Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Szerintem Pacoval az volt a baj, hogy súlytalan volt, és a játékból nem tudta kivenni a részét igazán. Nem a gólerőssége, meg igazából lehetőséget se sokat kapott.Robcsyy írta:Pákó gól/meccs átlaga jobb a szerbnél, láttuk itt mire volt elég. Kivancsi lennék rá itt mire menne...
Ráadásul nála el lehetett lőni az "ismeri a ligát" jelzőtRobcsyy írta:Pákó gól/meccs átlaga jobb a szerbnél, láttuk itt mire volt elég. Kivancsi lennék rá itt mire menne...
Sok helyen - főként külföldi oldalakon - már lehozták a hírt.nagyatyesz írta:Nem tudom át lehet-e ide hozni, és azt sem, hogy mennyi a valóságalapja a hírnek, de a cikkben leírtakon túl mit tudtok a srácról? A számai elég meggyőzőek, a vételára sem tűnik vészesnek, és remélem nem kap egy 10 millió fölötti fizut...a kérés csak az, hogy mesterünk milyen gyorsan fogja leépíteni a srácot a nem játszatása által? Egyébként örömteli - ha a hír igaz - , hogy legalább Abidalék végzik a dolgukat. Jó lenne a jelenlegi keret tagjainak és főleg a szakmai stábnak is követni példájukat....
https://barcanoticias.blog.hu/2019/02/1 ... _joviccsal" target="_blank
Keményen megfognák Cross-t a klasszikusokon.Cestus írta:Még az Ajax védőjét kellene idehoznunk, és akkor összeállhatna a Dobido - Malcolm - de Light tengely.
és tényleg todibo mára bezárom a zinternetetStalkyard írta:Sírok.
viva la vida-val értek egyet maximálisan, szerintem is középső védő leSSZ Dobido.
(Egyébként meg a neve helyesen ToDiBo. Szívesen. )
tobidora gondolsz, aki középső bekk?lics írta:satár kérdésbe nem tudom mi lessz, bízzunk bennt, hogy Dobido beváltja a hozzá fűzött reményeket
Suarez mindenképpen klasszis, a mai napig az egyik legjobb kilences, de azért már lefelé ível a pályája, egyre gyakrabban vannak gyenge időszakai, és ezek egyre hosszabbak. Meglátjuk, hogy tavaszra fel tud-e javulni.recrea írta:Imádom ezt a típusú hozzászólástLéfe írta:Suarez meg a magas szint, talán ha egy 10 emeletes épület lapos tetején focizna. Hátramozditó.
Ő se klasszis, tudom, csak Messi meg Ronci (kivéve amikor gyenge a portugál, akkor ő sem az, akkor csak Messi, de csak, ha nem épp sétál a pályán).
Ha van kamu akkor ez,hat papiron ok mar megvettek vidalt meg modricot is,20milliot sajnalnak jatekosokra nem hiszem ,hogy majd hirtelen egy kioregedoben levo sztarert fizetnek ennyit.MatyiG írta:La Gazzetta szerint az Inter vinné Rakiticet. Közel 90 milliós ajánlaton gondolkoznak.
Ha ez igaz, bár kétlem, mert szerintem nincs ennyi pénzük egy emberre, de Rakitic oda szerintem szívesen menne, mert van vagy 2-3 horvátjuk. De igen 90 millióért eladnám bármennyire is fontos láncszem a képezetbe.MatyiG írta:La Gazzetta szerint az Inter vinné Rakiticet. Közel 90 milliós ajánlaton gondolkoznak.
Imádom ezt a típusú hozzászólástLéfe írta:Suarez meg a magas szint, talán ha egy 10 emeletes épület lapos tetején focizna. Hátramozditó.
Rafinháért 25-öt nem tudtak kipengetni, durván meglepődnék, ha pont az idősödő horvátért adnának az ő szempontjukból rekordösszeget.MatyiG írta:La Gazzetta szerint az Inter vinné Rakiticet. Közel 90 milliós ajánlaton gondolkoznak.
nagyatyesz írta: A kérdésem arra vonatkozna, hogy ti egy Malcomot vagy Coutinhot feláldoznátok egy jó csatár vétele érdekében?