nézzek - egyedül a Real elleni meccset néztem meg az időn, egyet sem többet, összefoglalókból is bevallom csak a Betis és a Tottenham meccsek érdekeltek +- néhány. Az eredményekre rápillantok, de igazából ez is csak ilyen szokás, vereség, győzelem, döntetetlen, kb. teljes apátia, nem izgat. 2005-től néztem a Barcát, volt idén, hogy csak a csapattal keltem-feküdtem, az érzelemvilágomat alapvetően befolyásolta, de aztán kinőttem belőle, mert csak egy hülye ember visz ebbe többet az alapvető sportszeretetnél. Úgy érzem, hogy mindent láttam, minden nagy játékost láttam, újat nem tudnak mutatni, az az igazság. Kíváncsi vagyok hány ember érzi még így magát...MatyiG írta:Mostanában nagyon kihalt a fórum. Ennyire nem tetszik senkinek EV játéka?
Nincs nagyon mit nézni már a focin. Én mocskosul belefásultam, unom. Nincs karizma sehol, senkiben, nincsenek új, modern vezérek. Maradéktalanul a pénzről szól minden, régen azért volt egy kis lélek, Del Pierok, Maldinik, Henryk, Puyolok idejében. Számomra tök tárgytalanná vált az egész, nincs se Puyí, se Iniesta, se Xavi. Inkább másra költöm az időmet, már türelmem sincs 15 percnél több, hogy focit nézzek - egyedül a Real elleni meccset néztem meg az időn, egyet sem többet, összefoglalókból is bevallom csak a Betis és a Tottenham meccsek érdekeltek +- néhány. Az eredményekre rápillantok, de igazából ez is csak ilyen szokás, vereség, győzelem, döntetetlen, kb. teljes apátia, nem izgat. 2005-től néztem a Barcát, volt idény, hogy csak a csapattal keltem-feküdtem, az érzelemvilágomat alapvetően befolyásolta, de aztán kinőttem belőle, mert csak egy hülye ember visz ebbe többet az alapvető sportszeretetnél. Úgy érzem, hogy mindent láttam, minden nagy játékost láttam, újat nem tudnak mutatni, az az igazság. Kíváncsi vagyok hány ember érzi még így magát...MatyiG írta:Mostanában nagyon kihalt a fórum. Ennyire nem tetszik senkinek EV játéka?
Én így vagyok vele.daffy írta:Nem a foci hanyatlik,úgy egészében? Aki a 2000-es évek elején nézte,annak fájhat a mostani.MatyiG írta:Mostanában nagyon kihalt a fórum. Ennyire nem tetszik senkinek EV játéka?
Szerintem csak az utóbbi időben nincs nagyon miről beszélni.Ki lett tárgyalva Dembelé is jó pár nap erejéig, leírta kb az emberek 90%-a,hogy mennyire nem tetszik neki a jelenlegi helyzet EV-vel,már csak ismételni tudnánk. De nemsokára sorsolás,meg átigazolási időszak,aztán jönnek majd megint a nagy meccsek,csak lesz nagyobb aktivitásMatyiG írta:Mostanában nagyon kihalt a fórum. Ennyire nem tetszik senkinek EV játéka?
Nem a foci hanyatlik,úgy egészében? Aki a 2000-es évek elején nézte,annak fájhat a mostani.MatyiG írta:Mostanában nagyon kihalt a fórum. Ennyire nem tetszik senkinek EV játéka?
Ezzel maximálisan egyet értek, annyival kiegészítve, hogy ez nem csak erre az országra igaz, az egész emberiség (vagy legalábbis a globális világhoz tartozó államok lakossága) süllyed morálisan. És ez a folyamat szerintem visszafordíthatatlan, hiszen nem tudunk megtanítani olyan dolgokat a következő generációnak, amelyeket mi magunk sem tudunk. Én pl. sokat gondolkozok rajta, hogy érdemes-e gyereket vállalni ebben a világban. Nekem pl. ha egyszer lesz, akkor azokat az értékeket fogom neki átadni, amikben én is hiszek, de ezzel kb. bárányként küldöm farkasok, hiénák közé. Már ha tudom egyáltalán kontrolálni a személyiségfejlődését, mert ha bekerül a közoktatásba, ott bajok lesznek... ha meg nem kerül be, az sem jó, mert teljesen elszigetelni sem lehet a világtól. Szóval nem tudom, nehéz dolgok ezek...Azonban az országban az emberek,(nem a politikusok!) párbeszéde lebutult a rossz fajta futball szurkoló kultúrájához. Már csapatoknak szurkolunk, nem érveknek, ideológiáknak. Csürhézzük, és ostobázzuk a másik felet, olyan mély gyűlölettel, amit talán egy UTE-Fradi meccsen nem lát az ember. Amit a pártom, a csapatom tesz, az szent, és sérthetetlen. Totális kettős mérce: mint amikor felrúgják a kedvencedet, és kivagy akadva, ha nem kap lapot, ellenkező esetben természetesen színészkedik, és egy féreg.
Senkinek sem fizettek, hogy ott legyen.csababarca írta:beteg politikus emberek, beteg, megnyomorodott lelkű híveikkel.
olvasom a tegnapi tüntetőkről a soraikat, mintha valami kommunista diktálású szöveget olvasnék. rémisztő.
bezzeg 2006ban milyen békések voltak a csuklyás, felvegyverzett tüntetők. = fizetett focihuligánok.
Ehhez egy kis adalék, hogy mekkora ésszel és objektív döntési képességgel van megáldva a TEK vezetője például, akit mellesleg elbocsájtottak a rendőrségtől anno fegyelmi ügye miatt a 2000-es évek elején.Alfa írta:........ Azonban ha ez az állapot felbomlik, és elnézve a képeket, videókat ez meg is törént, akkor a kirendelt testőrök parancsnokának kell eldöntenie (a meglévő protokoll alapján), hogy közbeavatkozzanak vagy sem.
Teljesen elfogadható érvelés is lehetne, azonban ezzel nem válaszoltál egy lényeges aspektusra, mégpedig, hogy minden ésszerűség ellenére, nem mehetnek be a tanácsterembe, ha ez a logikus, ha nem...Alfa írta: Mint már a lentebbi hozzászólásomba is leírtam, hiába van rá 0,01%-a esély arra, hogy bármelyik ellenzéki képviselő vagy parlamenti dolgozó megtámadjon az ülésteremben egy védett személyt, a TEK embereinek abból az egy századnyi valószínűségből kell kiindulni. Nyilván egy normális mederben folyó ülés során nem kell, hogy ott álljanak mögötte, hiszen mielőtt valaki bármiféle munkát kap az Országházba, előtte nemzetbiztonsági átvilágításon kell, hogy átessen, így egy jóval biztonságosabb környezet alakul ki, amely megenged egy enyhébb fokú védelmet. Azonban ha ez az állapot felbomlik, és elnézve a képeket, videókat ez meg is törént, akkor a kirendelt testőrök parancsnokának kell eldöntenie (a meglévő protokoll alapján), hogy közbeavatkozzanak vagy sem.
Amennyiben valaki ebből, a tisztán rendészeti döntésből is politikai ügyet akar csinálni akkor szívesen állok bele bármilyen vitába és sajnos most itt ez a helyzet.csababarca írta:Te sem akarsz benne lenni a vitában, ezeket a paneleket engedd el.
Semmilyen veszélyhelyzet nem volt, megfélemlítés inkább, hogy ne is próbálkozzanak semmivel.
Ez a bajszos forma a Köteles Laci!Nero. írta:Teljesen mindegy hogy jogosan vannak-e ott testőrök vagy nem (mondjuk ha rajtam múlna az összes naplopó/hazug politikust szétvágtam volna gumibottal), hanem maguk a képsorok.
Parlament = Állatkert/majomház.
Ez a bajszos forma például hogy lett házelnök? Ez nem a fidesz embere volt régen?
Köszönöm szépen a dicsérő szavakat, mindig is tudtam, hogy a napi 16 órányi köztévé nézés egyszer hasznomra lesz.Alcantara írta:
Jól betanultad a hivatalos formulát, szó se róla.
Jól betanultad a hivatalos formulát, szó se róla.Alfa írta:Miután a TEK áltál fokozottan védett személyt körbe vette 2-3 ember és három centiről üvöltöttek, sípoltak az arcába, teljesen nyilvánvaló, hogy a testőrök megjelentek. Hiába nincs rá szinte semmi esély, hogy bárki is bántalmazza a miniszterelnököt az Országházban, a testőröknek egy 5 éves gyerekben is potenciális merénylőt kell, hogy lássanak, hiszen csak így tudnának elhárítani egy esetleges támadást. Ergo a TEK emberei nem mérlegelhették azt, hogy az Orbán Viktor körül álló emberek mind mentelmi joggal rendelkező országgyűlési képviselők.Alcantara írta:
...és akkor még nem is igazán láttál semmit, csak néhány erőtlen, ostoba, primitív tiltakozást.
Nézzél még meg pár fotót a neten erről, nemzetvezetőnket két személyi testőr védi a Parlamentben a képviselők közé vegyülve.
Ezt még Joszif Visszarionovics Dzsugasvili sem engedte meg magának anno Kremlben.
Másrészt pedig azt elfelejtetted beleírni a hozzászólásodba, hogy amilyen gyorsan megjelentek, reagálva egy potenciális fenyegetésre, olyan gyorsan ki is lettek küldve a teremből, vélhetően a miniszterelnök Úr parancsára.
hát úgy hogy a fidesz embere.Nero. írta:
Ez a bajszos forma például hogy lett házelnök? Ez nem a fidesz embere volt régen?
Miután a TEK áltál fokozottan védett személyt körbe vette 2-3 ember és három centiről üvöltöttek, sípoltak az arcába, teljesen nyilvánvaló, hogy a testőrök megjelentek. Hiába nincs rá szinte semmi esély, hogy bárki is bántalmazza a miniszterelnököt az Országházban, a testőröknek egy 5 éves gyerekben is potenciális merénylőt kell, hogy lássanak, hiszen csak így tudnának elhárítani egy esetleges támadást. Ergo a TEK emberei nem mérlegelhették azt, hogy az Orbán Viktor körül álló emberek mind mentelmi joggal rendelkező országgyűlési képviselők.Alcantara írta:
...és akkor még nem is igazán láttál semmit, csak néhány erőtlen, ostoba, primitív tiltakozást.
Nézzél még meg pár fotót a neten erről, nemzetvezetőnket két személyi testőr védi a Parlamentben a képviselők közé vegyülve.
Ezt még Joszif Visszarionovics Dzsugasvili sem engedte meg magának anno Kremlben.
Nero. írta:https://index.hu/belfold/2018/12/12/az_ ... z_elnokot/
Bizalomgerjesztő hírek/jelenetek egy Nyugaton élő fiatalnak aki dillemmába van hazajövetellel kapcsolatban pedig kint semmi gondja nincs.