Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Miért? De Jongot választottuk még úgy is, hogy 80 milliónkba fáj. Megunhattuk a játszmákat a sráccal meg az édesanyjával, ami a fizetést és az aláírási bónuszt illeti. Ha ennyire nehéz velük az élet, akkor fussa le ezeket a köröket a Real helyettünk.mess2009 írta:nálam a Coutinho igazolás egy óriási bukta, az ár-érték arány miatt és most ahogy olvasom mellé jöhet még egy :ingyen Rabiot megy a Realba. ez akkor is blama, ha az ingyen az nem szó szerint értendő.
Na ez király, köszi, hogy beírtad ezt. Ezen gondolkoztam, hogy mi volt ennek az egyezménynek a neve.pr13 írta:Nem. Szerb játékosok EU-snak vannak számolva.brownieheaven írta:Ha már ez fel lett hozva, Jovic EU-n kívülinek számitana, amennyiben leigazolnánk?
"The Cotonou Agreement plus these countries count as 'EU':
Montenegro, FYR Macedonia, Serbia, Turkey, Ukraine, Algeria, Armenia, Bosnia and Herzegovina, Georgia, Russia, Morocco, Tunisia, Moldova and Albania."
Nem. Szerb játékosok EU-snak vannak számolva.brownieheaven írta:Ha már ez fel lett hozva, Jovic EU-n kívülinek számitana, amennyiben leigazolnánk?
Ha már ez fel lett hozva, Jovic EU-n kívülinek számitana, amennyiben leigazolnánk?Samper írta:A keretünk egyik érzékeny pontja, hogy nincs benne hely EU-n kívüli játékos igazolására. Erre is figyelemmel kell lenni a nyári fazonszabászat során.
Ha a valogatott szunet utan is ezt irjak, elhiszem.MichaaBee írta:Top hír ma a Sport-on.Petr írta:Honnan voltak hírek? Egy megbízható helyen sem láttam.LG írta:Már voltak hírek, hogy menne a kevés lehetőség miatt.
https://www.sport.es/es/noticias/barca/ ... se-7379452
szerk.: azt írják benne, hogy a brazil társaknak mondta, hogy a váltáson gondolkodik, mivel az lenne a legjobb a karrierjének, ha egy európai topklubban lehetne ő a No.1, de Messi mellett itt sosem fog kiteljesedni. Valahol hallottam már ezt. Csak Neymar legalább teljesített is, amellett hogy vezér akart lenni.
Top hír ma a Sport-on.Petr írta:Honnan voltak hírek? Egy megbízható helyen sem láttam.LG írta:Már voltak hírek, hogy menne a kevés lehetőség miatt.
Honnan voltak hírek? Egy megbízható helyen sem láttam.LG írta:Már voltak hírek, hogy menne a kevés lehetőség miatt.MatyiG írta:Mikor sírt, hogy eligazol?
Már voltak hírek, hogy menne a kevés lehetőség miatt.MatyiG írta:Mikor sírt, hogy eligazol?
Nem tudom. Coutinho itt a fórumon jó fiúnak lett elkönyvelve, de pl. a Liverpoollal szemben a kamusérüléseivel eléggé ribanc volt. Aztán nálunk is az első nehézségeknél már sírt, hogy eligazol, ahelyett, hogy küzdött volna a helyéért. Nekem inkább egy tipikus brazil ribanc játékosnak tűnik. Nálam nagyon komolyát kellene játszania szezon végéig, hogy maradhasson.. Mert emberileg zongorázni lehet a különbséget köztük.
soadroli írta:Arsenal have reportedly made contact with Barça over the possibility of signing Samuel Umtiti this summer. [La Gazzetta dello Sport]
én sem vagyok elégedett vele, félreértés ne essék, csak nagyon sajnálnám ha nyáron már kiadnánk az útját. Pláne nem egy Griezmann miatt. Mert emberileg zongorázni lehet a különbséget köztük. Tudásra sincs lemaradva a brazil, csak a formája rosszabb jelenleg.Cestus írta:Mostanában tényleg okésabb volt, a mélyponton már túl van, amikor a megmozdulásai csak arra voltak jók, hogy megkontrázzanak minket a labdavesztéseiből. De itt nem csak az árról van szó, tudjuk, milyen kaliberű játékos (top 10-nek mondanám), a VB-n is láttuk, mit tud, ezért joggal várnánk többet. Nameg ha az áráról nem is tehet, a sztárgázsit azért csak elkérte, úgyhogy illik is ahhoz mérten teljesíteni, és többet hozzátenni, mint egy Alena.barca0417 írta:Mondjuk pont a legutóbbi meccsén jól játszott Cou, ha már itt van adjuk meg neki még a bizalmat. Kicsit azért el van tulozva negatív irányba a brazil teljesítménye. Csak drága volt es ezért vár tőle mindenki csodát. De az áráról nem ő tehet.
Mostanában tényleg okésabb volt, a mélyponton már túl van, amikor a megmozdulásai csak arra voltak jók, hogy megkontrázzanak minket a labdavesztéseiből. De itt nem csak az árról van szó, tudjuk, milyen kaliberű játékos (top 10-nek mondanám), a VB-n is láttuk, mit tud, ezért joggal várnánk többet. Nameg ha az áráról nem is tehet, a sztárgázsit azért csak elkérte, úgyhogy illik is ahhoz mérten teljesíteni, és többet hozzátenni, mint egy Alena.barca0417 írta:Mondjuk pont a legutóbbi meccsén jól játszott Cou, ha már itt van adjuk meg neki még a bizalmat. Kicsit azért el van tulozva negatív irányba a brazil teljesítménye. Csak drága volt es ezért vár tőle mindenki csodát. De az áráról nem ő tehet.
Klasszist vettünk, jelenleg egy jó kiegészítő ember, ha mindenki egészséges. Ennél azért bőven többet várunk tőle.barca0417 írta:Mondjuk pont a legutóbbi meccsén jól játszott Cou, ha már itt van adjuk meg neki még a bizalmat. Kicsit azért el van tulozva negatív irányba a brazil teljesítménye. Csak drága volt es ezért vár tőle mindenki csodát. De az áráról nem ő tehet.
Sajnos igazad van. Tényleg nagy spíler a srác de szerintem nem tudja igazán kezelni hogy hol is játszik. Voltak már így többen is pl Riquelme a Villarrealban isten volt nálunk meg egy kutyaütő.Stalkyard írta:Mondjuk azzal nem értek egyet, hogy Coutinho nem idevaló. Kvalitásai alapján őt az Isten is Barca játékosnak teremtette. Más kérdés, hogy fejben kevés, úgy látszik.
Griezmann szerintem ugyanez.Nero. írta:Szimpatikus kölyök de ami nem megy azt nem kell erőltetni. Mondjuk minimum egy 100ast kérnék érte. Egyértelmű hogy tud focizni csak nem ide való.Stalkyard írta:Griezmann will sign for Barça this summer. [Jérôme Rothen / RMC Sport]
Mondjuk akkor Coutinho tuti hogy távozik szvsz.
Szimpatikus kölyök de ami nem megy azt nem kell erőltetni. Mondjuk minimum egy 100ast kérnék érte. Egyértelmű hogy tud focizni csak nem ide való.Stalkyard írta:Griezmann will sign for Barça this summer. [Jérôme Rothen / RMC Sport]
Mondjuk akkor Coutinho tuti hogy távozik szvsz.