Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Hát én jelenleg semmire.daffy írta:Buta vagy sem,nem jó neki? Hiába az érettségi,esetleg egyetem,mire megyek vele?!
Buta vagy sem,nem jó neki? Hiába az érettségi,esetleg egyetem,mire megyek vele?!Cestus írta: Még egyet nyer, és már azt is megmutathatja egyben, hogy hány általánosa van.
Még egyet nyer, és már azt is megmutathatja egyben, hogy hány általánosa van.MatyiG írta:CR látom maradt a régi, ha frusztrált. Mutogatja, hány BL-je van.
Persze,olyan rég játszanak ebben a felfogásban hogy egyszerűen mindenki már azóta beépült és érzi a taktikai elemeket.MatyiG írta:Mondjuk mostanra már van olyan erős a Tico kerete, hogy 2-3 játékos kiesése nem látszódik meg annyira rajtuk.
A jó lónak a derbi napján kell jól futni.Kovbal88 írta:A Juve és az Atletico is jobban játszik, mint mi legnap. Az iram is sokkal jobb!
Azért ez a Juventus se volt olyan gyenge tegnap, főleg az első félidőben. Nem gondoltam, hogy kikapnak. Főleg, hogy az Atletico sincs valami nagy formában. Egyébként innen még visszalehet, jönni ez még pont azaz eredmény.Rivaldo11 írta:Egygólos matrac győzelemre számítottam, meglepett, hogy ennél nagyobb lett a különbség. A meccs jelenete, mikor miszterbéel fantasztikus karatemozdulattal segítette be Godin labdáját. Ez már önmagában aranyzsuga jelölést ér év végén. Van esélye az olaszoknak, de ehhez egy baromi gyors gól, és egy töketlen atleti kéne a visszavágón.
Egyedül a Real ellen ijednek meg.Rivaldo11 írta:Egygólos matrac győzelemre számítottam, meglepett, hogy ennél nagyobb lett a különbség. A meccs jelenete, mikor miszterbéel fantasztikus karatemozdulattal segítette be Godin labdáját. Ez már önmagában aranyzsuga jelölést ér év végén. Van esélye az olaszoknak, de ehhez egy baromi gyors gól, és egy töketlen atleti kéne a visszavágón.
Én nem bánom, nincs bajom a Cityvel, de ez is jelzi hogy azért tőlük sem kell annyira betojni, mint elsőre gondolnánkcsababarca írta:jynx.MessiNeymarSuarez írta: A nagy City meg jelenleg 2-1-re szív a Bundesliga 14-edik Schalke ellen
szép dolog a káröröm
megérdemelte az AtMa, sokkal jobbak voltak a Juvénál, ennyi minimum volt közte.
jynx.MessiNeymarSuarez írta: A nagy City meg jelenleg 2-1-re szív a Bundesliga 14-edik Schalke ellen
Melyik a 8 életveszélyes lövéséből?MatyiG írta:3-2 a Citynek.
CR gólja parádés.
nem tudom, én az ilyeneket elvből nem fújnám meg, amikor a "sértett" repül mint a győzelmi zászló.Grimaldo írta: Azèrt ennél egyértelműbben es látványosan nehéz lenne valakit meglökni,teljesen jogos még ,ha dobta is magát.
Közben meg is szerezték a vezetést, már simán lehetne 3-0 is,gyengecske a Juve.