Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Akkor, amikor a Titanic reloadedPCsabi írta:
Amúgy mikor jön a második évad?
Én még nem kezdtem el, így nem értem, ha ironizálsz, de nem csak 1 évados az egész?PCsabi írta:Csernobil: ezt látni kell, 10/10.
Amúgy mikor jön a második évad?
palesz77 írta:GOT Finálé
Meglestem, jó volt.Sinya22 írta:Van még egy film,meg ugye az 5. évad ami 2018-ban jött ki nem is tudom hány év után. Ha tetszik akkor érdemes azokat is,az első évadtól messze van,de úgy teljes.MatyiG írta: Most meg a Szökést lesem, 4. évad vége felé járok. Az első évad nagyon jó volt, a többi se rossz, de azért nem az a szint már sajnos. Viszont már ledarálom a végét, nincs sok hátra.
Van még egy film,meg ugye az 5. évad ami 2018-ban jött ki nem is tudom hány év után. Ha tetszik akkor érdemes azokat is,az első évadtól messze van,de úgy teljes.MatyiG írta: Most meg a Szökést lesem, 4. évad vége felé járok. Az első évad nagyon jó volt, a többi se rossz, de azért nem az a szint már sajnos. Viszont már ledarálom a végét, nincs sok hátra.
Én majd hogyha kijött az összes rész.soadroli írta:nézzétek a Csernobilt, nagyon kemény.
akkor én is leírom mit gondolok erről.Varatrix írta:
Jajj, hogy mindig Én nem értek egyet itt soha...
Na de inkább spoilerbe:
Jajj, hogy mindig Én nem értek egyet itt soha...csababarca írta:kb ez jellemzi az egész évadot.
kitalálták, hogy mi legyen a vége, meg a karakterek sorsa, és teljesen logikátlan, karakteridegen dolgokat erőltetik a karakterekre.
Tim írta:
Hmm..Azor Ahai próféciára emlékszel még?
Hmm..Azor Ahai próféciára emlékszel még?csababarca írta: got
én elengedtem, megy a polcra a Lost mellé, mint alltime kedvenc, de amit sose fogok tudni elővenni újra.