Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Igazad van, nem fejtettem ki részletesen, de az is megeshet, hogy nem értünk mindenben egyet.Varatrix írta:Melcior Mauri írta: Alapvetően nagyon jókat írsz, viszont itt vagy nincsen rendesen kifejtve, vagy nem értünk egyet.
A főoldali cikkben fogalmaztak úgy, hogy: " Kedden este Antoine Griezmann bejelentette, hogy elhagyja az Atlético Madridot, kifizeti a júliustól 120 millió eurós kiváráslási árát. " Az én értelmezésem szerint ez ugyan az, mint mikor Neymar kivásárolta magát tőlünk csak még nem tudni, ő miből fizeti ki eztdavi10 írta:Én ilyet nem olvastam és a logikát se látom benne. Ha jól tudom Neymar arra kapta a 220 misit, hogy Ő lesz majd a Katari vb arca, vagy valami ilyen kamu szöveg.DaVeR írta:Ha a cikk igaz, akkor Grizi "kifizeti" a 120 milliót ergo hivatalosan az átigazolása "0" euró...
De, szóval arra nem játszhatunk, hogy Hazard-ot Coutinho-val pótolják.csababarca írta:
mondjuk még a chelsea elvihetné, de ők ki vannak tiltva most a piacról nem?
Persze, a józan ész nem ezt diktálná, de ha meg akarják tartani Neymar-t és Ő meg behisztizett, akkor ki tudja.pep71 írta:
azért a PSG sem hülye, miért adna többet Cou-ért mint a Barca anno a Pool-nak, amikor azóta teljesen leépült, önbizalma nulla és a klub meg akar válni tőle..
Én ilyet nem olvastam és a logikát se látom benne. Ha jól tudom Neymar arra kapta a 220 misit, hogy Ő lesz majd a Katari vb arca, vagy valami ilyen kamu szöveg.DaVeR írta:Ha a cikk igaz, akkor Grizi "kifizeti" a 120 milliót ergo hivatalosan az átigazolása "0" euró...
Ne viccelj.DaVeR írta:Ha a cikk igaz, akkor Grizi "kifizeti" a 120 milliót ergo hivatalosan az átigazolása "0" euró..
azért a PSG sem hülye, miért adna többet Cou-ért mint a Barca anno a Pool-nak, amikor azóta teljesen leépült, önbizalma nulla és a klub meg akar válni tőle..szerintem jelen helyzetben 100 milliónak is nagyon örülni kérne érte, reális értéke, pedig olyan 60-70...amúgy Griezmann jó játékos, de ebbe a lötyögésbe, ami mostanában megy, nem hiszem, hogy jó lenne, ő inkább a sebességéből él, nem a körömpasszok királya..Valverde, Suárez meg Busquets lecserélése sokkal fontosabb lenne, mint, hogy Coutinho-t lecseréljék Griezmann-ra, szerintem.davi10 írta:Az NSO francia lapokra hivatkozva azt írja, hogy Griezmann találkozott a PSG embereivel is, nem kizárt, hogy nem is ide jön.
Egyetlen esetben tudnám lenyelni, hogy elhozzuk a franciát, ha Coutinho-ért valami mocsok nagy összeget tesz le a PSG, nagyobbat, mint amennyit anno mi a Poolnak. Ugye arról is lehet olvasni, hogy Neymar "kérte" Coutinho-t, nemrég pedig Coutinho is nyilatkozta, hogy szívesen játszana klubszinten is együtt Neymar-ral, akivel már régóta spanok.
Köszönöm! Szívemből szoltál. A Pool elleni visszavágon, mindenki Cou-ra húzta a vizes lepedőt, holott nem ő adogatta el a labdákat a félpályánál...barca0417 írta:egyetértek mindkét résszel. Lacazettenek örültem volna. A masik meg hogy Coutinho ki lett kiáltva bűnbaknak. Oké, gyenge volt idén, de azzal hogy őt kitesszuk, nem oldódnak meg a gonndjaink. Hogy pl a védekező középpályásunk nem tud védekezni, a többi meg támadni se. Illetve hogy jóllakott, es lusta a csapat gerince. Itt edző csere kéne mindenek előtt. Nem Griezmannt hajtani.Tomix354 írta:Félek, hogy megint kidobunk 120 millát az ablakon. Nem látom itt a helyét függetlenül attól, hogy nagyon nem kedvelem. 70-ért lehetett volna hozni egy Lacazatte-t és még maradt volna egy 50-es bármi másra.
Másik, hogy ezzel Coutinho biztos megy, sajnálom hogy nem jött neki itt össze. Megnéztem volna egy másik edző alatt mit tud, de 99%, hogy EV marad így nincs értelme. Kár, hogy Barto megint a szőnyeg alá söpri a dolgokat és gyorsan vesz 120-ért egy Grízest, hogy elterelje a figyelmet.
Alapvetően nagyon jókat írsz, viszont itt vagy nincsen rendesen kifejtve, vagy nem értünk egyet.Melcior Mauri írta:
Én azt mondom, hogy ezt a pénzt sokkal jobban is el lehetne költeni. Nagyon úgy néz ki, hogy Frenkie de Jong mellett Matthijs de Ligt is jön. Az a baj, hogy hiába óriási tehetségek mind a ketten (de Ligt jó eséllyel az előttünk álló évtized legjobb középhátvédje lesz), mind a ketten egy olyan csapatból érkeztek, ahol Európa Liga finálét buktak, illetve ismerjük az idei Bajnokok Ligája kiesésüket is.
Jelenlegi keretünk több problémával is küszködik (csak néhány belőle):
- Nincsen még egy olyan személy, aki átlendítené a csapatot a holtponton, ha igazán meleg a helyzet. Messi sem gép, nem lehet mindig tőle várni a csodát, ráadásul az emberek belőle készülnek.
- Idegenben nem megy a kieséses szakaszban, nincsen stabil góllövőnk, aki besegítene Messinek.
- Jordi Albának nincsen alternatívája, ahogyan elől a csatársorba is elkélne egy minőségi cserecsatár, aki tehermentesíti az öregedő párost.
egyetértek mindkét résszel. Lacazettenek örültem volna. A masik meg hogy Coutinho ki lett kiáltva bűnbaknak. Oké, gyenge volt idén, de azzal hogy őt kitesszuk, nem oldódnak meg a gonndjaink. Hogy pl a védekező középpályásunk nem tud védekezni, a többi meg támadni se. Illetve hogy jóllakott, es lusta a csapat gerince. Itt edző csere kéne mindenek előtt. Nem Griezmannt hajtani.Tomix354 írta:Félek, hogy megint kidobunk 120 millát az ablakon. Nem látom itt a helyét függetlenül attól, hogy nagyon nem kedvelem. 70-ért lehetett volna hozni egy Lacazatte-t és még maradt volna egy 50-es bármi másra.
Másik, hogy ezzel Coutinho biztos megy, sajnálom hogy nem jött neki itt össze. Megnéztem volna egy másik edző alatt mit tud, de 99%, hogy EV marad így nincs értelme. Kár, hogy Barto megint a szőnyeg alá söpri a dolgokat és gyorsan vesz 120-ért egy Grízest, hogy elterelje a figyelmet.