Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Minden kötekedés nélkül: honnan veszed, hogy megoldaná bő egy évtizedre a védőkérdést. Mai labdarúgásban 5 évre nem lehet játékosnak tervezni biztonsággal.westerngom írta: Bő egy évtizedre megoldaná a védő kérdést.
Umtiti térde kérdéses, én nem vennék rá mérget, hogy tartós terhelés mellett nem fog megint előjönni a probléma. (Nagy kedvencem a csokiszörny!)
Pont ezt akartam írni. Ugyan 1 meccsből még nem lehet komoly következtetéseket levonni, de nem lepődnék meg, ha Todibo inkább De Jong konkurenciája lenne, mint De Ligt-é.Cestus írta:Még annyi az alant leírtakhoz, hogy Todibo az is lehet még, hogy védekező középpályás lesz, Valverde a Girona ellen játszatta itt is, ott is. Szerintem majd a jövő középpályája lehetne egy de Jong - Todibo - Arthur trió, feltéve, hogy mindenki beválik.
De Ligt nem kérdés. Korosztályában a legjobb, legtehetségesebb védő, minden tekintetben kiemelkedő képességekkel. Az Ajax a nevelő egyesülete, fix Barca DNS. 19 évesen csapat kapitány, vezér alkat, mely komoly mentális stabilitásra utal. Korához képest komoly meccsrutinnal (BL-is) rendelkezik. Bő egy évtizedre megoldaná a védő kérdést.BarcafanTomee írta:De Ligt miért is kell nekünk?
Azon kívül, hogy ne másé legyen, nem sok értelme van. Van eladjuk Umtitit?
Lenglet egyértelműen bevált. Umtiti is baromi fiatal. Piqué kérdéses, hogy hány évet bír, de idén is top. És ott van még a fiatal francia is Todibo,aki ingyen jött.
Értem én, hogy óriási játékos lesz De Ligt is, de jelenleg kivagyunk KH poszton nem?
Semedot és Robit inkább ne képezzük sehova, de a többivel egyetértek. Balhátvéd posztra szerintem elhozzuk Filipe Luist vagy Monrealt, bármelyik tökéletes lenne szerintem. Viszont azért örülnék, ha Miranda is kapna még 1-2 meccsen lehetőséget alsóházi csapatok ellen idén, 10 pontos előnynél igazán belefér és Albának is kell a pihenő.davi10 írta:A Sport szerint 60 misit ajánlottunk De Ligt-ért, és elég optimisták az illetékesek.
Eddig is jól keverték a kártyákat Abidal-ék (egyedül a Munir - Boateng sztori tűnik mellényúlásnak), de azért ezt a 60 milliót már én sem hiszem el
Amúgy nem tudom min nőtt fel ez a De Ligt - Jovic duó, mindketten elég bengák a korukhoz képest, de ezen a két poszton kifejezetten előny, ha ilyen "stabilak" a játékosok, ugyanakkor egyik se tűnik lomhának.
Nekem mindkét játékossal kapcsolatban jó érzésem van, Abidal-ékban is meg tudok bízni, még varázsolnak valahonnan egy balhátvédet, vagy átképzik a Semedo-Robi páros valamelyikét, vagy Miranda/Cucurella felnő a feladathoz, és nyugodt nyarunk lesz.
Hála az égnek hogy tévedett.szbsz írta:https://www.eurobarca.hu/hirek/atigazol ... erkezeset/
Griezmann kapcsán nekem ez az interjú még mindig ott motoszkál a fejemben. Végülis csak annyit mondott, hogy jön, azt nem hogy mikor
mit iszol?MQuCsabi írta:Felőlem jöhetne. Ezek a kapáslövései is egészen jók, érzi a kaput is. Recrea, mint gólzsák, mi a véleményed?
Cestus írta:Ezt miből gondolod? Igazából Samperhez is visszakanyarodok, Boateng hogyhogy Valverde kérésére jött? Jön egy kétes ügylet, kérdéses játékos, és őt akkor egyből tuti EV akarta idehozni?Barca_10 írta:willienért mentünk nyáron az ő kérésére
Szerintem Arthur, Lenglet, de Jong is EV-nek kellett, szóval valójában ő nagy király.