Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Feast4 írta:Jovic meg nekem gyanús, hogy nem EUs.Sőt tuti!Akkor megint el kell adni valakit.MatyiG írta:De Ligt, Jovic és balhátvéd alsó hangon 150 millió, és akkor kéne még egy csere kapus is.
Ügyes játékos, de Suarez után azért komoly visszaesés lenne, főleg gólokban. Igaz, hogy még nagyon fiatal, de már most is látszik, hogy nem egy igazi gólvágó, szóval én középcsatárnak nem őt hoznám, szélsőnk meg van, amúgy sem hiszem, hogy könnyen mozdítható lenne, max. iszonyat pénzért.Rashfordot nagyon kedvelem, szerintem ő jó lenne akár Suarez helyén, akár a gyorsasága miatt szélen is.
Jovic meg nekem gyanús, hogy nem EUs.Sőt tuti!Akkor megint el kell adni valakit.MatyiG írta:De Ligt, Jovic és balhátvéd alsó hangon 150 millió, és akkor kéne még egy csere kapus is.
Szerintem meg az egyik legtúlhypeoltabb focista jelenleg ,nem azt mondom ,hogy ne lennének kiemelkedő képességei ,de a klasszisoktól messze áll.Nocturn4L írta:Üdv,
Nem tudom ti hogyan álltok hozzá, de amióta látom, hogy a Juve szabadulna Dybalától imádkozom, hogy mi legyünk azok akik elhozzák. Nem lenne olcsó, de az a srác ténylég egy drágakő. Messi átadná neki a jobbost és kicsit a csatárok mögé húzódna ahogy most is teszi és lenne egy Dybalánk aki elég jó..... Persze ez csak álom De Ligt és Jovic és stb hírek mellett, de hátha. Szerintem Messi után ő a legtehetségesebb Argentin. Mondhatjuk, hogy igen Agüeró és stb, de ég és föld a két játékost nézni mikor pályán van és hát Dybala tört borsot az orrunk alá nem is kicsit és nem is keveset.
Vélemények ?
Mind a ketten ballábasok és jobbról húznak befelé ezért nem férnek el együtt a pályánMQuCsabi írta:Nekem csak egy kérdésem van: miért nem játszanak együtt a válogatottban?
Ja, és a Juve miért akar szabadulni az egyik legjobbjától?
Szerintem is ez a megoldás lenne a jó, itt egy Arturo Vidal kellene (tapasztalt, olcsó, bírja a padot) balhátvéd kiadásban cserének.Goikoechea írta:Ebben az esetben egyetértek a vezetőséggel. A héten hosszabítottak Albával min. 2 évig kezdő lesz. Nem kell a padra mögé egy fiatal, aki nem tud úgy fejlődni. Jöjjön egy öreg jó képességű játékos 1+1 évre a fiatalok meg szerezzenek tapasztalatot egy kissebb csapatban fix kezdőként. Pár év múlva kell csak Alba pótlását megoldani.
Igen, én is ilyen összegekre számítok.MatyiG írta:De Ligt, Jovic és balhátvéd alsó hangon 150 millió, és akkor kéne még egy csere kapus is.
Remélem igazak a Jovic-csal kapcsolatos pletykák, és tényleg környékezzük. Fiatal, és hétről-hétre egy top5-ös bajnokságban bizonyít.Feast4 írta:Nekem amúgy az a kérdés inkább hogy veszünk-e egy csatárt.Az a baj, hogy nincs eleresztve a foci 9-esekkel napjainkban.Jó iparos sok van de penge 2-3 talán.
messideco írta:Sokszor idézek a nemzeti sportoldalról, de ez:
A 22 éves Onanáért a hírek szerint mintegy 20 millió eurót kellene fizetniük a gránátvörös-kékeknek; érdekesség, hogy Cillessen 2016-ban éppen az Ajaxtól érkezett a Barcához, de nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.
azért ez így teljes amatőrizmust mutat...
Több NSO cikket kéne idézned, mert a humor topic nem pörög.messideco írta:Sokszor idézek a nemzeti sportoldalról, de ez:
A 22 éves Onanáért a hírek szerint mintegy 20 millió eurót kellene fizetniük a gránátvörös-kékeknek; érdekesség, hogy Cillessen 2016-ban éppen az Ajaxtól érkezett a Barcához, de nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.
Mennyire lehetnek vakon? Atyaég.messideco írta:Sokszor idézek a nemzeti sportoldalról, de ez: