Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Stalkyard írta:Griezmann will sign for Barça this summer. [Jérôme Rothen / RMC Sport]
Mondjuk akkor Coutinho tuti hogy távozik szvsz.
Nero. írta:Raiola ( ) évi 12 milliós fizetést akar De Ligtnek. A klub nem akarja megadni neki.
Ha már Samper szanaszét van ekézve emiatt:MatyiG írta:Oriol Busi és Puig is az Ajaxba mehet kölcsönbe. Adnám.
Azért ez nem csak a United-től függ, ha Rashford mindenképp környezetváltozásra vágyik, és meghallja, hogy több nagyobb klub is érdeklődik iránta, akkor simán benne lehet, hogy nem ír alá semmit. Pláne, hogy szerintem az MU-ban a közeljövőben nem fog BL-t nyerni. Nekem nem tűnik egy Neymar-féle játékosnak, aki elsősorban a pénz alapján választ csapatot.recrea írta: Előbbi csak pénz kérdése, ha meg akarják tartani, elé raknak egy olyat, amit aláír. Gondolom nem az áron aluli eladásra játszanak
Nyáron minket kikosarazott, az Atletinek meg nyalt, hogy élete klubja és marad.Mindezért egy külön műsort készíttetett, mintha a rák ellenszerét találta volna fel.Kubla9 írta:https://www.mundodeportivo.com/futbol/f ... barca.html Most már mindenben benne lenne szerintem. 16 millió még így is baromi sok szerintem. Remélem hogy nem gondolkozik a klub rajta komolyan. Akkor nem jött amikor hívtuk maradjon csak madridban.
Előbbi csak pénz kérdése, ha meg akarják tartani, elé raknak egy olyat, amit aláír. Gondolom nem az áron aluli eladásra játszanakvisca el barca írta:azért mert jövőre lejár a szerződése. és ha nem hosszabbít akkor kénytelenek ár alatt eladni.recrea írta:Amúgy miért adná el Rashfordot a MU? Sok minden hiányzik onnan, de a pénz pont nincs köztük.
azért mert jövőre lejár a szerződése. és ha nem hosszabbít akkor kénytelenek ár alatt eladni.recrea írta:Amúgy miért adná el Rashfordot a MU? Sok minden hiányzik onnan, de a pénz pont nincs köztük.
Nyilván nem adnák el a legnagyobb reménységüket, aki ráadásul pont most kezd el igazán beindulni. Akkor lehetne realitása a dolognak, ha mindenképp el akarna igazolni, és cirkuszolna is érte, mint pl. Coutinho vagy Dembelé. Nem akarok gonosz lenni, de pl. Dortmund és a Liverpool szurkolók most mondhatják a két játékos kálváriájára, hogy valahol visszaütött a karma.Petr írta:Dehogy adná, csak válogatott szünet van.recrea írta:Amúgy miért adná el Rashfordot a MU? Sok minden hiányzik onnan, de a pénz pont nincs köztük.
Hát eddig ebben a szezonban Jovic több gólt lőtt a bajnokságban, mint Rashford, szóval tényleg van egy kis különbség kettejük közt.visca el barca írta:mondjuk mivel nem Te fizeted inkább ő mint a jovic gyerek a 2 játékos között van egy kis különbségNero. írta:Rashford minimum 150 Milla lenne. Köszi nem.
Az, hogy Rashford már félig-meddig befutott játékos, Jovic pedig még nem. Ettől még az is lehet, hogy utóbbi viszi majd többre. Ebben az esetben én a zsákbamacskát választanám.visca el barca írta:mondjuk mivel nem Te fizeted inkább ő mint a jovic gyerek a 2 játékos között van egy kis különbségNero. írta:Rashford minimum 150 Milla lenne. Köszi nem.
Mondjuk ez jogos Ahogy az is hogy Coutinho nem nélkülözhetetlen.visca el barca írta:mondjuk mivel nem Te fizeted inkább ő mint a jovic gyerek a 2 játékos között van egy kis különbségNero. írta:Rashford minimum 150 Milla lenne. Köszi nem.
14 hónap van hátra a szerződéséből és elvileg Coutinho érdekelné őket. Legalábbis elvileg ez a helyzet, szerintem a 150 kicsit soknak hangzik, én egy cserét tudnék elképzelni inkább.Nero. írta:Rashford minimum 150 Milla lenne. Köszi nem.
mondjuk mivel nem Te fizeted inkább ő mint a jovic gyerek a 2 játékos között van egy kis különbségNero. írta:Rashford minimum 150 Milla lenne. Köszi nem.