Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Igen, az. Önző, eladja a labdákat. Bezzeg BusiSinya22 írta:Messi ma is csak hátrány a csapatra nézve.
Nekünk szerencsénk volt tegnap, mivel élőben láthattuk a mérkőzést. Beszélgettem egy mellettem ülő katalán űrgével. Azt mondta , hogy most az A kezdőnek kutya kötelessége kiállni a közönség elé. Amikor kijöttek a fiúk a fűre, meg is kapták a fújolást. Szegény Coutinho-t sajnáltam. Őt vagy 20 percig fujolták folyamatosan. (Mintha bármiről is ő tehetne) Utána azért a szurkolók is megenyhültek, mert már tapsolva biztatták. Busi-Rakitic is kapott bőven, (Alba-ét hiányoltam ) Messi az Messi..Imádják mindig mindenkor és mindenhol. A masodik golnál, amig vissza nem értünk a szállásra, abban voltunk hogy ő rugta ))tengit írta:Sokat olvasok, keveset írok, ez a jellemző kapcsolatom a fórummal, de ami jelenleg folyik a csapat körül, azt nem tudom észrevétel nélkül hagyni. Én már bő 30 éve szorítok a Barcáért, ám nemigen emlékszem, mikor volt hasonlóan botrányos kudarc, mint a két legutóbbi BL "bravúr", akár külön, akár együtt. Ahogy azt MessiNeymarSuarez is írta, ekkora előnyt egy középcsapatnak sem szabadna leadnia, kis túlzással, ilyen szituációban nehezebb kiesni, mint továbbjutni. Megoldottuk, de ezért nem vagyok büszke a fiúkra - és főként nem az edzőre. Bár a csapatot ez nem menti, nem ártana, ha a Valverde képes lenne olykor az adott helyzetnek megfelelő összeállításban és taktikával pályára küldeni a csapatot. Miért nem lehetett pl. tegnap néhány fiatalt a kezdőbe tenni? Nem ész nélkül, nem úgy, hogy a csapat a lelátón ül, hanem egy-két posztra. Biztos, hogy sokkal rosszabb lett volna a játék, ha mondjuk Wague, Alena, Puig kezd Roberto, Busquets és Rakitic helyett? A kérdés költői, a válasz: kizárt. Legfeljebb nem kerülgetett volna - legalábbis engem - az infarktus Sergionk újabb hajmersztő mutatványainak láttán. Megköszönve a korábbi fantasztikus éveit, én további sikeres pályafutást kívánnék neki, de ez vonatkozik másokra is. Akit mélységesen sajnálok, az Messi, aki - tartok tőle - az utolsó BL siker lehetőségétől búcsúzott az elmúlt héten. A fentiektől függetlenül természetesen továbbra is hű maradok a csapathoz, de nagyon nehéz azzal az érzelemtöltettel nézni a tegnapihoz hasonló szenvedéseket, mint a tiki-taka fénykorában látott csodálatos meccseket. Azt sejtem, hogy olyan már nem lesz. Viszont nagyon remélem, hogy olyan sem, mint a legutóbbi kettő.
Alfaesomega írta: Bírom az ilyen divat Barcásokat! Ha nem nyerünk nem is nézzük többet? Gondolom jövöre Liverpool szurkoló leszel!
Alfaesomega írta: Én minden egyes percét élvezem amíg egy ilyen zseniális játékost nézhetek mint Messi. Pár év és majd leshetsz haver, majd akkor h fogsz okádni!
Magyarországon ezt az egymás divatszurkolózását felejtsétek már el, mindannyian büszke divatszurkolók vagyunk! Elnézést attól 15 polgártárstól, aki katalán felmenőkkel rendelkezik!Alfaesomega írta:...
Én minden egyes percét élvezem amíg egy ilyen zseniális játékost nézhetek mint Messi. Pár év és majd leshetsz haver, majd akkor h fogsz okádni!Tomix354 írta:Én meg az olyanokat szeretem mint Te!Alfaesomega írta:vmszla írta:
Bírom az ilyen divat Barcásokat! Ha nem nyerünk nem is nézzük többet? Gondolom jövöre Liverpool szurkoló leszel!
Ha neked nem gond, hogy nézhetetlen a játékunk és örömmel ülsz le hetente egyszer vagy kétszer 90 percre és élvezed is azt amit látsz, akkor őszintén örülni tudok neki. Azt viszont elnézhetnéd, hogy a többségünk okádik ettől a "stabil" védekező focitól, így nem csoda, hogy a nap végén nincs túl nagy kedve az embernek ezt nézni
Rakiticet tapsolták...Sinya22 írta:Coutinho labdaérintéseit fütyölték,amikor megsérült és lement akkor is a közönség fele tapsolt,a fele meg fütyölt. Busquets hibáinál ugyanez volt.Mást én nem vettem észre